Nemam zaujem s novym chujovo vymyslenym radiom obiehat suplikantov, aj ja som ich ziadal o firmware a upgrade cez CD ak by to slo
No Blaupunkt Germany mi po dost dlhych urgenciach a vysvetlovaniach ponukol upgrade, ze im mam poslat radio do Nemecka
na to som nepristupil a gave is over
Resp. este podpichujem redaktorov sme.sk ktory maju prave teraz GP na dlhodoby test aby to zverejnili, prislubili tak uvidime
Fiat nereagoval, Blaupunkt sa vyhovaral najprv na zmluvy s Fiatom, potom to uz konecne POCHOPILI v com je chyba.
Takze dalsie poucenie, Ty ako zakaznik po zaplateni uz nie si zaujimavy, ale tak je to vsade. Ibaze ked dokazu platit trapne ankety, preco nepocuvaju zakaznikov v servise? Feedback je nulovy.Riesia iba to co im ide v zarucnom servise do ich penazi.
toto su proste porodne bolesti novych modelov, daju to na trh, a servisy o tychto autach nemaju potuchy, ked som ja povedal ze bucha nieco z kolesa tak ma vysmiali [aj to je pristup]
Ale nic nie je ciernobiele
Aby som nezabudol, prirucka k radiu hovori ze to tak ma byt, pri detekcii TA je volume 20. Dufaj ze na Brave uz dostali rozum.....
Tiez jeden priklad ako sa prichadza o iluzie
http://www.gfx-mediendesign.de/forum/sh ... post188020