Kotas píše:K těm rozdílným vý?kám bych řekl, ?e je to záměrně - nevím jak GP, ale co vím, tak Renault 19 to má napsané přímo v manuálu, prázdné auto má stranu řidiče mírně vý?, aby po nasednutí řidiče bylo auto plus mínus narovno.
Tak já to mám přesně obráceně, vý? mám pravou stranu, asi proto ?e je silnice v?dy mírně nakloněná vpravo.
jak se pozná, která pru?ina je pravá a která levá?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Chalani , u? keď ste tak rozpísaný tak mi mô?ete poradi?.
Chcem si da? na moje GP 1,2 zní?enie o 30mm predok/zadok, pou?ité budu kolesa 7*16 ET 38 (195/55/16). Nebude mi to drie??
Za ka?dú radu budem vďačný... dík
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
mikkes1 píše:tak u? je v?etko objednané. Neviem či som spravil dobre, i?iel som do ET 35 (195/55/16) pru?iny 30/30...asi som to podelal čo?
No vzjledem k tomu ET35 mozna bude treba trochu vytahnout blatniky u ET38 bys to delat nemusel.
myslis ze bude muset vytahovat blatniky o ty 3mm?
No ja mam na 16" ET 38 a uz i my lehce lezou v predu ven cili jemu polezou jeste vice. Muzes se mrknout na jare az je budu mit na aute. Navic v TUV protokolu ke kolum na GP bylo napsane ze pri pouziti ET35 se musi vytahnout blatniky.
Teddy86 píše:
No vzjledem k tomu ET35 mozna bude treba trochu vytahnout blatniky u ET38 bys to delat nemusel.
myslis ze bude muset vytahovat blatniky o ty 3mm?
No ja mam na 16" ET 38 a uz i my lehce lezou v predu ven cili jemu polezou jeste vice. Muzes se mrknout na jare az je budu mit na aute. Navic v TUV protokolu ke kolum na GP bylo napsane ze pri pouziti ET35 se musi vytahnout blatniky.
tak asi kazdy povazuje to ze mu to "leze" neco jineho
16x7" ET38 jasne jde videt i bez priblizeni ze je to kolo vzadu schovane min pul centaku ne-li vice...
a toto ja povazuju zaroven s lemem, zadny presah ven...17x7,5" ET35
Tak se o?er u? te? a? se vyspí? Kdysi na kadeta jsem dal krásný hliníky,půl roku v pohodě a? jednou jsem v 80 skočil přez ?elezniční přejezd, a obě zadní gumy nařízlý ?e jsem jel domů krokem. Trochu jsme pobouchaly ty hrany těch lemů, dali jiný gumy a auto jezdilo vesele dál
Zdenda