Bixenony
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Doplňuji:Du?an píše:Jestli jsou xenony originál z výroby (?tudovaný) policajt pozná zcela jednodu?e:
- na skle světlometu bude vyra?eno H4
- originál světlomety s xenonymusí být podle evropských předpisů vybaveny ostřikovači.
Přeji hodně ?těstí, jinak to světlo musí být paráda.
- xenonové světlomety musí být vybaveny automatickou regulací sklonu světlometu (podle zatí?ení)
Naposledy upravil(a) Dušan dne ned led 06, 2008 11:08, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
začínám mít takový divný svrbění, ?e je potřeba koupit aspoň bixenony, kdy? u? to nevy?lo s těma angel eyes. Jen mě pořád stra?í to, ?e bych mohl mít problémy s PČR a v zahraničí rad?i ani nemluvím. Sice nejezdím nějak často za hranice, ale stra?ák to pro mě je.
Tak má někdo z těch, co si ty xenony koupili nějaký zku?enosti i ze zahraničí, jestli to projde atd.? Nebo jestli u? jste narazili na nějaký čepičkáře tady u nás, co měli problém? U? musel někdo xenony měnit, ?e by mu praskly?
p.s.: je lep?í verze bixenonů h4-4 nebo h4-3?
Jakou svítivost by jste doporučovali víc: 6000k nebo i víc? Mě by se asi víc líbilo, kdyby to bylo tro?ku zbarvený do fialova nebo do čeho se to při více k zbarvuje. Čístá bílá záře se mi a? tolik nelíbí, na na?em audi nám to taky jde víc do zelena (myslím, ?e je to zelená) a vypadá to dobře.
Tak má někdo z těch, co si ty xenony koupili nějaký zku?enosti i ze zahraničí, jestli to projde atd.? Nebo jestli u? jste narazili na nějaký čepičkáře tady u nás, co měli problém? U? musel někdo xenony měnit, ?e by mu praskly?
p.s.: je lep?í verze bixenonů h4-4 nebo h4-3?

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Colin píše:začínám mít takový divný svrbění, ?e je potřeba koupit aspoň bixenony, kdy? u? to nevy?lo s těma angel eyes. Jen mě pořád stra?í to, ?e bych mohl mít problémy s PČR a v zahraničí rad?i ani nemluvím. Sice nejezdím nějak často za hranice, ale stra?ák to pro mě je.
p.s.: je lep?í verze bixenonů h4-4 nebo h4-3?Jakou svítivost by jste doporučovali víc: 6000k nebo i víc? Mě by se asi víc líbilo, kdyby to bylo tro?ku zbarvený do fialova nebo do čeho se to při více k zbarvuje. Čístá bílá záře se mi a? tolik nelíbí, na na?em audi nám to taky jde víc do zelena (myslím, ?e je to zelená) a vypadá to dobře.
najel sem na nich uz pres 20 000 a nemel sem zadnej problem ani s PCR ani v zahranici. vypadaji 100x lip a sviti 1000x lip. navic se daji koupit za par supu...tak na co cekat.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Urcite bych ti doporucoval 6000 kelvinu protoze cim vic kelvinu tim cistci svetlo, ale zase to dosviti na mensi vzdalenost jinak s policajtama problem neni staveli me 4x co to mam a vse OK. Jinak hlavne si dej bacha na sklon svetel, protoze kdyz to dam podle meho tak akorat, tak na mne blika kazde treti autoColin píše:A doporučil by jsi mi spí? h4-3 nebo h4-4? A tu svítivost 6000k nebo 8000k? Mě se hodně líbí, kdy? to světlo má nádech takový zelený/modrý/fialový barvy, ale zas aby to v noci nesvítilo na prdAle tak snad v ka?dým případě by to mělo svítit líp ne? halogeny

Měj na paměti, ?e čím modřej?í světlo, tak tím více je absorbováno mokrou cestou v noci. Vypadá sice líp, ale bílé je pronikavěj?í a líp s ním uvidí?.Colin píše:A doporučil by jsi mi spí? h4-3 nebo h4-4? A tu svítivost 6000k nebo 8000k? Mě se hodně líbí, kdy? to světlo má nádech takový zelený/modrý/fialový barvy, ale zas aby to v noci nesvítilo na prdAle tak snad v ka?dým případě by to mělo svítit líp ne? halogeny
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jasný, to v?echno vím, ale je to při 8000k tak ?patný? Pořád by to mělo svítit líp ne? halogeny ne?
JEN TAKOEJ BLBEJ DOTAZ, ALE KDY? SE TAM TY ?ÁROVKY VYMĚNÍ ZA TYHLE BIXENONY, BUDOU SE DÁT POŘÁD NAKLÁPĚT Z MÍSTA ŘIDIČE
Co říkáte třeba na tyhle xenony http://www.audioland.cz/hid-cool/xenony ... nony-.html
JEN TAKOEJ BLBEJ DOTAZ, ALE KDY? SE TAM TY ?ÁROVKY VYMĚNÍ ZA TYHLE BIXENONY, BUDOU SE DÁT POŘÁD NAKLÁPĚT Z MÍSTA ŘIDIČE

Co říkáte třeba na tyhle xenony http://www.audioland.cz/hid-cool/xenony ... nony-.html
Jasně, ?e jo, má to stejnou patici jak H4. Jinak by jsi je tam nenacpal.Colin píše:Jasný, to v?echno vím, ale je to při 8000k tak ?patný? Pořád by to mělo svítit líp ne? halogeny ne?

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV