Bixenony

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

pripajam sa - a aj vyfotit ? :)
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Du?an píše:Xenonáři, mů?ete někdo srozumitelně popsat zapojení xenonů?
Je k tomu navod a jinak nez dobre to zapojit nejde. Foto je asi k nicemu, pokud to nechcete davat do 1.9
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

carlos píše:Je k tomu navod a jinak nez dobre to zapojit nejde. Foto je asi k nicemu, pokud to nechcete davat do 1.9
Dík za vyčerpávající odpověď
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Jestli jsou xenony originál z výroby (?tudovaný) policajt pozná zcela jednodu?e:
- na skle světlometu bude vyra?eno H4
- originál světlomety s xenonymusí být podle evropských předpisů vybaveny ostřikovači.

Přeji hodně ?těstí, jinak to světlo musí být paráda.
Doplňuji:
- xenonové světlomety musí být vybaveny automatickou regulací sklonu světlometu (podle zatí?ení)
Naposledy upravil(a) Dušan dne ned led 06, 2008 11:08, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Drtikol
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drtikol »

Mam za sebou dve policejni kontroly a bixenony policajty vubec nezajimaly.
První problem ocekavam na STK, ale to je az za dlouho a navic to lze celkem jednoduse prekopat na klasicke H4.
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

začínám mít takový divný svrbění, ?e je potřeba koupit aspoň bixenony, kdy? u? to nevy?lo s těma angel eyes. Jen mě pořád stra?í to, ?e bych mohl mít problémy s PČR a v zahraničí rad?i ani nemluvím. Sice nejezdím nějak často za hranice, ale stra?ák to pro mě je.

Tak má někdo z těch, co si ty xenony koupili nějaký zku?enosti i ze zahraničí, jestli to projde atd.? Nebo jestli u? jste narazili na nějaký čepičkáře tady u nás, co měli problém? U? musel někdo xenony měnit, ?e by mu praskly?

p.s.: je lep?í verze bixenonů h4-4 nebo h4-3? :idea: Jakou svítivost by jste doporučovali víc: 6000k nebo i víc? Mě by se asi víc líbilo, kdyby to bylo tro?ku zbarvený do fialova nebo do čeho se to při více k zbarvuje. Čístá bílá záře se mi a? tolik nelíbí, na na?em audi nám to taky jde víc do zelena (myslím, ?e je to zelená) a vypadá to dobře.
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:začínám mít takový divný svrbění, ?e je potřeba koupit aspoň bixenony, kdy? u? to nevy?lo s těma angel eyes. Jen mě pořád stra?í to, ?e bych mohl mít problémy s PČR a v zahraničí rad?i ani nemluvím. Sice nejezdím nějak často za hranice, ale stra?ák to pro mě je.

Tak má někdo z těch, co si ty xenony koupili nějaký zku?enosti i ze zahraničí, jestli to projde atd.? Nebo jestli u? jste narazili na nějaký čepičkáře tady u nás, co měli problém? U? musel někdo xenony měnit, ?e by mu praskly?

p.s.: je lep?í verze bixenonů h4-4 nebo h4-3? :idea: Jakou svítivost by jste doporučovali víc: 6000k nebo i víc? Mě by se asi víc líbilo, kdyby to bylo tro?ku zbarvený do fialova nebo do čeho se to při více k zbarvuje. Čístá bílá záře se mi a? tolik nelíbí, na na?em audi nám to taky jde víc do zelena (myslím, ?e je to zelená) a vypadá to dobře.

najel sem na nich uz pres 20 000 a nemel sem zadnej problem ani s PCR ani v zahranici. vypadaji 100x lip a sviti 1000x lip. navic se daji koupit za par supu...tak na co cekat.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

A doporučil by jsi mi spí? h4-3 nebo h4-4? A tu svítivost 6000k nebo 8000k? Mě se hodně líbí, kdy? to světlo má nádech takový zelený/modrý/fialový barvy, ale zas aby to v noci nesvítilo na prd :) Ale tak snad v ka?dým případě by to mělo svítit líp ne? halogeny
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Colin píše:A doporučil by jsi mi spí? h4-3 nebo h4-4? A tu svítivost 6000k nebo 8000k? Mě se hodně líbí, kdy? to světlo má nádech takový zelený/modrý/fialový barvy, ale zas aby to v noci nesvítilo na prd :) Ale tak snad v ka?dým případě by to mělo svítit líp ne? halogeny
Urcite bych ti doporucoval 6000 kelvinu protoze cim vic kelvinu tim cistci svetlo, ale zase to dosviti na mensi vzdalenost jinak s policajtama problem neni staveli me 4x co to mam a vse OK. Jinak hlavne si dej bacha na sklon svetel, protoze kdyz to dam podle meho tak akorat, tak na mne blika kazde treti auto :D
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

já vím, ?e těch 6000 k je čistčí světlo, ale mě se právě líbí to zabarvení při 8000 k a chci, aby mi to někdo potvrdil :lol: Sklon se dá přeci ?telovat ne?

p.s.: doporučí někdo obchod s kvalitními bixenony H4?
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:já vím, ?e těch 6000 k je čistčí světlo, ale mě se právě líbí to zabarvení při 8000 k a chci, aby mi to někdo potvrdil :lol: Sklon se dá přeci ?telovat ne?

p.s.: doporučí někdo obchod s kvalitními bixenony H4?
urcite 6000k
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

rrrrrrrrr :twisted: No a H4-4 nebo H4-3
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Colin píše:A doporučil by jsi mi spí? h4-3 nebo h4-4? A tu svítivost 6000k nebo 8000k? Mě se hodně líbí, kdy? to světlo má nádech takový zelený/modrý/fialový barvy, ale zas aby to v noci nesvítilo na prd :) Ale tak snad v ka?dým případě by to mělo svítit líp ne? halogeny
Měj na paměti, ?e čím modřej?í světlo, tak tím více je absorbováno mokrou cestou v noci. Vypadá sice líp, ale bílé je pronikavěj?í a líp s ním uvidí?.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jasný, to v?echno vím, ale je to při 8000k tak ?patný? Pořád by to mělo svítit líp ne? halogeny ne?

JEN TAKOEJ BLBEJ DOTAZ, ALE KDY? SE TAM TY ?ÁROVKY VYMĚNÍ ZA TYHLE BIXENONY, BUDOU SE DÁT POŘÁD NAKLÁPĚT Z MÍSTA ŘIDIČE :?:

Co říkáte třeba na tyhle xenony http://www.audioland.cz/hid-cool/xenony ... nony-.html
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Colin píše:Jasný, to v?echno vím, ale je to při 8000k tak ?patný? Pořád by to mělo svítit líp ne? halogeny ne?

JEN TAKOEJ BLBEJ DOTAZ, ALE KDY? SE TAM TY ?ÁROVKY VYMĚNÍ ZA TYHLE BIXENONY, BUDOU SE DÁT POŘÁD NAKLÁPĚT Z MÍSTA ŘIDIČE :?:

Co říkáte třeba na tyhle xenony http://www.audioland.cz/hid-cool/xenony ... nony-.html
Jasně, ?e jo, má to stejnou patici jak H4. Jinak by jsi je tam nenacpal. :wink: Ve světle se naklápí celá parabola i s ?árovkou/výbojkou
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Odpovědět