Včera jsem si ho zajistil. Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an směr HK kdo dal?í se připojí po cestě? Zdenda
Dámy a pánové, velice pozitivní zprávu jsem dostal dnes při výkonu slu?by a to takovou, ?e v termín 8. čs. srazu GP FANS se uvolnila dovolená. Tak?e musim opravit vejfuk aby mi to ne?ralo jak prase a mohl přijet.
Tímto bych chtěl vyzvat pra?áky i ostatní co pojedu po D11 na Hradec - pojďme se domluvit a mů?em se sejít po cestě jako Zdenda a spol.
Grande Punto 1.2 48 kW/65 hp 5dv. Blue New Orleans
Zdenda píše:Včera jsem si ho zajistil. Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an směr HK kdo dal?í se připojí po cestě? Zdenda
Není to pozdě? To do Litomy?le dorazíme tak na 10. hod. Jel bych alespoň o hodinu dříve.
KoreckyD píše:Tímto bych chtěl vyzvat pra?áky i ostatní co pojedu po D11 na Hradec - pojďme se domluvit a mů?em se sejít po cestě jako Zdenda a spol.
Mů?eme se sejít v HK
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zdenda píše:Včera jsem si ho zajistil. Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an směr HK kdo dal?í se připojí po cestě? Zdenda
Není to pozdě? To do Litomy?le dorazíme tak na 10. hod. Jel bych alespoň o hodinu dříve.
KoreckyD píše:Tímto bych chtěl vyzvat pra?áky i ostatní co pojedu po D11 na Hradec - pojďme se domluvit a mů?em se sejít po cestě jako Zdenda a spol.
Mů?eme se sejít v HK
No hele asi zále?í na tom v kolik, jeliko? mam 1.2 tak to zase tak moc hnát nebudu =D a z Kladna do Hradce to vidim na ty 2 hodinky max. V kolikvy budete v HK ?
Zdenda píše:Korecky babu vem já ji taky nalo?ím .Jinak jsem dával na setkání jenom návrh,klidně vstanu ve 4 hodiny Zdenda
Zdendo moc se mi nechce, aby se tam nenudila..ale uvidim...no pokud by jste byli v HK třeba v 8, tak by to bylo ideální, já bych vyrazil z domova v 6 a na tu 8 bych v HK mohl být, pak je to do cíle u? jen 55 km a to je času habakuk
btw, bere někdo grill? popřípadě chtěli by jste tam mít vlastní bečku? (teoreticky bych mohl sehnat chlazení) nebo si ka?dej doveze vlastní pifko, víno, tvrdej, kolu ...