České Budějovice - Véřovice (cca 20km od Ostravy), 2 lidi, klima bě?ela, cestou zpátky jsem vezl broskve a dal?í ovoce ze zahrádky(plnej kufr)...rychlost okolo 100km/hod., na dálnici 130 - 160km/hod. a spotřeba 6,1L..tak?e super
Cca 1800km po rakouských a německých alpách. Skopec dokopec, 4 lidi, venku kolem 30°C, 22.5°C na klimě nonstop. 5,9L ! ! ! (PP) Benzín Tank ONO a rakouská JETka Jsem nad?en...
... Tábor - Havlíčkův Brod - Kolín prům.rychlost 78km/h spotřeba 8.4 (obce 50 )
... je?tě jsem v dvouproudovém stoupání vyblikal bmw,asi ho to pěkně nasr... proto?e se mi to pokusil vrátit,ale asi moc ?etřil ??ávu
mě ted vyzmáhal.. nějaký manas s cordobou s označením 1.4....no na rudne mi to nalo?il jak jsem se divil... říkal jsem si nějaký tuner... a ono po seznámení... z něj vylezlo 2.0 16V(cupra)tak?e jsem si jen zvedl spotřebu na skoro osm litrů..
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:mě ted vyzmáhal.. nějaký manas s cordobou s označením 1.4....no na rudne mi to nalo?il jak jsem se divil... říkal jsem si nějaký tuner... a ono po seznámení... z něj vylezlo 2.0 16V(cupra)tak?e jsem si jen zvedl spotřebu na skoro osm litrů..
benja píše:mě ted vyzmáhal.. nějaký manas s cordobou s označením 1.4....no na rudne mi to nalo?il jak jsem se divil... říkal jsem si nějaký tuner... a ono po seznámení... z něj vylezlo 2.0 16V(cupra)tak?e jsem si jen zvedl spotřebu na skoro osm litrů..
julo píše:Honzus najlepsie by ti pasoval ?títok s označením HTP s červeným ?tvorčekom
julo ja som mal moznost ist za takymto slimakom akurat ze mal juniora 5ti v aute 12percentne stupanie a isiel presne 30km/h skoro ma jeblo lebo sa nedalo predbiehat a uz aj kamionista za mnou nanho trubil ale asi mu to viacej neslo.
ale na dalsi den som stretol 1,4mpi fabcu a dali sme si sprint do kopca a dajako mu to zacalo byt dychavicne okolo 100km rychlosti. zo zaciatku som myslel ze ma obehne ale nevidalo
a za celu dovolenku co som bol na orave som mal spotrebu 6,2 a to som tomu dobre daval a presel som dokopy 1005km.
inak velmi krasne bolo na orave + aj dost lacno. 8eur ubytko na jedneho na noc a do 15 eu som sa vzdy mestil s ranajkami obedom a lahkou vecerou.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba