JardaK. píše:... tak?e se obávám, ?e je?tě letos udělám objednávku na Bravo
Na rok 2010 je avizován rozsáhlá facelift Brava, cituji web auto.cz: "Ďal?ou avizovanou premiérou je rozsiahly facelift kompaktného modelu Bravo. Súbe?ne s ním bola u? dávnej?ie prisžúbená aj kombi verzia Bravo SW"
Du?ane, přiznám se, ?e po zku?enostech s faceliftem (FL) GP nemám odvahu čekat na FL Brava! Co kdy? se mi pak Bravo nebude líbit? Současná podoba Brava nemá, myslím, chybu a o italech je známo, ?e vzhled umí nejlíp napoprvé. Po FL se bude hýbat i s cenama a dolů to určitě nebude, tak?e jsem rozhodnut - 12.2.2010 jdu objednat bílého vět?ího brá?ku G. Punta a zbytek ?ivota budu ?rát omítku!
Jardo, jak kdy, třebas Alfa 166 byla po FL mnohem vyvá?eněj?ím autem, toté? se dá napsat o Cromě, Multipla byla zlid?těna (nemluvím o ztrátě originality), Palio zraje s FL k lep?ímu atd atd.... Za sebe musím říct, ?e s odstupem času chápu i facelift dvojkového punta a to se mi zpočátku hodně nelíbil.... EVO je parádní, navíc GP nechávají, tak?e v poho....
U Brava myslím, ?e FL prospěje (pokud by mu dali i platformu C-EVO tak by to byla jen a jen paráda) a navíc se čeká na kombíka, ten citelně chybí......
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
JardaK. píše: Po FL se bude hýbat i s cenama a dolů to určitě nebude, tak?e jsem rozhodnut - 12.2.2010 jdu objednat bílého vět?ího brá?ku G. Punta a zbytek ?ivota budu ?rát omítku!
Vět?inou se ale výběhové modely prodávají se slevou
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarou? píše:..mo?ná je to optický klam, ale vypadá to tak, ?e taliánům nějak nesvítí spodní část koncového světla ?e by ten jeden drát navíc?
je to opticky klam,svieti to cele a po bokoch sa ligoce ta vypukla cast krytu svetla,co je aj na nasich svetlach...
inak otazka:tie dve biele casti vo svetle su obidve smerovky?