Tak, tak, pokud tí vydává posilovač řízení (v GP elektrický) nějaké zvuky, tak to bude v něm. Je to elektromotor s elektronikou.
Tak to chlapi pozor to uz znam začal mi posilovač tak divně povrzávat a? tak jako drnčet a potom začal zvy?ovat nekontrolovaně zvy?ovat svůj účinek ?e se s tim nedalo ani jezdit.
Vyře?il to servis výměnou kompletního posilovače, je?tě ?e to bylo v záruce to bych se asi nedoplatil na ePeru to stojí přes 25tis. a na jednotlivé díly se to nedodává jedině jako celek.
Len oni trosku vytrcaju a blatniky mam cele osvacane od kamienkov. A co sa tyka toho piskania, tak so zimnymi pneu mi to nerobilo, iba ked som obul diskovice...
Tak, tak, pokud tí vydává posilovač řízení (v GP elektrický) nějaké zvuky, tak to bude v něm. Je to elektromotor s elektronikou.
Tak to chlapi pozor to uz znam začal mi posilovač tak divně povrzávat a? tak jako drnčet a potom začal zvy?ovat nekontrolovaně zvy?ovat svůj účinek ?e se s tim nedalo ani jezdit.
Vyře?il to servis výměnou kompletního posilovače, je?tě ?e to bylo v záruce to bych se asi nedoplatil na ePeru to stojí přes 25tis. a na jednotlivé díly se to nedodává jedině jako celek.
No super!!! To povrzávanie som si v?imol v poslednej dobe na mojom GP aj ja.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
dovoz myslím pí?ou jen pro It, ale domluvit se dá v?dycky v?echno, jen ta cena
P.S.: kdo si to koupí dřív ne? já, tak mu to z puňti ?lohnu
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Má? konkrétně info kde nebo to říká? jen v?eobecně? U nás je problém sehnat skoro cokoli.
Třeba kdy? jsem si chtěl koupit světla s Angel eyes, ale aby to mělo v sobě motorky pro naklápění, tak v celý republice nikdo není schopnej takový sehnat.
No na?těstí se dají pořídit jinde.
P.S. ale i tak jsou ty devil eyes aspoň pro mě o?klivěj?í ne? angel eyes, tak si je klidně v?ichni kupte
To jsem zvědavej, jestli se budou dát sehnat i u nás. A zas bude problém s tím, ?e některý mají motorky pro naklápění a jiný ne.
Taky jsem zvědavej na cenu, oproti světlům s AE jsou řádově o 1000,-Kč dra??í.
Novinka to je, ale i tak, cena u? je poměrně vysoká. Mě se designově líbí víc právě AE světla (ten vnitřek světel). Zas ale na druhou stranu by tyhle s LED byly asi jedinou mo?ností, jak si pořídit na puňtu LED, do mří?ky se mi to nelíbí dávat.
Já mám jasno, jedině Angel eyes
Tak u? mám zas něco novýho na autě, schválně kdo pozná co
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite