Tak jsem v sobotu zjistil, ?e neotevřu zvenčí levé zadní dveře
Shodou okolností záruka o víkendu končila, tak jsem dnes byl ve fiatu a prý to na záruku bude. No aby neee
tak to si mal stastie teda, ale oni su si vedomi, ze je to chronicka chyba GPeciek, takze by to bolo svinstvo od nich, keby si si to musel zaplatit
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
No jo, levý zadní dveře Jsem tam byl 3x a stejně to pořád blbne. A jednou se dokonce začali vrtat i do pravých zadních, který byli ok, no ale to by nebyl Fiat kdyby se něco nestalo, tak?e je rozbili a musel jsem tam kvůli tomu znova.
Colin píše:No jo, levý zadní dveře Jsem tam byl 3x a stejně to pořád blbne. A jednou se dokonce začali vrtat i do pravých zadních, který byli ok, no ale to by nebyl Fiat kdyby se něco nestalo, tak?e je rozbili a musel jsem tam kvůli tomu znova.
No jsem objednaný na pátek a chtějí preventivně opravit obě strany. Ale ka?dopádně dveře zase otevřu. Stejně ale bude nutný to dát do cajku
U? 2x asi v rozmezí několika měsíců se mi stalo, ?e po vypnutí motoru, kdy? zhaslo automatické osvětlení nad zrcátkem, se mi nepodařilo světlo ani lampičky ručně rozsvítit.
Pomohlo v?dy to, ?e jsem otevřel a zavřel dveře, stropní světlo se automaticky rozsvítilo a potom zhaslo a potom u? oba vypínače na ruční rozsvícení reagovaly.
Stalo se Vám to někomu
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
K teme: nemoze to byt obdobne ako s oknami ? Tj. ze funguju len isty cas po vypnnuti motora, potom treba znova otocit klucikom (v tomto pripade teda asi staci otvorit dvere) ?
A z čeho tak usuzuje?? Podle mě Fiat zvolil taktiku do určité doby po vypnutí motoru odpojit v?echny elektrické přístroje(viz rádio, otevírání oken, světla...). Ale sám za sebe nevím, nezkou?el jsem to.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Mo?ná má? pravdu.
Kdy? se to dá ručně rozsvítit po automatickém zhasnutí, po určité době se mů?e přeru?it přivod el.proudu.
Kdy? člověk vleze zvenčí do auta, rozsvítí světlo "automatika" a potom mů?e jít opět po určitou dobu zase ručně rozsvěcet - a? do doby přeru?ení přívodu el.proudu po určité době. To samozřejmě v?e při vypnutém motoru.
Zkusím to, kdy? zas někdy zůstanu čekat na man?elku a autě, takto vypozorovat.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tommy píše:A z čeho tak usuzuje?? Podle mě Fiat zvolil taktiku do určité doby po vypnutí motoru odpojit v?echny elektrické přístroje(viz rádio, otevírání oken, světla...). Ale sám za sebe nevím, nezkou?el jsem to.
Přesně jak pí?e Tommy, dnes jsem si to ověřil
Marek ?veda píše:Chyba na 1,3multi-jet ttp://news.auto.cz/aktuality/fiat-vadne-motory-1-3-jtd-10-tis-zamestnancu-na-nucene-dovolene-doplneno-prohlaseni-fiatu.html
Zajímalo by mně o jakou konkrétní závadu se jedná , nevíte náhodou někdo?
Budem tro?ku mimo momentálne prebranej témy ale budi?. Minule keď som zatváral kufor (piate dvere) tak som si v?imol, ?e mi nelícuje kufor na stranách rovnako. Teda medzi kufrom a blatníkmi na žavej a pravej strane nieje rovnaká medzera. A čo ma dorazilo bolo, ?e hrana pravej strany kufra je hlb?ie polo?ená ako žavá, cca 0,3cm. Len neviem či to reklamova? aby to ?ráci v servise neroz?telovali e?te viac.