Spotřeba benzínu nebo nafty
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Ale Passatům jsi ujel!!Pepa B. píše:Brno - Praha,Ruzyně - Brno. Nonstop 150km/h, zaplá klima celou cestu. Spotřeba v Brně ukazovala 8.9 litrů, no roze?ranost sama![]()
Já přidám perličku.. Horní Planá-Hauzenberg a zpět 106km, přes hřeben
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no s tymto sa chvalit asi nemam ale co uz PIESTANY-NOVE ZAMKY 107km spotreba bola 10,9litra priemerna a rychlost priemerna 119 a cas cesty 52 minut. samozrejme 3hodiny nad ranom a nikde nikoho.(nastastie)
ale aspon som si vyskusal puntika ako ide
ale aspon som si vyskusal puntika ako ide
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
... tak jsem v ecoville a pou?ívám ecodrive a koukejme,jezdím do práce za 6,5l (něco na tom opravdu je a není to jen zbytečná blbost)
... samo,?e jezdit s t-éčkem jako s dieselem je opruz,ale kupodivu,proč bych spěchal do práce
a blbnout si mů?u na del?ích tůrách
... kdo má b&m a flashku a pc a net,tak hurá do zkou?ení,jo mů?ete to kdykoliv vypnout v menu palubního počítače,tak si myslí jde o prd
... po 5-ti dnech vám to v PC vygeneruje vá? jízdní profil a uvidíte i kde máte řadit,jak řadíte vy atp... rychlost,řazení,akcelerace,decelerace
... mě by moc zajímalo,kde vám to doporučí řadit,proto?e já mám řadit jak s dieselem,no někdo to zkuste a poreferujte zde-spotřeba,nebo v sekco b&m,děkuji za spoluůčast
... samo,?e jezdit s t-éčkem jako s dieselem je opruz,ale kupodivu,proč bych spěchal do práce
... kdo má b&m a flashku a pc a net,tak hurá do zkou?ení,jo mů?ete to kdykoliv vypnout v menu palubního počítače,tak si myslí jde o prd
... po 5-ti dnech vám to v PC vygeneruje vá? jízdní profil a uvidíte i kde máte řadit,jak řadíte vy atp... rychlost,řazení,akcelerace,decelerace
... mě by moc zajímalo,kde vám to doporučí řadit,proto?e já mám řadit jak s dieselem,no někdo to zkuste a poreferujte zde-spotřeba,nebo v sekco b&m,děkuji za spoluůčast

- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to aplikace pro auta s Blue&Me, která analyzuje jízdu, vyhodnocuje ji a dává tipy jak sní?it spotřebu.misha píše:muzes mi rict vo co go? tak nejak nejsem v obraze.dony píše:... tak jsem v ecoville a pou?ívám ecodrive a koukejme,jezdím do práce za 6,5l (něco na tom opravdu je a není to jen zbytečná blbost)
více na
http://www.fiat.com/ecodrive/en/default.htm
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Koukni na: http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... t=ecodrivemisha píše:jooo, super, diiiky, jsem na to zvedavej:)
hned to musim jit vyzkouset
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky