Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sice update 5.5 má cca 58MB, ale 45min je hrozně moc, někde bude chybka. Stáhni si v?e z oficiální webu. Teď to hází error jeliko? do?lo v průběhu procesu ke smazání některých souborů. Kdy? je nakopíruje? na flashku znova, tak to zase půjde.
Update na 5.5 se mi povedl také a? na třetí pokus, ostatní ji? v bezproblémů okam?itě. Po zahájení aktualizace nic nemačkej na volantu ani na rádiu.
Update na 5.5 se mi povedl také a? na třetí pokus, ostatní ji? v bezproblémů okam?itě. Po zahájení aktualizace nic nemačkej na volantu ani na rádiu.
me co vadi je pouze jedna vec: Kdyz dohraje pisnicka, tak se nezacne prehravat dalsi, ale musim pres volant na dalsi prejid. Pokud to ani update 5.6 neresi, nebudu se v tom dal stourat...Buchtič píše:Changelog víceméně neznámý, ale z největ?í částu bude určitě změna v roz?íření podpory telefonů skrz Bluetooth. S původní verzí mi nefungoval, po aktualizaci ano.
prip. kdyby nekdo vedel, jak to vyresit, sem s tim
ty vogo fakt? TO jsem blazen jsem nikde nenasel, tam mam jen cas, nejaky podsviceni, zvuk. Ale na media player jsem se nidke nedostal. Jses si jistej? mam gp 2006. CD Player automaticky po skonceni jedne pisne navaze dalsi, ale z usb to nejde...1nekros1 píše:to sa da velice jednoducho nastavit v media player nastaveni. nalavo od volantu to menu tam to si nastav.
prip. mohl by jsi to nastaveni nejak jeste upresnit?
dik moc
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja som menil radio za pioneer 6400-bt. vpredu mam jbl-gto6508c vzadu mam
JBL P6562 vytlmene to mam sinus live adm 20x50cm a na plastoch mam sinus live ans 90x40cm.
s original som uz viac krat pisal ze sa to neda vobec porovnat to ako keby si porovnaval 2 kazetovy magnetofon s neakym domacim kinom.
na to radio mam len taku vytku ze to menu mohlo byt jednoduchsie.inak vsetko ako ma byt. mp3 na sd karte alebo usb alebo si to pustas priamo s mobilu cez bluetooth kde zapnes internetove radio ktore sa ti paci. cd som tam ani nemal poriadne. proste takto neako by to malo vyzerat v aute original
JBL P6562 vytlmene to mam sinus live adm 20x50cm a na plastoch mam sinus live ans 90x40cm.
s original som uz viac krat pisal ze sa to neda vobec porovnat to ako keby si porovnaval 2 kazetovy magnetofon s neakym domacim kinom.
na to radio mam len taku vytku ze to menu mohlo byt jednoduchsie.inak vsetko ako ma byt. mp3 na sd karte alebo usb alebo si to pustas priamo s mobilu cez bluetooth kde zapnes internetove radio ktore sa ti paci. cd som tam ani nemal poriadne. proste takto neako by to malo vyzerat v aute original
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
1nekros1 píše:ja som menil radio za pioneer 6400-bt. vpredu mam jbl-gto6508c vzadu mam
dneska sem objednal to stejne radio pioneer 6400bt...mel si nejaky problem s jeho instalaci do auta nebo si ho jednoduse vymenil za origo zapojil a fungovalo???
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no treba si kupit este redukciu na antenu. v radiu je ta klasicka a GP ma novu .
taketo nieco : http://www.alseteu.sk/autoelektronika-a ... r-004-1665
no a etse ta bude srat to co mna ze GP nema spinacku taku ze das kluc zapne sa radio a ked ho das von tak sa vypne. gp ma spinacku tak ze das kluc nic potom ho otocis do 1 az potom sa secko zapne. dost smola no. ale riesenie je v plane
taketo nieco : http://www.alseteu.sk/autoelektronika-a ... r-004-1665
no a etse ta bude srat to co mna ze GP nema spinacku taku ze das kluc zapne sa radio a ked ho das von tak sa vypne. gp ma spinacku tak ze das kluc nic potom ho otocis do 1 az potom sa secko zapne. dost smola no. ale riesenie je v plane
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne