a hlavně ani zadarmo. a ani kdyby mi za to měli zaplatit...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Tak se rozhoduju nad novýma kolama, ale absolutně se nemů?u rozhodnout a proto bych potřeboval poradit. Jediný, co mám vybraný, tak to je velikost a to 17" Tak co mi poradíte?
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
www.shiver.blog.cz Aktuálně Fiat GP 1.3 MultiJet 95CV-230Nm Chip. Arancio Capriccioso Metallizzato + ko?ený paket, loketku a el. bederní opěrku. Doporučuji
mne sa pacia tie 2he ale osobne by som si ich nevybral pretoze cim viacej lucou mas tym sa to blbsie umyva a tym sa to aj viacej spini. mam to z vlastnej skusenosti takze ti fakt dobre radim vela lucove disky su pekne ale uz by som ich nechcel pretoze sa strasne spinia hlavne od brzd.
ja by som si na tvojom mieste kupil takyto styl tie mam odskusane ze su pekne aj na GP a pretoze maju taku farbu aku maju tak sa skoro vobec nespinia.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Du?an píše:Coline, mně se nejvíc líbí disk č.1. Je to hlavně proto, ?e nemá límec a paprsky, které jdou a? po okraj, disk opticky zvět?ují.
Jen taková technická. Průmer disku opticky nezvět?ují paprsky, ale právě límec... Jinak se nedá z těchto obrázků dost dopře posoudit, proto?e to kolo musí být vidět na autě a dost udělá je?tě profil gumy. Schválně si zkus na nějakém konfiguráku vybrat kola a pak si je nechat ukázat na obrázku s GP. Pár jsem jich projel a ty na první pohled skvělé, vypadaly na autě stra?ně..
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
U? jsem si dalo by se říct vybral, bu? ty první Alessia, proto?e jsme je na?el na jednom webu za skvělou cenu a nebo ty chrom Mam Mt2. Teď u? jen rozmyslet jestli se mi chce dát za MAM 20000,- a nebo 11500,- za Alessia
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.