Fiat Bravo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Konečně se dneska objevil ceník a konfigurátor nového Brava (Bravo 1). Ov?em hned jsem byl na prá?ky, proto?e při nakonfigurování Blue&Me mi to k němu tvrdo?íjně nabízelo Instant NAV (22.200) a rádio s mp3 (10 100), ale dal?ích 30 litrů navíc u? bych teda nedal! Na?těstí mě v prodejně ujistili, ?e objednávka u? byla odeslána i s Blue&Me a ?e víc mít nebudu, ne? to, co jsem si původně objednal. Konfigurátoru prý nemů?u a? tak věřit nehledě k tomu, ?e stránky jsou čerstvě upravené, tak?e jsou tam je?tě "mouchy". Je?tě ?e tak, já muziku nejraději z fle?ky a chodit do auta s cedlem by mě moc nebavilo!
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tie? dúfam, ?e ma zase po troch rokoch nezostrelí z cesty nejaký fe?ák v protismere a najlep?ie v nejakom SUVDu?an píše:Popo tak přeju hodně radosti s ním a hodně km bez závad a nehodpopo píše:tak a bravíčko je domana prvých pár kilometrov je to parádna jazda

Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
mám tie? ten istý motor na aký čaká? ty, tzn 105 koníkov, zbytok vidí? v profileJardaK. píše:Taky gratuluju, Popo a doufám, ?e u? brzo bude? moci gratulovat na oplátku zase mně. Musíme ty Fiaty podpořit v době krize! Co má? konkrétně za model? Já čekám na bílé Bravo 1,6 MJet, 77 kW.popo píše:tak a bravíčko je domana prvých pár kilometrov je to parádna jazda
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
A máme tady nový článek a ceník Brava. Zajímavé je, ?e nejlevněj?í verze je jen o 1000 Kč dra??í, ne? nejlevněj?í F500. Sice částečně rozumím pojmům jako imid?ovka nebo retro, ale přesto... V?dy? jen plechu tam musí být za víc, ne? 1000 Kč! A ?koda, ?e se nezačala dělat verze v kombíku, tam Fiat vůbec hodně zaspává!
http://news.auto.cz/cesky-trh/fiat-brav ... 00-kc.html
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
kombik z brava túto generaciu určite nečakaj, .....fiat ho zatal ani neplanuje, odôvodňuje to tým, ?e kto chce kombíka, má si kúpi? nové dobloJardaK. píše:A máme tady nový článek a ceník Brava. Zajímavé je, ?e nejlevněj?í verze je jen o 1000 Kč dra??í, ne? nejlevněj?í F500. Sice částečně rozumím pojmům jako imid?ovka nebo retro, ale přesto... V?dy? jen plechu tam musí být za víc, ne? 1000 Kč! A ?koda, ?e se nezačala dělat verze v kombíku, tam Fiat vůbec hodně zaspává!
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
Re: kombi
Já taky nechápu tu podivnou touhu po kombícíchMellow píše:Ital zřejmě nechápe oblibu kombi u Čechů, stejně jako Če?i nerozumí Italově výrobkům.

Je to český fenomén, če?i mají neustálou chorobnou potřebu něco stěhovat, pořád trpí nedostatkem místa v autě, tak koupí kombála a na střechu plácnou pro jistotu je?tě rakev.

PS: mě Bravo v kombíku teda nechybí ani omylem.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
u? jsem se několika lidem sna?il vysvětlit nač mít kombíka kdy? bydlí v paneláku a děti ani chalupu nemají.v?e marno.co kdyby někdy potřebovali něco někam odvézt??taky tu českou úchylku nechápu...?e bychom byli potomky kočovníků?
o názorech na třídveřáky ani nemluvím... já vím 

G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.