Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam volal, s pánem jsem nezávazně domluvil termím 25-27 5. Doufám ?e nedostanu kartáč
Tak se vyjádřete. Zdenda

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
V?echno jde, jak jsem psal NEZÁVAZNĚ. Klidně to posunem jak to bude vyhovovat nejvíce lidem. Zdenda
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
Já s prvním červnovým víkendem problém nemám.lolek píše:jako teoretiky bych to stihnout měl ... maturuju v tom posledním týdnu max ve čt, ale nejsem si jiste, kdy? by se to povedlo, co? musí ... zda bych byl schopen ten víkend řídit![]()
přinejhor?ím se zkusím nějak přizpůsobit
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zkusil jsem oslovit kemp v Litomy?li:Du?an píše:Co toto? http://www.camplitomysl.cz/ . Je to jen o něco geograficky vý?e
"Dobrý den,
sháníme pěkný kemp na uskutečnění akce "8. česko-slovenský sraz GP FANS", který je pěkný, je dobře vybaven a hlavně je cca uprostřed republiky.
Abych Vám přiblí?il, o co se jedná:
GP FANS je klub příznivců automobilů Fiat Grande Punto ( www.grandepuntofans.wgz.cz ). Jsme jen klub příznivců - nejdená se o ?ádný tuningový klub, který by v kempu tůroval motory a pou?těl hlasitou muziku.
Na?e představa:
1) Předpokládaný termín srazu - jeden víkend předbě?ně v 2. pol.května - 1. pol. června 2012
2) Vjezd do kempu s mo?ností zaparkovat na?e auta v řadě vedle sebe (vyhrazený prostor od pátku odpoledne do neděle
3) Ubytování předbě?ně v chatkách
4) V případě vhodného počasí uspořádání večerního táboráku, v případě nepříznivého počasí restaurace
5) Objednání pobytu ka?dým účastníkem samostatně
6) Umo?nění sobotního vjezdu do kempu zástupcům zastoupení Fiat ČR se dvěma předváděcími vozidly
7) Účast - předbě?ně 10, max. 20 automobilů
To jsou v krátkosti na?e kriteria.
Budu rád, kdy? se k mo?nosti uspořádání na?eho srazu ve Va?em kempu písemně vyjádříte.
Jsem připraven odpovědět na Va?e případné dotazy."
"Dobrý den,
omlouvám se za opo?děnou odpověď,byl jsem mimo internet.
neměl by být s va?í akcí problém,termín 17.-20.5. ji? není mo?ný.
Pokud se rozhodnete, je potřeba urychleně, situace se mění ka?dým týdnem.
Bod 4. Na?e restaurace je?tě nebude v provozu(a? po 10.6.),máme jednu hned za plotem kempu(lze dojednat )
Ostatní body bez problému.
Za Autokemp Primátor Stanislav Novák"
Co Vy na to GP-čkáři

Renault Captur 130 HP