wenca píše:Tak si na mě dneska vzpomněl FIAT .
Do schránky mi při?la pozvánka na podzimní prohlídku za 149 Kč .
+ slevové kupóny na nákup náhradních dílů .
Ve dnech od 15.10. do 15.12. 2008 u kteréhokoliv servisu Fiat .
A co mi zkontrolujou za 149 Kc? vodu v chladici a sterace?
wenca píše:Tak si na mě dneska vzpomněl FIAT .
Do schránky mi při?la pozvánka na podzimní prohlídku za 149 Kč .
+ slevové kupóny na nákup náhradních dílů .
Ve dnech od 15.10. do 15.12. 2008 u kteréhokoliv servisu Fiat .
Bude? mít nějaký bod do Fiat People ...
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Dnes jsem zjistil, ?e zřejmě na můj popud (pěkně jsem je mailem zprdnul) na fiatpeople roz?ířili velikostní sortiment triček. Jsem zvědavý, jestli mi to vět?í po?lou ...
Neposlali. prý mohou darovat pouze jedno
Nedávno jsem jim zdrbnul naoplátku e-shop, systém přidělování bodů a zaslal nějaké návrhy.
Výsledek:
Některými připomínkami se prý bude Fiat ČR zabývat a dostal jsem nabídku na spolupráci při obsahové výstavbě stránek. Tak jsem zvědavý, jestli se někdy ozvou.
Jinak mé jméno asi u Fiatu ČR musí skloňovat ji? ve v?ech pádech - reklamace laku i kritika webových stránek
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dávajú sa aj body za kúpu náhradných dielov a aj za tieto servisné prehliadky. Sa mi zdá ?e za túto jesennú je aspoň na SK 50 bodov. Ja som si v servise nedal pripísa? za náhradné diely body (veď to by som mal smie?ny počet keď 100SK=1bod), ale povedali mi ?e sa to dá aj spätne, len mám donies? faktúru.
julo píše:Sa mi zdá ?e za túto jesennú je aspoň na SK 50 bodov. Ja som si v servise nedal pripísa? za náhradné diely body (veď to by som mal smie?ny počet keď 100SK=1bod), ale povedali mi ?e sa to dá aj spätne, len mám donies? faktúru.
Také jsem jim tam napsal, ?e za ty jejich ceny (body) v e-shopu nemů?u nikdy bodíky na?etřit.
...za ty jejich ceny (body) v e-shopu nemů?u nikdy bodíky na?etřit
No o tom ani nehovoriac. To mô?em ?pori? celý ?ivot aby som si tam niečo poriadne kúpil. Okrem toho by mohli aj pripisova? viac bodov za kúpu auta. Za GP som dostal "a?" 500 bodov a auto stalo cca 360 000. Mo hli potom da? adekvátny počet bodov k prepočtu 100SK=1bod. No za tých 500 bodov si dlho dlho nič nekúpim. Okrem toho by mohli aj roz?íri? sortiment. Sa mi nechce veri? ?e Fiat má len tožko reklamných predmetov čo je na stránke. Stačí sa len mrknú? na www.partsworld-uk.com. Tam by som si wedel vybra?.
ironlionzion píše:Ahojte, nevíte někdo náhodou jaký naměřili puntu Cx součinitel odpovru vzduchu. V novím autotipu je o aerodynamice zajímavý článek tak bych to rád zkonfrontoval s ostatními auty. Bohu?el mi google toho moc nena?el.