Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

miromen píše:
Du?an píše::D :)(:
Hele nesměj se prostě mě to sere. Jinak PUNTO EVO se mi hodně libi hlavně interier a určitě je to i dobre auto jako celek proto uva?uji nad jeho koupi. Zitra si ho zajedu pořadně prohlidnout do ostravy tak doufam ?e mě pusti i dovnitř abych si ho osahal.
Pustí, sám jsem v něm v Ostravě seděl. No a jestli je to určitě dobré auto, tak to prověří a? čas.
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

JARDOK dobrym autem jsem myslel jeho vlastnosti jako prostornost,jizdu,kvalitu sedadel,řizeni atd. To jestli je spolehlive no to? otazka ale co jsem prolezl tohle forum + dal?i postřehy z jinych stranek tak vypada ?e FIAT ?el s kvalitou nahoru. Jedina zrada mu?e byt v motoru proto?e chci jeden z novych MULTIAIRU lepe TURBO ale tam zale?i na ceně. Přiznam se ?e je?tě par roku nazpět bych o fiatu neuva?oval ikdy? se mi v?dy libili proto?e jeho nespolehlivost byla dost pověstna a navic znam par lidi co vlastnilo fiaty a ty opravdu byli dost nespolehlive.
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

miromen píše:JARDOK dobrym autem jsem myslel jeho vlastnosti jako prostornost,jizdu,kvalitu sedadel,řizeni atd. To jestli je spolehlive no to? otazka ale co jsem prolezl tohle forum + dal?i postřehy z jinych stranek tak vypada ?e FIAT ?el s kvalitou nahoru. Jedina zrada mu?e byt v motoru proto?e chci jeden z novych MULTIAIRU lepe TURBO ale tam zale?i na ceně. Přiznam se ?e je?tě par roku nazpět bych o fiatu neuva?oval ikdy? se mi v?dy libili proto?e jeho nespolehlivost byla dost pověstna a navic znam par lidi co vlastnilo fiaty a ty opravdu byli dost nespolehlive.
S tou spolehlivostí to má? tě?ké, skoro na v?ech fórech je to víceméně subjektivní názor. Koncernoví budou na italy v?dycky plivat (hesla typu "Fiatem tam, vlakem zpátky" jsem u? sly?el!) a na své nedají dopustit, ale já zase četl plno názorů na to, jak se koncernové vozy kazí atd. Sám soudy vyslovovat nemů?u, proto?e nemám srovnání - v?dycky jsem vlastnil pouze Fiaty a v?dycky star?í. Určitá objektivita by snad byla, kdybys postavil vedle sebe dvě auta různých značek, se kterými bys od začátku jejich ?ivota jezdil naprosto ve stejných podmínkách a po srovnání údajů v servisních kní?kách po pár letech bys mohl říct, kolik Tě které auto stálo na opravách. Já jsem příznivec Fiatů a vůbec italů, ale přesto se rád podívám např. na Civica, Polo, Mini Coopera nebo třeba Insignii. Teď vlastním Punto II a snad se dopracuju k Evu a k mému současnému autu mů?u říct jen to, ?e i kdy? jsem ho kupoval nevím z které ruky v bazaru po jeho 8 letech ?ivota a 150 tis. km, tak do něj po brutálních počátečních investicích (spojka, termostat, kladka alternátoru, el. stahování okna a snad je?tě něco) liju jenom naftu a to u? má 200 tis. Pravda, semtam mi při parkovacích manévrech vypne posilovač řízení, ale to se ře?í opětovným nastartováním motoru. Tam bude asi nějaká italská zrada, proto?e to se tady na fóru GP ře?í taky dost. Měl jsem F500, F125p, 3x Tipo a teď Punto II a co jsem na těch autech jednou opravil, tak jsem podruhé neopravoval - jedině u Tipa byl problém s přelámáním drátů v krku do pátých dveřích co dva roky a u starých Fiatů reznutí káry. Sakra, to jsem se rozepsal, co?
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

Jo te ses teda rozepsal ale pravdu ma? o tom ?adna. Teď jsem byl na skok mrknout na EVO v haviřově a prostě parada. Skvěli volant,vyborne sesle ikdy? bočni vedeni by mohlo byt trochu vyrazněj?i,prostornost v teto třidě prostě paradni prvni dojem za 1*. Jen kdy? jsem si otevřel kufr a pote zavřel tak u? ne?el otevřit a nevim proč jestli nějaka zrada nebo se to ma bloknout ale to asi ne. No odpoledne jedu do ostravy i s přitelkou tak to prolezu kapanek vic.
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

miromen píše:Jo te ses teda rozepsal ale pravdu ma? o tom ?adna. Teď jsem byl na skok mrknout na EVO v haviřově a prostě parada. Skvěli volant,vyborne sesle ikdy? bočni vedeni by mohlo byt trochu vyrazněj?i,prostornost v teto třidě prostě paradni prvni dojem za 1*. Jen kdy? jsem si otevřel kufr a pote zavřel tak u? ne?el otevřit a nevim proč jestli nějaka zrada nebo se to ma bloknout ale to asi ne. No odpoledne jedu do ostravy i s přitelkou tak to prolezu kapanek vic.
K tomu kufru - v Havířově jsem v tom ?edém Evu seděl taky, chtěl jsem zapnout parkovačky, abych viděl, jak svítí zadní světla, jen?e kvůli trvale otevřeným dveřím mají odpojenou baterku, tak?e jsem neviděl nic. Mo?ná to má spojitost s otevíráním pátých dveří, proto?e kdy? jsem je otevíral, tak posun tlačítka směrem do dveří byl tak malý, ?e si říkám, ?e zadní dveře se asi neotvírají mechanicky, ale kdo ví. Jo a je?tě jeden postřeh - na nějakém videu na You Tube jsem viděl slovenskou testovací jízdu, kde řidič kritizoval chybějící madlo nad dveřmi spolujezdce. Schválně jsem se díval do v?ech Ev, co jsem zatím mohl vidět (tak?e asi do pěti) a v?echny měly v?echna madla, dokonce i nad dveřmi řidiče. Zřejmě to byl export do Ruska, tam mají mu?ici v jedné ruce cigáro, ve druhé fla?ku vodky! :lol:
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

No s tim kufrem je to divne proto?e jsem při?el a ?el normalně otevřit ale po druhe u? ne a taky mi připada ?e to neni mechanicky ale elektro ale proč to ?lo teda otevřit poprve ? A toho madla u řidiče jsem si taky v?imnul. Jinak pocit uvnitř pokud mu?u srovnat s novym polem tak zde polo jednoznačně prohrava. Jedine co ma lep?i tak to jsou sedadla ty jsou suprove ale to hlavně diky lep?imu bočnimu vedeni ale kvalita se pozna a? po del?i jizdě. Jinak prostorem se nechyta ani podle mě usedlym neosobytym designem. A potom takove věci jako nic moc volant tenky netvarovany dale řadici paka to je uplna ostuda myslel jsem ?e dr?im zvadleho ?ulina. S polem jsem jel i del?i testovačku a ani jizda mě nenadchla. Řizeni dost přeposilovane,řazeni francouzky gumove a to v?ude čtu chvalu na vw převodovky no a jizdni vlastnosti hlavně o komfortu ?adna řidičska va?eň. No uvidim a? projedu EVO a porovnam.
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

To by mě zajímalo - nechají Tě projet se v předváděcím autě nebo mů?e? být maximálně spolujezdec? Sorry, ?e se tak blbě ptám, ale já se projí?děl pouze bazarovým autem! Jo a nekritizuj koncernový vůz, kdy? si sám chce? koupit takový shit, jako je Fiat!!! Teď uvidí?, jak si Tě podají příznivci VW!!!
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

JardaK. píše:To by mě zajímalo - nechají Tě projet se v předváděcím autě nebo mů?e? být maximálně spolujezdec? Sorry, ?e se tak blbě ptám, ale já se projí?děl pouze bazarovým autem! Jo a nekritizuj koncernový vůz, kdy? si sám chce? koupit takový shit, jako je Fiat!!! Teď uvidí?, jak si Tě podají příznivci VW!!!
Jasně ?e tě nechaji projet dokonce jsou i připady kdy ti daji kličky a sbohem tak?e jede? bez ?iveho tempomatu. No ja ale jel s prodejcem ktery byl ukecany jak papou?ek ale kdy? se trochu zahřal motor tak jsem tomu dal za u?i a hned zmlknul a jen se dr?el za madlo. :lol: No shit je předev?im předchozi polo ktere ve statistikach spolehlivosti zrovna neokupuje předni přičky ikdy? statistiky třeba brat s rezervou. Jinak samozřejmě ?e vw fans se do mě pustili na jinych forech třeba znama firma GTI a to jen proto ?e jsem napsal věci jak se maji tzn. jak klady tak zapory a na zavěr to ?e POLO neni ?patne auto ale rozhodně ho nepova?uji za to nej v teto třidě. A u? vubec bych ho nepasoval tak jako GTI za nejlep?i vuz třidy mistr elegance ktery se řadi do SUPERSPECIALEXTRAPREMIE.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

miromen píše:
JardaK. píše:To by mě zajímalo - nechají Tě projet se v předváděcím autě nebo mů?e? být maximálně spolujezdec? Sorry, ?e se tak blbě ptám, ale já se projí?děl pouze bazarovým autem! Jo a nekritizuj koncernový vůz, kdy? si sám chce? koupit takový shit, jako je Fiat!!! Teď uvidí?, jak si Tě podají příznivci VW!!!
Jasně ?e tě nechaji projet dokonce jsou i připady kdy ti daji kličky a sbohem tak?e jede? bez ?iveho tempomatu. No ja ale jel s prodejcem ktery byl ukecany jak papou?ek ale kdy? se trochu zahřal motor tak jsem tomu dal za u?i a hned zmlknul a jen se dr?el za madlo. :lol: No shit je předev?im předchozi polo ktere ve statistikach spolehlivosti zrovna neokupuje předni přičky ikdy? statistiky třeba brat s rezervou. Jinak samozřejmě ?e vw fans se do mě pustili na jinych forech třeba znama firma GTI a to jen proto ?e jsem napsal věci jak se maji tzn. jak klady tak zapory a na zavěr to ?e POLO neni ?patne auto ale rozhodně ho nepova?uji za to nej v teto třidě. A u? vubec bych ho nepasoval tak jako GTI za nejlep?i vuz třidy mistr elegance ktery se řadi do SUPERSPECIALEXTRAPREMIE.
jj, GTI je známá firma :lol: :lol: :lol: solidní komik, ale ve skutečnosti nejspí? jezdí mastnou tyčí :lol:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

No jo, GTI je známá firma, která okupuje v?echna fóra. Pak je tu je?tě Kyllie se svými Citroeny!
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

JardaK. píše:No jo, GTI je známá firma, která okupuje v?echna fóra. Pak je tu je?tě Kyllie se svými Citroeny!
..no jasně!!! :lol: na Kajlí s její C5 (Brumlou) jsem skoro zapoměl.... na diskuzích teď nějaký čas chyběla. :D
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
romisek.capuska
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romisek.capuska »

Nevím jak kde, ale na kladně ve fiatu jsem si s autem ujel hezkých pár km a je?tě mě paní prodejkyně nabádala, kde tomu mů?u ?lápnout na krk. :lol:
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
wenca
Štamgast

Příspěvek od wenca »

Mrkněte na www.tipcars.cz - je tam u? EVO na prodej (bílé)
Grande Punto 5D 1,2 Dynamic - New Orleans blue
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

wenca píše:Mrkněte na www.tipcars.cz - je tam u? EVO na prodej (bílé)
Fakt tam je, ale tomu nerozumím! Prý koupeno v ČR, tak?e u? ojeté, i kdy? se je?tě neprodává a cena dohodou. Jo a dvířka odkládací skřínky vlevo od řidiče jsou křivé u? teď - těbůh!
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Ten kryt je podle mne spatne zacvaknuty. Za nim je totiz pojistkova skrin.
Obrázek
Odpovědět