Zatím jsem z obsluhy částečně jelen, ale u? do tajů obsluhy za?ínám pronikat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Já jsem u Garminu viděl, ?e dodávají (musím zjistit, jestli to nemá i MIO) takové samolepící kolečko, které se nalepí na přístrojovku a dr?ák s navigací se na něj přisaje. Ono to uchycení (přisátí) na čelní sklo u GP-čka je přeci trochu z ruky.Honza° píše:Jo a je?tě tip kam jí umístit: U mě se zabydlila napravo od vnitřního zpětného zrcátka..osobně mi tam vyhovuje nejvíc..
Mám pocit ?e je to čistě jenom zále?itost Garminů (té? jsem o tom sly?el).. Zezačátku jsem to chtěl připevnit taky někam na desku ale nakonec jsem si na to takhle nahoře zvykl.Du?an píše:Já jsem u Garminu viděl, ?e dodávají (musím zjistit, jestli to nemá i MIO) takové samolepící kolečko, které se nalepí na přístrojovku a dr?ák s navigací se na něj přisaje. Ono to uchycení (přisátí) na čelní sklo u GP-čka je přeci trochu z ruky.
Právě jsem se chystal pár postřehů po cestě do Chorvatska napsat. Mé hodnocení je formou osobních postřehů bez mo?ností, abych mohl je porovnat s navigacemi ostatních výrobců (kromě loni zapůjčeného modelu Garmina - u? ani nevím, jaký model, který na toto MIO z hlediska rychlosti prováděných operací vůbec neměl - byl to ale asi rok starý model, třeba je současný Garmin o nečem jiném).wenca píše:Du?ane : prosím tě .
Mů?e? se tady více rozepsat o té tvojí nové navigaci MIO MOOV 360u ??
Dík vyzkou?ím. Jinak k MIO MOOV prodávají takový mezičlen- nabíječku do zásuvky na 220V, do které zasune? kabel, který slou?í na připojení navigace k palubní síti 12V. Jenom nevím kolik ta sranda stojí.Honza° píše:Du?an: Je?tě můj postřeh ohledně nabíjení přes usb.
Jeliko? jsem pravák, umístil jsem ji vpravo od volantu. Jeliko? v dr?áku na skle byla příli? daleko, koupil jsem si samolepící kolečko-podstavec na přístrojovku. Nyní ji ji? mohu "v sedě" za jízdy obsluhovat. Jenom uva?uji o trvalém zapu?tění přívodního kabelu do palubovky, aby se mi "neflákal" po přístrojovce.wenca píše:Kde máte umístěnou navigaci ??