já je rovných 200km/h na dálnici v chorvacku přes den. ?lo by je?te víc, ale bohu?el dálnice full. Jinak v ČR 180km/h na sinici Napajedla Otrokovice. odkaz na mapy, kdo by chtěl vzhlédnout trasu:http://www.mapy.cz/?query=napajedla&por ... =132788765#
Fiat GP 1,4 16v 95k Star-jet sport 3.d r.v.2007Caribbean Orange
Tak?e 1,4/8V 185km/h tacho, je?tě by jel, ale dálnice končila. Byla to rovina a chtěl sem je?tě dostat dva kamiony, stalo se Jo a abych nezapoměl bylo to samozřejmě v Německu!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
netwalker píše:zatim 165 km/hod, ale nebylo to maximum, jeste by motor tocil. Ale na 1.2 je to pekne
neboj bolo to uz dost blizko maxima
Ja mam na idealnej rovinke 170
Mozno by to este o chlp dalo ale to vies 3tie riadenie, uz to neni bohvieaky pocit.....
Robo 1.2
..)) uvidime.... motor je zajety tak akorat, ted ho obcas trosku potrapim. I kdyz je pravda, ze vzhledem k tomu, ze po dalnici nejezdim, tezko vyuziju rychlost vetsi jak 120 ( a to jeste jen pri predjizdeni ). Snazim se dodrzovat..) Jestli to znas u Jihlavy, tak tam je krasna rovna silnice, tam se da vyzkouset zatez motoru..
Bylo to v takové prdeli, kde je pár baráků a policajty jsem tam neviděl od roku 1971, co jsem tam začal jezdit je?tě s tátou jako spolujezdec. Mo?ná ?e to bylo tím, ?e to byl v?dy víkend a nyní jsem tam tudy jel v týdnu
Měl jsem ?těstí v ne?těstí, jet o 1 km rychleji, nebyla by to tisícovka, ale dvě. Samozřejmě jsem při?el o mé první dva body.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky