http://mapy.atlas.cz/#x=3587497@y=55088 ... snov%C3%A1
uvadzajte prosim Vas aj nejaký iný pomocny zachytny bod, lebo potom neviem ktorú Sosnovu mate na mysli. diky moc

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Popo, jedná se o Sosnovou u České Lípy.popo píše:chlapi mam jeden dotaz na určovanie miesta u Vas doma, lebo v tom mam gula? jak mraky. Napr. dal som si vyhladávat Sosnova na webe a aha aky bol vysledok:
http://mapy.atlas.cz/#x=3587497@y=55088 ... snov%C3%A1
uvadzajte prosim Vas aj nejaký iný pomocny zachytny bod, lebo potom neviem ktorú Sosnovu mate na mysli. diky moc
Chlapi, mů?ete se začít vyjadřovat, nebo se vám to zdá 3-4 měsíce před srazem příli? brzy?Du?an píše: Musíme se nějak domluvit na tom termínu a zaji?tění místa. Samozřejmě, ?e zájmem je, aby se zúčastnilo co nejvíc z nás (kteří mají zájem).
NÁVRH:
1) Ka?dý by se zde mohl do 28.2.2009 vyjádřit:
- který víkend v měsících květen a červen se nemů?e zúčastnit,
- má-li vhodný návrh na místo konání srazu (počítal bych min. pro 20 GP-ček) z hlediska vzdáleností a kapacit ubytování
2) 1.3.2009 vybrat nejvhodněj?í termín(y) srazu, ve kterých by se mohlo zúčastnit co nejvíce GP-čkářů
Následně po zvolení termínu se bude muset zajistit místo srazu, ale bez zvoleného termínu se jaksi z místa nehneme. Mějme na paměti, ?e v červnu u? začínají dovolené, kdy mohou být se zaji?těním místa problémy.
Mně osobně nevyhovuje termín 9.-10.5. - Sosnová
Uva?oval jsem o místu srazu někde uprostřed republiky (viz. předchozí příspěvky) a na Rozko? se chci podívat.Jarou? píše:Jsem pro, sloučit ná? sraz s Tunigem na Rozko?i a tím pádem v termínu kolem 30.5.2009
S nami z okoli Ostravy by se dalo pocitat. Jinak Katy neco psala ze bysme meli placek sami pro sebe takze bysme mohli byt GPckari klidne zvlast a venovat se svym aktivitam. No at se vyjadri i dalsi kteri by tam jeli a kteri by to brali i jako sraz GP ktery se planoval na tu stejnou dobu.Du?an píše:Loni byl u některých názor, ?e GP je u? o něčem jiném, ne? tuningová Punta I a II.
Rozko?i se nebráním, ale nejsem si jist s maximální účastí.