Já na těch fotkách nic nového nevidím. Mo?ná snad malé vykrojení nad mlhovkamijulo píše:A máme tu facelift
http://news.auto.cz/nove-modely/fiat-bravo-2010.html
Som rád ?e ho nejako vežmi nepretvorili, preto?e Bravo pova?ujem za najkraj?ie auto vo svojej triede.
Fiat Bravo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Budu Ti oponovat! Seděl jsem vzadu v GP i v Bravu a v Bravu jsem měl místa více (můj dojem). Bílá barva se mi v?eobecně líbí a u Brava v tom taky nevidím problém (budu objednávat bílou). S kufrem s Tebou souhlasím, zadní cestující by mohli mít v takovém autě více místa, ale pokud nejsi dvoumetrový, vejde? se tam v pohodě.maty píše:Bravo je krasne auto,ale v zádu je hrozně málo mista.Bíla barva slu?í Grnade Puntu,Lancii Deltě Alfě Mito,ale k Bravu se mi nehodí.Kufr o 400 litrech je u?asnej,ale na ukor zadních cestujicich
Ve mně Bravo také budí dojem men?ího vnitřního prostoru ne? má GPJardaK. píše:Budu Ti oponovat! Seděl jsem vzadu v GP i v Bravu a v Bravu jsem měl místa více (můj dojem).maty píše:Bravo je krasne auto,ale v zádu je hrozně málo mista.Bíla barva slu?í Grnade Puntu,Lancii Deltě Alfě Mito,ale k Bravu se mi nehodí.Kufr o 400 litrech je u?asnej,ale na ukor zadních cestujicich
Renault Captur 130 HP
Byl jsem s kolegyní v prodejně, oba jsme si sedali střídavě dopředu a dozadu do GP a do Brava a oba jsme se shodli, ?e v Bravu je vzadu více místa. Souhlasím ale s tím, ?e na velikost toho auta by mohlo být vzadu je?tě prostorněji. Já bych je?tě podotknul, ?e i přístrojovka u spolujezdce by mohla být více vpředu nebo nějak vykrojená, zdálo se mi, ?e se kvůli ní musím odsunovat hodně dozadu.Du?an píše:Ve mně Bravo také budí dojem men?ího vnitřního prostoru ne? má GPJardaK. píše:Budu Ti oponovat! Seděl jsem vzadu v GP i v Bravu a v Bravu jsem měl místa více (můj dojem).maty píše:Bravo je krasne auto,ale v zádu je hrozně málo mista.Bíla barva slu?í Grnade Puntu,Lancii Deltě Alfě Mito,ale k Bravu se mi nehodí.Kufr o 400 litrech je u?asnej,ale na ukor zadních cestujicich
dlouhodobý test 100.000km Bravo dle Autobild
dnes vy?lo nové číslo časopisu AutoBild,kde je té? dlouhodobý test fiatu Bravo 1,9 MJT Emotion.Celkově bylo Bravo a? na maličkosti ohodnoceno na znamku 1 a i samotní němci z časopisu Autobild gratuluji fiatu k skvělému umistění a kvalitě vozu.Bravo ujelo za necelý rok 100.000km a největ?í nepřitel tohoto auta je bohu?el Servis-tim my?leno výkony a prace v servise.
Bravo v kvalitě předstihlo i Pandu a Grande punto.Co dodat snad jen

I Love Italians Cars//Made in Italy//Made in Fiat
Grande Punto 5d.Dynamic-Sole.black color.aircondition.
Grande Punto 5d.Dynamic-Sole.black color.aircondition.
Re: dlouhodobý test 100.000km Bravo dle Autobild
?koda, ?e neumím německy, ale osobně si myslím, ?e Bravo je opravdu dobré auto. Přesto ho provází prokletí Fiatů a moc se neprodává (myslím, ?e za leden to bylo 13 ks - v ČR). Pokud do něj sednu, nepůsobí na mě lacině a i takové vychytávky, jako vnitřní osvětlení i nad zadními sedadly s pomalým zhasínáním se mi moc líbí. Jinak je?tě jedna poznámka - 1,9-ka se u? podle mě nedělá, plně je nahradily 1,6-ky a vrcholná verze je 2,0 se 165 kobylkami, to musí být dobrý trhač. Řeč je o naftě.maty píše:dnes vy?lo nové číslo časopisu AutoBild,kde je té? dlouhodobý test fiatu Bravo 1,9 MJT Emotion.Celkově bylo Bravo a? na maličkosti ohodnoceno na znamku 1 a i samotní němci z časopisu Autobild gratuluji fiatu k skvělému umistění a kvalitě vozu.Bravo ujelo za necelý rok 100.000km a největ?í nepřitel tohoto auta je bohu?el Servis-tim my?leno výkony a prace v servise.
Naposledy upravil(a) JardaK. dne ned úno 28, 2010 20:24, celkem upraveno 1 x.
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Něco ke kvalitě Fiatů, je to sice Google translator, ale je to pochopitelné a je to pikatní, páč Fiat chválí u? i Němci 
http://translate.google.com/translate?j ... l=it&tl=cs

http://translate.google.com/translate?j ... l=it&tl=cs
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Má? pravdu, kdyby zále?elo na na?em trhu, tak u? by existoval pouze koncern a snad Ford s Renaultem. Jinak mám dva týdny objednané Bravo, tak jsem zvědavý, jestli se u? na něm projeví facelift. Pochopil jsem, ?e to bude sice jen změnou chromu na grilech, zbezbarvením blinkrů v předních světlech a přidáním nových barev karosérie, ale to by mi nevadilo, na?těstí tam nenaroubovali ten černý nesmysl mezi světla.maty píše:@Jarda K
prodejnost v ČR přece fiat vubec nerozhazí-ná? trh je prd oproti západním velmocem jako jsou nemci,italové,frantici,anglani,atd.
Na stránkách http://news.auto.cz/zeneva-2010/autosal ... vinek.html pí?ou o faceliftu Brava, který by se mohl objevit v ?enevě. Doufám, ?e nejde o jiný facelift, ne? který jsme tu u? probírali, proto?e to by mě piclo, kdybych si koupil Bravo těsně před faceliftem (pokud teda bude povedený). Nevíte někdo něco víc?
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
na mňa nove bravo v 1,6 v diesli so 105k čaká u? u predajcu. len e?te čakám, kým sa leasingovka vymáčkne po finančnej stránke - teda po tej totalke s GP.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Viděl jsem pár fotek ze ?enevy a nevypadá to, ?e by se facelift projevil na jiných místech, ne? avizovali u? předtím (oba černé nebo oba chromované grily, bezbarvé blinkry, změny barev v interiéru), tak?e u? su klidné!JardaK. píše:Na stránkách http://news.auto.cz/zeneva-2010/autosal ... vinek.html pí?ou o faceliftu Brava, který by se mohl objevit v ?enevě. Doufám, ?e nejde o jiný facelift, ne? který jsme tu u? probírali, proto?e to by mě piclo, kdybych si koupil Bravo těsně před faceliftem (pokud teda bude povedený). Nevíte někdo něco víc?
Kdy? něco kupuju, zpravidla vím jak to vypadáJardaK. píše:... a nevypadá to, ?e by se facelift projevil na jiných místech, ne? avizovali u? předtím (oba černé nebo oba chromované grily, bezbarvé blinkry, změny barev v interiéru), tak?e u? su klidné!

Renault Captur 130 HP
Chytrolíne! Já nekupoval, já teprve objednával a vyjádřil jsem jenom obavy, aby auto po faceliftu nevypadalo líp, ne? před faceliftem a já objednal a koupil auto těsně před faceliftem. Pokud by to tak bylo a já to dopředu věděl, tak bych raději je?tě chvíli s objednávkou počkal a koupil auto po faceliftu. Ov?em např. s faceliftem GP mě vykývali, proto?e po faceliftu zmizela z nabídky 1,3 MJET 90 k, co? u? jsem nerozchodil a zvítězilo Bravo.Du?an píše:Kdy? něco kupuju, zpravidla vím jak to vypadáJardaK. píše:... a nevypadá to, ?e by se facelift projevil na jiných místech, ne? avizovali u? předtím (oba černé nebo oba chromované grily, bezbarvé blinkry, změny barev v interiéru), tak?e u? su klidné!