Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Proč do jine třidy vozu ? V?dy? je to velmi prakticka věc zvla?? v dne?ni době přeplněnych parkovi?? a jak u? jsem psal je to v tehle třidě u? docela bě?ne. Podle mě patři do vy??ich třid 2 zonova automaticka klima ktera v teto třidě neni podle mě nutnosti.misha píše:jo tak to kazdy mluvi o necem jinem, to pardon,
sklopeni zrcatek ke karoserii je opravdu do jine tridy vozu
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Protoze marketingmiromen píše:Proč do jine třidy vozu ? V?dy? je to velmi prakticka věc zvla?? v dne?ni době přeplněnych parkovi?? a jak u? jsem psal je to v tehle třidě u? docela bě?ne. Podle mě patři do vy??ich třid 2 zonova automaticka klima ktera v teto třidě neni podle mě nutnosti.misha píše:jo tak to kazdy mluvi o necem jinem, to pardon,
sklopeni zrcatek ke karoserii je opravdu do jine tridy vozu

Predstav si, ze by alfa 166 mela stejnou vybavu jako punto.Myslis, ze by lidi utraceli milion za auto, kdyz to muze nabidnout auto za 1/3 ceny (pro ted si odmysli velikost a motorizaci 166ky)?
No nevim vynechat el. sklopna zrcatka v tehle třidě je podle mě nesmysl neni to ?adny luxus ale prakticka věc. Proč ma punto jak pi?e? o těch rozdilech třidy takove věci jak u? jsem psal 2zonku,blu and me,el. zadni okna? Podle mě dobre věcičky ale v tehle třidě ? Je ale fakt ?e je to asi jedina věc ktera se z me strany da vuči puntu vytknout.
no nic, dám poslední
a tímto poprosím admina o přesunutí těch příspěvků mimo téma do přijatelného tématu.
Sklopná zrcátka jsou mo?ná fajn, ale rozhodně nejsou bě?ným standardem třídy malých aut. Jo nová Fiesta je má - půjčeno z lep?ích výbav Focuse a Mondea.
Ale stavět takovou blbinu nad potřebnost automatické klimy mi přijde zcestné. Dneska je autoklima bě?ná věc i v malých autech a v provnání s obyč. manuálem je to nebe a dudy! Rozdíl v komfortu ovládání a funkcí je propastný!
I systém B'n'M a jemu podobné se zabydlují v segmentu malých aut celkem rychle. Koneckonců bude se psát rok 2010 a sprosté rádio s CD není u? dneska dostačující standart.

Sklopná zrcátka jsou mo?ná fajn, ale rozhodně nejsou bě?ným standardem třídy malých aut. Jo nová Fiesta je má - půjčeno z lep?ích výbav Focuse a Mondea.
Ale stavět takovou blbinu nad potřebnost automatické klimy mi přijde zcestné. Dneska je autoklima bě?ná věc i v malých autech a v provnání s obyč. manuálem je to nebe a dudy! Rozdíl v komfortu ovládání a funkcí je propastný!
I systém B'n'M a jemu podobné se zabydlují v segmentu malých aut celkem rychle. Koneckonců bude se psát rok 2010 a sprosté rádio s CD není u? dneska dostačující standart.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Řekl bych ?e jsi s tou vybavou uplně mimo. Psal jsem DVOUZONOVOU. Tak?e auta určena převa?ně do města potřebuji 2 zonku a blu and me ale sklopne jsou zbytečnost. No ka?dy ma na to jiny nazor. Navic ty sklopne opět se opakuji nema jen fiesta a je jedno v jakych verzich je ma ale ma.
A k tomu roku 2010 a sprostemu RCD asi to ?e abych dostal obyčejne USB v teto třidě musim vzit BLU and ME ktere stoji 10 000!!! Nikdo neni dokonaly.
A k tomu roku 2010 a sprostemu RCD asi to ?e abych dostal obyčejne USB v teto třidě musim vzit BLU and ME ktere stoji 10 000!!! Nikdo neni dokonaly.
Naposledy upravil(a) miromen dne pon lis 09, 2009 21:52, celkem upraveno 1 x.
kdy? jsem psal o autoklimě, myslel jsem tím tu co dávaj do GP - tak?e dvouzonovou. Z technického hlediska nic slo?itého, jen pár klapek navíc - proč by se někdo vyráběl s automatem a nedal tam takovou drobnost..miromen píše:Řekl bych ?e jsi s tou vybavou uplně mimo. Psal jsem DVOUZONOVOU. Tak?e auta určena převa?ně do města potřebuji 2 zonku a blu and me ale sklopne jsou zbytečnost. No ka?dy ma na to jiny nazor. Navic ty sklopne opět se opakuji nema jen fiesta a je jedno v jakych verzich je ma ale ma.

Ano, sklopné zrcátka beru i do města jako zbytečnost, za v?echny ty roky co řídím, jsem nepotřeboval při parkování sklopit ani ty obyčejné.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV