Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

No kazdy tu ale mluvime o necem jinem. Ja jsem pochopil a mel namysli kompletni sklopeni zrcatek ke karoserii nikoliv nakloneni zrcatka dolu pri parkovani.
Obrázek
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

J.B. píše:TOMU NEROZUMÍM-NEPLETE SI NĚKDO EL.SEŘIZOVÁNÍ A EL. SKLÁPĚNÍ?
Nemyslim seřizeni zrcatek ale sklopeni aby co nejmiň zavazely do prostoru. Je to skvěla věcička a pro mě podstatněj?i ne? nějaky system START and STOP.
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

Teddy86 píše:No kazdy tu ale mluvime o necem jinem. Ja jsem pochopil a mel namysli kompletni sklopeni zrcatek ke karoserii nikoliv nakloneni zrcatka dolu pri parkovani.
Ano myslel jsem kompletni sklopeni ke karoserii.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:No kazdy tu ale mluvime o necem jinem. Ja jsem pochopil a mel namysli kompletni sklopeni zrcatek ke karoserii nikoliv nakloneni zrcatka dolu pri parkovani.
Přesně tak jsem to pochopil i já :roll:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

jo tak to kazdy mluvi o necem jinem, to pardon,
sklopeni zrcatek ke karoserii je opravdu do jine tridy vozu
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

misha píše:jo tak to kazdy mluvi o necem jinem, to pardon,
Automatické sklopení pravého zrcátka je dobrá věc, kterou bych přivítal i já . ov?em to u? je off
Renault Captur 130 HP
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

Proč do jine třidy vozu ? V?dy? je to velmi prakticka věc zvla?? v dne?ni době přeplněnych parkovi?? a jak u? jsem psal je to v tehle třidě u? docela bě?ne. Podle mě patři do vy??ich třid 2 zonova automaticka klima ktera v teto třidě neni podle mě nutnosti.
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

miromen píše:
Proč do jine třidy vozu ? V?dy? je to velmi prakticka věc zvla?? v dne?ni době přeplněnych parkovi?? a jak u? jsem psal je to v tehle třidě u? docela bě?ne. Podle mě patři do vy??ich třid 2 zonova automaticka klima ktera v teto třidě neni podle mě nutnosti.
Protoze marketing :!:
Predstav si, ze by alfa 166 mela stejnou vybavu jako punto.Myslis, ze by lidi utraceli milion za auto, kdyz to muze nabidnout auto za 1/3 ceny (pro ted si odmysli velikost a motorizaci 166ky)?
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

No nevim vynechat el. sklopna zrcatka v tehle třidě je podle mě nesmysl neni to ?adny luxus ale prakticka věc. Proč ma punto jak pi?e? o těch rozdilech třidy takove věci jak u? jsem psal 2zonku,blu and me,el. zadni okna? Podle mě dobre věcičky ale v tehle třidě ? Je ale fakt ?e je to asi jedina věc ktera se z me strany da vuči puntu vytknout.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

no nic, dám poslední off a tímto poprosím admina o přesunutí těch příspěvků mimo téma do přijatelného tématu. :wink:

Sklopná zrcátka jsou mo?ná fajn, ale rozhodně nejsou bě?ným standardem třídy malých aut. Jo nová Fiesta je má - půjčeno z lep?ích výbav Focuse a Mondea.

Ale stavět takovou blbinu nad potřebnost automatické klimy mi přijde zcestné. Dneska je autoklima bě?ná věc i v malých autech a v provnání s obyč. manuálem je to nebe a dudy! Rozdíl v komfortu ovládání a funkcí je propastný!

I systém B'n'M a jemu podobné se zabydlují v segmentu malých aut celkem rychle. Koneckonců bude se psát rok 2010 a sprosté rádio s CD není u? dneska dostačující standart.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

Řekl bych ?e jsi s tou vybavou uplně mimo. Psal jsem DVOUZONOVOU. Tak?e auta určena převa?ně do města potřebuji 2 zonku a blu and me ale sklopne jsou zbytečnost. No ka?dy ma na to jiny nazor. Navic ty sklopne opět se opakuji nema jen fiesta a je jedno v jakych verzich je ma ale ma.
A k tomu roku 2010 a sprostemu RCD asi to ?e abych dostal obyčejne USB v teto třidě musim vzit BLU and ME ktere stoji 10 000!!! Nikdo neni dokonaly.
Naposledy upravil(a) miromen dne pon lis 09, 2009 21:52, celkem upraveno 1 x.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

miromen píše:Řekl bych ?e jsi s tou vybavou uplně mimo. Psal jsem DVOUZONOVOU. Tak?e auta určena převa?ně do města potřebuji 2 zonku a blu and me ale sklopne jsou zbytečnost. No ka?dy ma na to jiny nazor. Navic ty sklopne opět se opakuji nema jen fiesta a je jedno v jakych verzich je ma ale ma.
kdy? jsem psal o autoklimě, myslel jsem tím tu co dávaj do GP - tak?e dvouzonovou. Z technického hlediska nic slo?itého, jen pár klapek navíc - proč by se někdo vyráběl s automatem a nedal tam takovou drobnost.. :wink:

Ano, sklopné zrcátka beru i do města jako zbytečnost, za v?echny ty roky co řídím, jsem nepotřeboval při parkování sklopit ani ty obyčejné.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

No ja myslim ?e dost lidi by sklopna zrcatka uvitalo a taky to nebude asi slo?ita věc jako v připadě 2 zonky.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

:D :)(:
Renault Captur 130 HP
miromen
kolemjdoucí

Příspěvek od miromen »

Du?an píše::D :)(:
Hele nesměj se prostě mě to sere. Jinak PUNTO EVO se mi hodně libi hlavně interier a určitě je to i dobre auto jako celek proto uva?uji nad jeho koupi. Zitra si ho zajedu pořadně prohlidnout do ostravy tak doufam ?e mě pusti i dovnitř abych si ho osahal.
Odpovědět