Grande Punto

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Luckyna
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luckyna »

opravdu se tohle stalo v Imofě? na Pankráci?

mů?e? ho nějak popsat?co měl na starosti?prodej nových vozů nebo to byl přijímací technik?
Jméno asi neví? co.

Jestli to tak opravdu bylo,tak tohle by si neměl dovolit ani majitel Imofy,nato? nějakej prodavač,kterej tam má pětistovku za prodaný auto k základnímu platu,to je fakt k smíchu.

Docela by mě fakt zajímalo kdo to byl,někoho tam znám :wink:
Grande Punto 1,2 Dynamic r.v.08 černá Crossover
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Já teda nevím, kolik je tam Imof, ale já byl v ulici Milevská, jel jsem podle navigace. Byli tam myslím si 2 prodavači oba mladí kluci, tak?e tě?ko ti je rozli?it. Jediný co vím, ?e tam projí?děli tu Breru (krávál to auto teda umí dělat, a určitě vím, ?e má dobrý brzdy :) ). Kdy? se jich na mě zeptá?, tak si určitě vzpomenou :) Myslím si, ?e jsem nijak nedal podnět k tomu, abych se takhle chovali. Na výzvu člověka z bitpoweru jsem vjel dovnitř showroomu, jak chtěl (pracovník bitpoweru a ti prodejci z alfy se znali, tak nevím, v čem byl problém), akorát se za mnou vracel jeden z těch prodejců s Brerou a hned jak vy?el dovnitř, tak začal jako říkat, co to jako má bejt, ?e mu tam leze takovýhle auto, tak jsem se ho prostě zeptal, co má jako proti tomu autu a ?e ten, kdo přijede Fiatem nemusí být rozhodně ?ádnej chůdák. Presně si to u? nepamatuju, ale nakonec mi řekl, ?e mě odtamtud klidně vyhodí, ?e tam nemá Fiat co dělat. Nevím teda, co je to za chování, jestli je to normální nebo má nějakou depku z Fiatu. Prostě Alfa je alfa a ?ádnej fiat tam nesmí. Docela jsem se dr?el, abych mu jednu nepleskl, ale kdy? u? jsem jel takovou dálku, tak jsem to chtěl mít hotový.
Luckyna
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luckyna »

Colin píše:Já teda nevím, kolik je tam Imof, ale já byl v ulici Milevská, jel jsem podle navigace. Byli tam myslím si 2 prodavači oba mladí kluci, tak?e tě?ko ti je rozli?it. Jediný co vím, ?e tam projí?děli tu Breru (krávál to auto teda umí dělat, a určitě vím, ?e má dobrý brzdy :) ). Kdy? se jich na mě zeptá?, tak si určitě vzpomenou :) Myslím si, ?e jsem nijak nedal podnět k tomu, abych se takhle chovali. Na výzvu člověka z bitpoweru jsem vjel dovnitř showroomu, jak chtěl (pracovník bitpoweru a ti prodejci z alfy se znali, tak nevím, v čem byl problém), akorát se za mnou vracel jeden z těch prodejců s Brerou a hned jak vy?el dovnitř, tak začal jako říkat, co to jako má bejt, ?e mu tam leze takovýhle auto, tak jsem se ho prostě zeptal, co má jako proti tomu autu a ?e ten, kdo přijede Fiatem nemusí být rozhodně ?ádnej chůdák. Presně si to u? nepamatuju, ale nakonec mi řekl, ?e mě odtamtud klidně vyhodí, ?e tam nemá Fiat co dělat. Nevím teda, co je to za chování, jestli je to normální nebo má nějakou depku z Fiatu. Prostě Alfa je alfa a ?ádnej fiat tam nesmí. Docela jsem se dr?el, abych mu jednu nepleskl, ale kdy? u? jsem jel takovou dálku, tak jsem to chtěl mít hotový.
to neexistuje,takový vystupování :evil: :!:
zítra se na to schválně zeptám známý,popříp samotného aktéra co má za problém
to mě fakt nas.... :cry: :cry:
Grande Punto 1,2 Dynamic r.v.08 černá Crossover
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

V?dyt tam hned vedle přes dveře prodavaj Fiaty tak nevím co bláznili.
Jinak já jsem auto kupoval v IMOFE a přístup dobrý co se týká fiatu tak tomu ?efuje pan ?iler s ním jsem jednal a přístup super tak nevím co ty týpci od alfy tam dokazovaly dyt vlastne obe prodejny jsou propojené.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Luckyna píše:
Colin píše:Já teda nevím, kolik je tam Imof, ale já byl v ulici Milevská, jel jsem podle navigace. Byli tam myslím si 2 prodavači oba mladí kluci, tak?e tě?ko ti je rozli?it. Jediný co vím, ?e tam projí?děli tu Breru (krávál to auto teda umí dělat, a určitě vím, ?e má dobrý brzdy :) ). Kdy? se jich na mě zeptá?, tak si určitě vzpomenou :) Myslím si, ?e jsem nijak nedal podnět k tomu, abych se takhle chovali. Na výzvu člověka z bitpoweru jsem vjel dovnitř showroomu, jak chtěl (pracovník bitpoweru a ti prodejci z alfy se znali, tak nevím, v čem byl problém), akorát se za mnou vracel jeden z těch prodejců s Brerou a hned jak vy?el dovnitř, tak začal jako říkat, co to jako má bejt, ?e mu tam leze takovýhle auto, tak jsem se ho prostě zeptal, co má jako proti tomu autu a ?e ten, kdo přijede Fiatem nemusí být rozhodně ?ádnej chůdák. Presně si to u? nepamatuju, ale nakonec mi řekl, ?e mě odtamtud klidně vyhodí, ?e tam nemá Fiat co dělat. Nevím teda, co je to za chování, jestli je to normální nebo má nějakou depku z Fiatu. Prostě Alfa je alfa a ?ádnej fiat tam nesmí. Docela jsem se dr?el, abych mu jednu nepleskl, ale kdy? u? jsem jel takovou dálku, tak jsem to chtěl mít hotový.
to neexistuje,takový vystupování :evil: :!:
zítra se na to schválně zeptám známý,popříp samotného aktéra co má za problém
to mě fakt nas.... :cry: :cry:
jj zeptej se, třeba ti řekne jinou verzi ne? já, ale dost pochybuju. To ?e měl kecy na auto asi nevyvrátí a ?e mi řekl, ?e mě odtamtud klidně vyhodí asi taky ne. Jestli se mu moje otázka "co ?e to má za problém s fiatem" zdále drzá, to nevím. Ale jinak já jsem celkem klidas, ale tohle mě fakt na?tvalo

jinak ?ádná ?enská/dáma tam nebyla, a? pak při?la nějaká na náv?těvu, tak?e i kdyby to byla tvojá známá, tak ti k tomu asi nic neřekne. To u? se spí? zeptej těch prodejců, proto?e u toho byli oba, ale jen jeden měl kecy. Myslím, ?e měl nagelovaný vlasy, ale nevím, jestli i ten druhej :)
Naposledy upravil(a) Colin dne čtv srp 14, 2008 21:07, celkem upraveno 1 x.
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Colin píše:Proto?e dneska jsem tam byl domluvenej, ?e mi bitpower upraví softwarově řidící jednotku. Nebudu to nijak rozepisovat a přejdu a? na konec ... člověk z bitpoweru mi řekl, a? si trochu najedu dovnitř do toho showroomu alfa romeo, no tak jsem tam najel a po chvíli přijde takovej mlade "týpek" prodejce (kterej předtím dost "hustě" projí?děl alfu brera 3.2, rozuměj: jezdil tam okolo jako prase) a říká tomu z bitpoweru, co to dovnitř tahá za krám, ?e má prej přijet někdo z rakouska a jestli tam uvidí takovýhle auto, tak .... , tak jsem se jako ohradil, ?e i kdy? přijedu fiatem, tak to neznamená, ?e doma nemám daleko dra??í auto a co se mu jako na autě nelíbí. Na to mi řekl, bla bla bla, ?e tohle je "alfa romeo" a ?e a? jsem v klidu, nebo ?e mě odtamtud vyhodí.
Coline a ted trochu jinak jak dopadla ta uprava a je to znát na výkonu? a co za to?
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jirka píše:V?dyt tam hned vedle přes dveře prodavaj Fiaty tak nevím co bláznili.
Jinak já jsem auto kupoval v IMOFE a přístup dobrý co se týká fiatu tak tomu ?efuje pan ?iler s ním jsem jednal a přístup super tak nevím co ty týpci od alfy tam dokazovaly dyt vlastne obe prodejny jsou propojené.
Co se tam sna?ili ukázat vá?ně nevím, ale rozhodně jim vadilo, ?e jim tam vkročil Fiat
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Colin píše:
Jirka píše:V?dyt tam hned vedle přes dveře prodavaj Fiaty tak nevím co bláznili.
Co se tam sna?ili ukázat vá?ně nevím, ale rozhodně jim vadilo, ?e jim tam vkročil Fiat
nakopat vis kam takove frajirky 8)
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

Tak to je dobrý, Ty jim veze? prachy a oni se chovaj jako hovada - rozmáz bych je po netu - a? maj "pořádnou reklamu"
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

:lol: No tak u? přestaň brečet nad nějakým kok.otem a rozepi? se o tom chipu :D To mě zajímá :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Já peníze nepřivezl Alfě, ale tomu člověku z bitpoweru, co tam k nim dojí?dí.

No a co říct k chipu ... nevím no, myslím si, ?e to nějak znát není, musím s tím chvilku jezdit, abych to dokázal snad posoudit. Akorát vím, ?e se mi tam pak po dálnici objevila o něco málo vět?í rychlost, ne? si poslední dobou pamatuju, ale mo?ná to je jen v mý hlavě.

Chip probíhal tak, ?e k autu připojil notebook je?tě přes nějakou krabičku :) a asi něco přes 30-40 minut jsem čekal, potom mě vzal dovnitř toho showroomu Alfy a zas to napojil na no?as a nahrával dál. Odzkou?el imobilizér, jestli auto funguje, nikde se nehlásí nějaká kontrolka, chvilku tam "tůroval" motor, pak odpojil no?as a řekl, a? to jdu projet a jestli jsem poznal nějaký rozdíl. Vá?ně nevím, jestli to pomohlo, myslím, ?e jestli jo, tak né o moc. Ale to se dá u tak malýho motoru čekat. Pokud někdo má peníze nazbyt, tak a? to odzkou?í, ale rozdíl by jste poznali asi a? u nějakýho Mjetu nebo Tjetu. Ale aspoň mám nálepku bitpower a vy ne :lol:
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Colin píše:Já peníze nepřivezl Alfě, ale tomu člověku z bitpoweru, co tam k nim dojí?dí.

No a co říct k chipu ... nevím no, myslím si, ?e to nějak znát není, musím s tím chvilku jezdit, abych to dokázal snad posoudit. Akorát vím, ?e se mi tam pak po dálnici objevila o něco málo vět?í rychlost, ne? si poslední dobou pamatuju, ale mo?ná to je jen v mý hlavě.

Chip probíhal tak, ?e k autu připojil notebook je?tě přes nějakou krabičku :) a asi něco přes 30-40 minut jsem čekal, potom mě vzal dovnitř toho showroomu Alfy a zas to napojil na no?as a nahrával dál. Odzkou?el imobilizér, jestli auto funguje, nikde se nehlásí nějaká kontrolka, chvilku tam "tůroval" motor, pak odpojil no?as a řekl, a? to jdu projet a jestli jsem poznal nějaký rozdíl. Vá?ně nevím, jestli to pomohlo, myslím, ?e jestli jo, tak né o moc. Ale to se dá u tak malýho motoru čekat. Pokud někdo má peníze nazbyt, tak a? to odzkou?í, ale rozdíl by jste poznali asi a? u nějakýho Mjetu nebo Tjetu. Ale aspoň mám nálepku bitpower a vy ne :lol:
Přesně jak pí?e? na atmosferickym motoru to moc poznat není nechávali jsme chipovat opel astra a byla to 1,8 a taky ?ádný extra výsledek, mně to dělali taky a ted to jede jako dráha a hlavně mín to bere, ale je to diesel s turbem. :lol:
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Tak já to chtěl odzkou?et, jestli to tomu pomů?e. Mo?ná, ?e to pomohlo, ale měření na brzdě to nemá cenu říkat. Na?těstí nemám Pun?íka kvůli rychlosti, od toho máme doma objemněj?í auto a taky mám to ?těstí, ?e si sem tam mů?eme půjčit u Audi nějaký to auto, tak?e se mů?u vyblbnout na nečem jiným.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Dnes jsem zjistil, ?e zřejmě na můj popud (pěkně jsem je mailem zprdnul) na fiatpeople roz?ířili velikostní sortiment triček. Jsem zvědavý, jestli mi to vět?í po?lou ...
Více v Aktualitách na http://www.fiatpeople.cz/historie/akce-fiat/
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Colin píše:
Koukal jsem, ?e se někdo zaregistroval pod nickem IMOFA. V nicku je mail na alfaromeo@imofa.cz . ?e bychom se dočkali nějaké reakce?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Odpovědět