Já teda nevím, kolik je tam Imof, ale já byl v ulici Milevská, jel jsem podle navigace. Byli tam myslím si 2 prodavači oba mladí kluci, tak?e tě?ko ti je rozli?it. Jediný co vím, ?e tam projí?děli tu Breru (krávál to auto teda umí dělat, a určitě vím, ?e má dobrý brzdy

). Kdy? se jich na mě zeptá?, tak si určitě vzpomenou

Myslím si, ?e jsem nijak nedal podnět k tomu, abych se takhle chovali. Na výzvu člověka z bitpoweru jsem vjel dovnitř showroomu, jak chtěl (pracovník bitpoweru a ti prodejci z alfy se znali, tak nevím, v čem byl problém), akorát se za mnou vracel jeden z těch prodejců s Brerou a hned jak vy?el dovnitř, tak začal jako říkat, co to jako má bejt, ?e mu tam leze takovýhle auto, tak jsem se ho prostě zeptal, co má jako proti tomu autu a ?e ten, kdo přijede Fiatem nemusí být rozhodně ?ádnej chůdák. Presně si to u? nepamatuju, ale nakonec mi řekl, ?e mě odtamtud klidně vyhodí, ?e tam nemá Fiat co dělat. Nevím teda, co je to za chování, jestli je to normální nebo má nějakou depku z Fiatu. Prostě Alfa je alfa a ?ádnej fiat tam nesmí. Docela jsem se dr?el, abych mu jednu nepleskl, ale kdy? u? jsem jel takovou dálku, tak jsem to chtěl mít hotový.