...mně to také ladí stanice a nepřepíná mezi ulo?enými stanicemi
Radek:
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange
Prosim teda aj ostatnych ktori maju ovladanie na volante, nech daju vediet ci maju Grande alebo Evo a co im tie tlacidla prepinaju, stanice alebo ladenie
ci od nejakeho datumu to uz ladi stanice alebo sa to da nejako nastavit
dakujem
zatial
Evo Ladenie 2 Prepinanie 0
Grande Ladenie 1 Prepinanie 1
[quote="Jarou?"] Grande 07/2007 radio s MP3 (Blaupunkt) - přepíná předvolené stanice.
Já tam Jarku ale nemám rádio s MP3!
Radek:
Jarou? píše: Grande 07/2007 radio s MP3 (Blaupunkt) - přepíná předvolené stanice.
To je úplně jedno, návod k rádiu byl jen jeden, bez ohledu na MP3 podporu. Nevím jestli nezále?í na výrobci rádia, MP3 byl Blaupunkt, normální byly Grundig.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše: Grande 07/2007 radio s MP3 (Blaupunkt) - přepíná předvolené stanice.
To je úplně jedno, návod k rádiu byl jen jeden, bez ohledu na MP3 podporu. Nevím jestli nezále?í na výrobci rádia, MP3 byl Blaupunkt, normální byly Grundig.
Tak bych rád uvedl věc na pravou míru:
Měl jsi Jarku pravdu i mé rádio přepíná na volantu předvolené stanice. Zmýlil jsem se, proto?e jsem si v hlavě zafixoval, ?e mi při jízdě na Slovensku hledalo stanice - co? je samozřejmně jasné, proto?e tam ulo?ené stanice nebyly na daných frekvencích. Tak?e se tímto omlouvám za svou chybu!!!
Radek:
takze to vyzera ze Evo ladi stanice u vsetkych, co mi pride dost blbe a neprakticke
este dufam ze vo fiate pridu na to ako to nastavit aby prinalo stanice
ak by to niekto vedel nastavit tak poradte
Aj mne to ladi stanice, neprepina, aj ked su naladene v predvolbach. Velmi mi to nevadi, pocuvam iba jednu stanicu.
Skor mi vadi absencia shuffle pri prehravani CD a MP3.
Fiat Punto EVO RACING 1,4 Multiair 105 krásnych červených koníkov