wenca: nechce sa ti ten článok oscanova? a vlo?i? sem ???
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
To mi pripadá ako keď testovali Grande Punto, Peugeot 207, Toyotu Yaris, Opel Corsa, Renault Clio a nová Fabia a vyhrala celý test nová fábia . Tak dobre som sa este nezasmial nad tými tupcami, čo robili ten článok.
Pánové to je AutoTIP, odno? německého AutoBILDu a AutoBILD je ta nejprofláknutěj?í ří?ská hlásná trouba německé technické nadřazenosti v čele s VW. Tak?e kdo si to kupujete, divím se, páč je tím krmíte a dáváte najevo, ?e to dělají dobře
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
No rad?ej sa nebudem vyjadrova?. Hlavne ?e mazda má mínus za brzdy, ovladatežnos?, nástup a miesto vzadu, čo si myslím ?e je dôle?ité pre komfort a bezpečnos?.
Konečne som si mohol poriadne omaka? aj tožko vychvažovanú novú fábiu - no má aj ona niečo do seba, ale niektoré veci mi prídu nelogické a celá vrchná palubovka mäkčená - no povedzte mi načo to je keď na nej nemám ruky polo?ené a ani na nej nespím. Hlavne ?e súdruhovia zabudli na detail-poklop vrchnej skrinky pred spolujazdcom u? mäkčený nie je.
Cez víkend som viezol vzadu pár žúdí v Puntíkovi a sa nestačili čudova? kožko je vzadu miesta na také malé auto.Veď je to Grande-EVO
... a? teraz som to prečítal. Veď prvé riadky pod nadpisom a aj prvé vety druhého odstavca hovoria o tom - VW Golf je najlep?í no a aby sa nepovedalo e?te tu máme ....