cus prahaci nedame nekde sraz ze by jsme jeli spolecne nebo nato kal.me a pojedem jednotlive?jinak ja uz sem prezul jeste to musim ale umejt pac to nema vubec barvu cervene podobnou
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:cus prahaci nedame nekde sraz ze by jsme jeli spolecne nebo nato kal.me a pojedem jednotlive?jinak ja uz sem prezul jeste to musim ale umejt pac to nema vubec barvu cervene podobnou
Kdybyste pra?áci jeli přes Ml.Boleslav, mů?eme se třeba sejít u Baumaxu (.bany u? zná)
Pablo nestra? s blbým počasím
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
ja tak pojedu pac kdys pojedes na jicin je to pomalejsi a hlavne poty dalnici to vubec neutika takze klidne muzem se tam sejit a v kolik tak na neco malo po 10 nevim jak to muze trvat dal tak 20 min?
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:ja tak pojedu pac kdys pojedes na jicin je to pomalejsi a hlavne poty dalnici to vubec neutika takze klidne muzem se tam sejit a v kolik tak na neco malo po 10 nevim jak to muze trvat dal tak 20 min?
Já jsem počítal s odjezdem ca v 10 hodin, tak u Baumaxu v 10 hod. budu čekat
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky