cesta k mori 735km, prumerka 105km/h - 6,5 litru. cesta zpet 735km, prumerka 112km/h, spotreba 7,6 litru. Jeden prejetej jezek a jedna liska nebo co to bylo
Právě jsem se vrátil z dovči - tak něco o spotřebě:
Čáslav - Lipno Hůrka a zpět + výlety po okolí - 3 lidi a kufry (klima zapnutá 70% jízdy)
1109 km, prům.rychl.: 59 km/hod. spotřeba PP 6,4
Grüß Gott! Dovolená v Alpách, jeden z výletů-výjezd na Großglockner. Cesta: Ramsau u Berchtesgadenu->Zell am See->Edelweisspitze->Großglockner a zpět (243km). Před mýtem na Hochalpenstraße mi to ukazovalo 5.2L. Na Edelweis u? 7.7 a u Franze Josefa 7.8L. Cestou zpět to spadlo tak?e jsem výlet zakončil číslem 6,7L. To nejlep?í nakonec: v autě seděli 4 lidi a klima jela naplný kule S pojmem vadnutí brzd jsem se po celou dovolenou nesetkal.
Perličky: největ?í stoupání 29%; kráva na parkovi?ti co se koukala kolik mi to jede a měla v plánu podrbat se o zrcátko následovalo pohotové odehnání zvěře tak?e k újmě na vozu nedo?lo
Naposledy upravil(a) Honza° dne pon črc 21, 2008 19:40, celkem upraveno 1 x.
GP T-JET:
Praha-Domazlice (160km), po D5 tachometrovych 140, prumer 8.5L / 100. Celkova spotreba za celou cestu 7,9. Zpatky jsem to solichal po dalnici 120 a prumer byl kolem 7l/100.
Mam najeto neco pres 2000 kilometru a dlouhodoba spotreba je 8l/100. Po praze se s tim necha jezdit kolem 8. Kdyz sem skousel ject predpisove okruh hostivar -> prumyslova -> letnany -> po magistrale pres centrum na jizak tak prumer 6,5l/100. Nejvic to zere na dalnici, petka je hodne dole a pri 140 motor toci kolem 3,5k otacek, turbo se toci, benzil tece Tenhle motor ale neni delanej na trnahi rekordu v eko rally, sem celkem spokojenej se spotrebou. Predtim sem mel 800 kilovy suzuki swift s 1,3 a jezdil sem s tim za 7 litru, takze to odpovida
Dovolená chorvatsko. Tam i zpět + popojí?dění a výlety 2700km - 6,6l. Pokazil jsem to cestou zpět(celá dálnice 140 - 150km/h). Jinak tam "podle předpisů" za 6,2l. Samozřejmě klima náklad celá rodina atd. Ale Borůvka fičela jako vítr
GP 1.2 DYNAMIC 5dv. Modrá New Orleans, int.modrý inox. (Borůvka)