(ráno v 06:00 -1°C
nerad bych byl taky překvapený

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
aj mne sa to uz stalo. dokonca dva krat ....rybart píše:Mám závadu z kategorie duchařských. Jedu si a chci odbočit vlevo. Dám blikr a nic. Zapínám vypínám a nic. Pravej jde, ale levej ne. Po asi kilometru na dal?í kři?ovatce je v?e normálně fungující. Od té doby, cca 4 dny, se u? závada neprojevila. Doufám, ?e to nebude předzvěst něčeho vět?ího.
No mě začali skřípat brzdy. Kdy? lehce přibr?ďuju. Nejvíc ale se to projevuje, kdy? třeba parkuju a vytočím kola a dobr?ďuju. to je pak takovej hlasitej zvuk. V servisu mi vyčistlili kotouče a mám prý víc brzdit, ?e se na nich mů?e vytvořit vrstva, která to způsobuje...excaliber píše:NOVY PROBLEM:
Uz zo dva-tri razy sa mi stalo, ze ked som parkoval a mal som volant vytoceny uplne alebo takmer uplne na doraz, vychadzalo mi z napravy hrozne skripanie, akokeby som mal zablokovane koleso alebo taky nejaky podobny zvuk. Dnes na plnom parkovisku sa na mna pozerali okoloiduci, a isto nechapali ze co to ide za zvuk z noveho auta....
Nikomu sa este nic podobne nestalo?
Nech uz je to co chce, nahlasujem sa do servisu.
Potvrdzujem tuto skusenost = parkoval som pred tescom pred tyzdnom a kola naplno dolava a som lahko pribrzdil, to bol teda skripot, silalith píše:No mě začali skřípat brzdy. Kdy? lehce přibr?ďuju. Nejvíc ale se to projevuje, kdy? třeba parkuju a vytočím kola a dobr?ďuju. to je pak takovej hlasitej zvuk. V servisu mi vyčistlili kotouče a mám prý víc brzdit, ?e se na nich mů?e vytvořit vrstva, která to způsobuje...excaliber píše:NOVY PROBLEM:
Uz zo dva-tri razy sa mi stalo, ze ked som parkoval a mal som volant vytoceny uplne alebo takmer uplne na doraz, vychadzalo mi z napravy hrozne skripanie, akokeby som mal zablokovane koleso alebo taky nejaky podobny zvuk. Dnes na plnom parkovisku sa na mna pozerali okoloiduci, a isto nechapali ze co to ide za zvuk z noveho auta....
Nikomu sa este nic podobne nestalo?
Nech uz je to co chce, nahlasujem sa do servisu.
Prosím informuj po kontrole Tvého GP-čka, abych mohl bombardovat Fiat ČR, pokud se neozvou také.blackmilan píše:Tak uz Fiat robi zvolavacku na kontrolu hriadele riadenia. V piatok mi prosiel list, aby som sa dostavil do servisu na kontrolu. Tak som zvedavy
OK naskenujem. Ten list mi poslali z predajne kde som ho kupil, ale bol pisany v cestine. Informoval som sa vo Fiate ci o tom vedia. Povedali, ze ano a je to celo slovenska akcia. Neviem ako u vas v Cechach. Na buduci tyzden som objednany na stredu. Som zvedavy ako to bude prebiehat.Du?an píše:Mů?e? jsem nahodit naskenovaný dopis?blackmilan píše:Tak uz Fiat robi zvolavacku na kontrolu hriadele riadenia. V piatok mi prosiel list, aby som sa dostavil do servisu na kontrolu. Tak som zvedavy