Zliatinové disky (značkové i neznačkové)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak jsem si taky udělal malou radost, spí?e z lenivosti pořád přezouvat.

http://www.alukola.cz/alu-kola-alutec-g ... x100-et38/
Sám jsem zvědavý, jak budou na ?edém autě vypadat.
Uvidíme a? přijdou.

Uvidíme a? přijdou.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak,přezouvání mě taky nebakuta33 píše:Tak jsem si taky udělal malou radost, spí?e z lenivosti pořád přezouvat.![]()
Uvidíme a? přijdou.

\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

Tak mam konecne take prezuto, zitra jeste skocim pro jistotu zapsat do VTP. Predem vim, ze Dusanovi se libit nebudou, ale musim je sem dat

GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Dik, vsak ty taky
Moje byly ovsem koupene na e-bayi od jednoho Itala z Nemecka (250 ?) i se starym dobrym modrym logem 

GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vsiml jsem si ze nekteri z vas maji na svych GP na leto disky kol znacky "RSW".
Nevim jestli je vsem znamo ze tato kola nejen ze nejdou legalne zapsat do velkoho TP jelikoz k nim nejsou typove listy ale bohuzel nemaji ani evropskou homologaci tudiz nejsou schvaleny pro provoz na pozemnich komunikacich.
Napr. internetovy prodejce elektrony.cz na tuto skutocnost upozornuje v kolonce "info o vyrobci".
P.S.: Timto nechci nikoho odrazovat ale jen informovat.
Nevim jestli je vsem znamo ze tato kola nejen ze nejdou legalne zapsat do velkoho TP jelikoz k nim nejsou typove listy ale bohuzel nemaji ani evropskou homologaci tudiz nejsou schvaleny pro provoz na pozemnich komunikacich.
Napr. internetovy prodejce elektrony.cz na tuto skutocnost upozornuje v kolonce "info o vyrobci".
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Kola RSW mám. Po prvním nazutí vyvá?ení - 3 kola po 5 gramech, 1 kolo 10 gramů. Po dvou měsících jízdy převá?eno téměř bez odchylky. Na co zapisovat kola do TP, kdy? u? tam mám jejich rozměr uveden? No a bude-li problém s homologací, jak naznačuje? - kdo mi to bude kontrolovat? Při silniční kontrole jim to je jedno, pokud to extrémně neleze z blatníku a nepřesahuje obrys vozidla a přinejhor?ím to na STK hodín na plecháče... ale to mě čeká a? za 3 1/2 roku, tak?e jsem v klidu.... můj názorTeddy86 píše:Vsiml jsem si ze nekteri z vas maji na svych GP na leto disky kol znacky "RSW".
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
romisek píše:Kola RSW mám. Po prvním nazutí vyvá?ení - 3 kola po 5 gramech, 1 kolo 10 gramů. Po dvou měsících jízdy převá?eno téměř bez odchylky.
Jasne to je v pohode o tohle ani tak neslo.
Promin ale nemyslim si ze tam mas zapsany rozmer 6,5x15 ET 35.romisek píše:Na co zapisovat kola do TP, kdy? u? tam mám jejich rozměr uveden?
Ano pri kontrole po tomhle vetsinou nejdou a STK se da jak jsi psal obejit ale treba pri dopravni nehode pak muzou skoumat co tam mas za kola a zapsat to do protokolu. Pak kdyz budes chtit skodu proplatit at uz mas havarijni pojisteni nebo ne (pokud by sla castka z povineho ruceni ridice co by te naboural) tak by ti nemusely proplatit treba vse ale jen cast nebo i nic protoze vozidlo nesplnovalo technicky stav podle velkeho TP.romisek píše:No a bude-li problém s homologací, jak naznačuje? - kdo mi to bude kontrolovat? Při silniční kontrole jim to je jedno, pokud to extrémně neleze z blatníku a nepřesahuje obrys vozidla a přinejhor?ím to na STK hodín na plecháče...
Tak treba proto.

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Promin ale nemyslim si ze tam mas zapsany rozmer 6,5x15 ET 35.romisek píše:Na co zapisovat kola do TP, kdy? u? tam mám jejich rozměr uveden?
Má? pravdu, v TP mám ET43...
Ano pri kontrole po tomhle vetsinou nejdou a STK se da jak jsi psal obejit ale treba pri dopravni nehode pak muzou skoumat co tam mas za kola a zapsat to do protokolu. Pak kdyz budes chtit skodu proplatit at uz mas havarijni pojisteni nebo ne (pokud by sla castka z povineho ruceni ridice co by te naboural) tak by ti nemusely proplatit treba vse ale jen cast nebo i nic protoze vozidlo nesplnovalo technicky stav podle velkeho TP.romisek píše:No a bude-li problém s homologací, jak naznačuje? - kdo mi to bude kontrolovat? Při silniční kontrole jim to je jedno, pokud to extrémně neleze z blatníku a nepřesahuje obrys vozidla a přinejhor?ím to na STK hodín na plecháče...
Tak treba proto.

Z vlastní zku?enosti: při dopravní nehodě, kterou jsem si zavinil sám nepřizpůsobením rychlosti a stylu jízdy povaze vozovky, jsem udělal v roce 2000 z Cromy ´95 ?rot, mi byla vyplacena částka bez jakéhokoliv krácení, ikdy? na autě byly kola 17´, které takté? nebyly zapsány. Ale nemá to cenu to tu se mnou rozebírat, proto?e já si dám na auto co chci a neře?ím, jestli to tam mů?e být nebo ne.... jsem takový samorost, a kdy? rozhodnu, ?e to, co ta dávám, není proti ničemu, u? je mi jedno, jestli je to homologované nebo zakázané

GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv