Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Nazdar vsichni,
Nevim jak u Vas,ale tlacitko na palubce,ktere otevira kufru musim zmacknout dvakrat a to velmi , velmi silne. Ma te take nekdo podobne zkusenosti? :shock:
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

hopik píše:Nazdar vsichni,
Nevim jak u Vas,ale tlacitko na palubce,ktere otevira kufru musim zmacknout dvakrat a to velmi , velmi silne. Ma te take nekdo podobne zkusenosti? :shock:
:shock:

U mě to funguje napoprvé a bezchybně. Není to tím, ?e i podle manuálu je třeba tlačítko podr?et dýl :D ? Asi ochrana před náhodným přehmátnutím.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
hopik
Návštěvník

Aaaa sakra

Příspěvek od hopik »

No schvalne se podivam a jestli to tam je tak si sypu popel na hlavu :oops:
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Jinak diky za radu, uz polovicku veci co jsem myslel,ze jsou chyby tak to bylo moje chyba z nevedomosti. Asi si konecne ten navod prectu poradne. :oops: Ted uz mi jenom zbyva to,ze zadnim dverim se moc nechce otevirat. Jestli vite nejaky figl tak prosim piste. Diky :)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

hopik píše:Jinak diky za radu, uz polovicku veci co jsem myslel,ze jsou chyby tak to bylo moje chyba z nevedomosti. Asi si konecne ten navod prectu poradne. :oops: Ted uz mi jenom zbyva to,ze zadnim dverim se moc nechce otevirat. Jestli vite nejaky figl tak prosim piste. Diky :)
Nemá? zač, chlape :lol: Já jsem taky nejřív jezdil a potom četl :D A na ty zadní dveře ?ádný fígl asi není, v návodu ani slovo :D to je asi výrobní vada. Jedno ře?ení tady ale je: vyměnit za 3D :lol:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
_3dno
kolemjdoucí

Příspěvek od _3dno »

vcera som bol v servise. dal som opravit klesajuce sedadlo vodica (vymenili cely ten mechanizmus aj s packou ktora je teraz trochu inac tvarovana), otvaranie zadnych dveri(idu teraz tak lahko ako predne) a dal som aj vymenit ciernu nalepku na B stlpiku na strane vodica (podla reakcie technika to je celkom bezny jav ze je blbo nalepena). popri tom som este dal vymenit aj ventilator za novy kedze si sem tam zacvrlika a objednal som korekcny lak (190 sk cca). bolo to v petrzalke v grife. pristup pohodovy ...spokojnost.
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

To: _3dno
S temi zadnimi dvermi. Take o tom premyslim. Nerekli Vam v cem to bylo? Diky
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Re: Aaaa sakra

Příspěvek od Pepa B. »

hopik píše:No schvalne se podivam a jestli to tam je tak si sypu popel na hlavu :oops:
..mě to funguje bez problémů, jen je třeba tlačítko na chvíli podr?et (cca 1-2s) :wink:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

To PepaB:
Je to tak .Je to vlastne logicke. No na hlave mam tak kibl popela :D
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

hopik píše:To: _3dno
ked opravovali zadne klucky mne, povedali ze bolo treba skratit nejaku cast klucky, jednoducho z nej odrezat.. uz si nepamatam presne, bolo to pred viac ako rokom..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
_3dno
kolemjdoucí

Příspěvek od _3dno »

hopik píše:To: _3dno
nepochvalili sa chlapci ...mne zadne prave opravovali tiez este pred rokom. ale niekedy tie dvere nesli otvorit ako mali. mozno to zalezalo aj od teploty .... tusim druha moznost opravy bolo skratenie laniek ...
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

no co, mne raz primrzli dvere minulu zimu. tak som musel ist do nakupneho centra s podzemnou garazou, aby sa mi lad roztopil. namiesto varenia vecere som siel do kina
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
Pavel Vantuch
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Tak jsem byl včera v Olomouci přezout na zimní papuče a zároveň mi poladili těch pár drobností, co mě zlobily.
Řazení je nyní OK, ta jednička tam zapadá zlehka, ovládání zrcátek funguje (čistili konektor ve dveřích) a za 40 minut jsem jel domů.
Fakt bezva práce.
Co mě mrzelo, ?e v pátek prodali Lineu, zase jsem se nepodíval.
Tak jsem obe?el salon - Bravo, 2x červené GP dynamic a na někoho tam čeká bílé GP sport - wow :mrgreen:
GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

Pavel Vantuch píše:Tak jsem byl včera v Olomouci přezout na zimní papuče a zároveň mi poladili těch pár drobností, co mě zlobily.
Řazení je nyní OK, ta jednička tam zapadá zlehka, ovládání zrcátek funguje (čistili konektor ve dveřích) a za 40 minut jsem jel domů.
Fakt bezva práce.
Co mě mrzelo, ?e v pátek prodali Lineu, zase jsem se nepodíval.
Tak jsem obe?el salon - Bravo, 2x červené GP dynamic a na někoho tam čeká bílé GP sport - wow :mrgreen:
.. tak u? to má? odladěné a mů?e? vesele jezdit :) .. s těma zimákama, dnes u nás byla přesně 0st., taky přemý?lím, ?e u? přehodím kola, pak v noci někdy napr?í a budu ráno bruslit :) .. vzpomínám si, jak vloni 2.11. napadlo 10cm a v?ichni byli překvapení :roll:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Presne tak behem 14 dni, mozna drive kupuji zimni pneu... Kurna, ja bych tolik usetril,kdybych nemusel neustale neco kupovat :shock:
Odpovědět