Nevim jak u Vas,ale tlacitko na palubce,ktere otevira kufru musim zmacknout dvakrat a to velmi , velmi silne. Ma te take nekdo podobne zkusenosti?
Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
hopik píše:Nazdar vsichni,
Nevim jak u Vas,ale tlacitko na palubce,ktere otevira kufru musim zmacknout dvakrat a to velmi , velmi silne. Ma te take nekdo podobne zkusenosti?
U mě to funguje napoprvé a bezchybně. Není to tím, ?e i podle manuálu je třeba tlačítko podr?et dýl
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Aaaa sakra
No schvalne se podivam a jestli to tam je tak si sypu popel na hlavu 
Nemá? zač, chlapehopik píše:Jinak diky za radu, uz polovicku veci co jsem myslel,ze jsou chyby tak to bylo moje chyba z nevedomosti. Asi si konecne ten navod prectu poradne.Ted uz mi jenom zbyva to,ze zadnim dverim se moc nechce otevirat. Jestli vite nejaky figl tak prosim piste. Diky
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
vcera som bol v servise. dal som opravit klesajuce sedadlo vodica (vymenili cely ten mechanizmus aj s packou ktora je teraz trochu inac tvarovana), otvaranie zadnych dveri(idu teraz tak lahko ako predne) a dal som aj vymenit ciernu nalepku na B stlpiku na strane vodica (podla reakcie technika to je celkom bezny jav ze je blbo nalepena). popri tom som este dal vymenit aj ventilator za novy kedze si sem tam zacvrlika a objednal som korekcny lak (190 sk cca). bolo to v petrzalke v grife. pristup pohodovy ...spokojnost.
-
Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aaaa sakra
..mě to funguje bez problémů, jen je třeba tlačítko na chvíli podr?et (cca 1-2s)hopik píše:No schvalne se podivam a jestli to tam je tak si sypu popel na hlavu
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
nepochvalili sa chlapci ...mne zadne prave opravovali tiez este pred rokom. ale niekedy tie dvere nesli otvorit ako mali. mozno to zalezalo aj od teploty .... tusim druha moznost opravy bolo skratenie laniek ...hopik píše:To: _3dno
S temi zadnimi dvermi. Take o tom premyslim. Nerekli Vam v cem to bylo? Diky
-
Pavel Vantuch
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl včera v Olomouci přezout na zimní papuče a zároveň mi poladili těch pár drobností, co mě zlobily.
Řazení je nyní OK, ta jednička tam zapadá zlehka, ovládání zrcátek funguje (čistili konektor ve dveřích) a za 40 minut jsem jel domů.
Fakt bezva práce.
Co mě mrzelo, ?e v pátek prodali Lineu, zase jsem se nepodíval.
Tak jsem obe?el salon - Bravo, 2x červené GP dynamic a na někoho tam čeká bílé GP sport - wow
Řazení je nyní OK, ta jednička tam zapadá zlehka, ovládání zrcátek funguje (čistili konektor ve dveřích) a za 40 minut jsem jel domů.
Fakt bezva práce.
Tak jsem obe?el salon - Bravo, 2x červené GP dynamic a na někoho tam čeká bílé GP sport - wow
GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
-
Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
.. tak u? to má? odladěné a mů?e? vesele jezditPavel Vantuch píše:Tak jsem byl včera v Olomouci přezout na zimní papuče a zároveň mi poladili těch pár drobností, co mě zlobily.
Fakt bezva práce.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey