Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Uva?ovali jste o montá?i světel pro denní svícení?

Ano
66
50%
Ne
66
50%

Celkem hlasů: 132

Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Co motorky?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Pekne to ano. Cena by se dala taky prekousnou ale to denni sviceni v tomto pripade neplni zcela svou praci diky mensi svitivosti. Je to asi totez jak jsem jiz videl na VW svetlech tohoto typu. Jinak moc pekne a hlavne ze maji motorky. No jsem zvedav az je budes mit na aute jak to bude jako celek vypadat. Mozna si je do bunoucna taky poridim. 8)
Obrázek
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

pokud s tím nebudou mít orgáni problémy tak půl bídy. jen by mě zajímalo jestli svítí aspoň stejně dobře jako normální lampy, hlavně ty dálky.
bany: u? abys je měl vyzkou?ené na autě a? si je mů?em v?ichni taky pořídit :lol:
GP 1,4 16V SPORT
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

motorky pracujou dobre,naklapej a prepinaj,jinak homologace tam vyrazena je takze mi muzou police trhnout...dalka sviti jak hofado a cocka taky jen je zluta to se mi moc nelibi tak skusim nejakou jinou zarovku,nu asi o vejku se nato snad dostanu,budu se snazit co nejdriv :lol: a to denni sviceni uvidime jak natom bude nu...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Má? motorky uvnitř světel nebo jsou zvenčí? Jinak já dal do světel nějaký Philips, teď nevím jaký, měli je normálně na pumpě a rozdíl oproti těm čínskejm je vidět.

Ale asi budu ty svoje AE sundávat, je?tě nejsem rozhodlej. Nebo koupím nový motorky, ale to jsou dal?í 2000,-. Mo?ná nakonec dám původní světla a udělám jen denní svícení.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
PsychX
Návštěvník

Příspěvek od PsychX »

krasne svetielka gratulujem... ja som nad nimi tiez uvazoval ale predbehol si ma =(
GP 1,3 MJT 75k 3D Biely výbava: Racing + tempomat a da?dový senzor r.v.2009
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

to Colin :tak puvodni svetla se mi moc nelibej,aspon je dat do cerny to uz je hezci...jinak na motorky bych se vybod kolikrat to pouzivas?ja to nasteluju a vzivote nato nesahnu...jinak motorky sou vevnitr,ale asi by se knim slo dostat pac sou tam krytky na dva srouby...jeste to vide uplne nastejno denni stoji dva litry a tak to mas nastejno jako motorky,jinak ty EA vypadaj mnohem lip nez puvodky ... :lol:
tak psichX to mas jedno tady ma tolik lidi stejnejch veci ze to je burt ne...zas tolik veci delat na tohle auto nebudou, takze se nekolikrat nevyhnes tomu se opicit ... :P
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Opičení mi je fuk. Kdy? se mi něco líbí, tak si to udělám (koupím) :wink:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

coline tak ty puvodni svetla rozeber a vyndej ty motorky znich melo by to pasovat ne?nic tezkyho nahrejes horkovzduskou a odriznes ten silikon a ses tam ...pak uz se vnich muzes rochat...a v tech EA sou zvenku motorky?
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

AE mají motorky zvenčí, napojení přes kablík, kterej je vyvedenej ze světel. Kdy? mi je dávali na auto, tak jeden motorek se točil pořád (byl ?patnej) a kdy? zapojil druhej, tak po seřízení světel a zapojení motorku mu ty světla spadly dolu, tak?e neudr?eli vý?ku. Tak?e se to dalo ?telovat jen, kdy? ty světla byly dole.

Tak?e si nejsem jistej, jestli by nový motorky pomohly. A navíc jsem si hnul s jednou čočkou, tak bych nejdřív je?tě musel rozebrat světla a dát jí do původní polohy, jestli by to je?tě ?lo.

Asi bude nejlep?í to sundat a dát tam denní svícení, jako má tady u nás v Lbc ten oran?. Puňta, i kdy? ty AE vypadají na autě pěkně, líbí se mi právě i víc ne? ty DE, jinak u? bych je měl na autě :)

p.s.: původní světla rad?i rozebírat nebudu, nevím, jak jsou uvnitř zabudovaný motorky a určitě se mi ty origo? světla budou hodit, jestli je tam budu dávat zpátky.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

tak takhle to vypada panove...jeste casem udelame dalsi mozna jeste dneska ...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

bany, moc hezký.... ?koda toho WC odsávání ;-)

jak probíhala montá?, jak to pasuje a jak to spolupracuje s GP (motorky, přepínání dálková/tlumená)

je?tě by mě fakt zajímal pohled ve dne na rozsvícená denní světla, jestli to postačuje...

jinak dobrá práce 8)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

.bany píše:tak takhle to vypada panove...jeste casem udelame dalsi mozna jeste dneska ...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mooooc pekne :D
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

dekujem za kladne reakce
tak montaz krasa az mi bude zase spolupracovat tel s compem dodam foto :cry: jin ak prace cca hodinu s zenou to de rychle vi kam sahnout :P
sunda se naraznik...vysroubujou se dva srouby nahore...jeden dole ...odhakne se plastovej zobacek od blatniku nahore a odpoji se elektroinstalace...
montaz
libovka pasujou jen sme malinko museli dole posunout blatnik asi cm smerem k motoru proste primacknout k vic dovnitr aby sedel spodni drzak svetla... jinak se mi zda ze svetla nejsou tak vypoukla ale to mozna dela ten cernej design...
motorky se sami nastavily pri prvnim zapnuti svetel popojeli nahoru a dolu a nastavily se sami...jen sme je malinko sestelovaly do strany ...motorky fungujou dobre nejni problem naklapeni dolu nahoru facha ...
denni sviceni je videt dobre jen ze strany asi tak v uhlu 90stupnu nejni videt pac sou schovany za listickou nebo spis jak sou utopeny tak to nejni videt ale zatim nikdo neblikal ze by se mu zdalo ze nemame rozsviceno...foto jeste pak dodam
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět