Za poslední 2 týdny pozoruji tyto 2 problémy:
1) 2x se mi nepodařilo napoprvé nastartovat. Motor vydal dosti podivný zvuk.
2) zlobí mě nastavování pravého zrcátka. Občas nejde sklopit dolů. Kdy? ho trochu vytočím na jakoukoli jinou stranu a potom to zkusím, tak to jde.
Je?tě mě napadla v souvislosti s tím mokrým problémem jedna věc. Mů?e tam lít normální voda a cesta vstupu je následující: Jak je ten plastový díl pod předním sklem, tak má vpravo (stojíme před GP) vět?í mří?ku. Pod ní je vidět mechanizmus stěračů. Normálně za de?tě se do toho meziprostoru dostává voda, která proteče dvěma odtoky (jeden nad čerpadlem ABS a druhý nad kompresorem klimy) A za tím mechanizmem stěračů je vidět díru pod palubku, kterou vede svazek drátů. Napadlo mě jestli se odtok něčím neucpal a voda přetekla dovnitř pod palubkou a? na koberec.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
cez vikdend mi pri brzdeni pravdepodobne spredu (?) siel krasny pazvuk. asi 2x. nie to klasicke pistanie, ale hnusny vrzgot. raz pri parkovani, ked som vykrutil volant. neskmor pri pribrzdeni v kopci. dnes bolo vsetko v poho. divneeeeee...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
nal píše:cez vikdend mi pri brzdeni pravdepodobne spredu (?) siel krasny pazvuk. asi 2x. nie to klasicke pistanie, ale hnusny vrzgot. raz pri parkovani, ked som vykrutil volant. neskmor pri pribrzdeni v kopci. dnes bolo vsetko v poho. divneeeeee...
taky se mi to stalo - potom jsem brzdil na ka?dém rohu a nic a za týden znovu a pak zase v pohodě - tak nevim
Du?an píše:Nemohl se mezi čelisti a kotouč dostat nějaký kamínek?
to je jiný zvuk - a připadlo mi, ?e mi malinko po?ukal brzdový pedál
dnes jsem to zkou?el cestou do práce (okolojdoucí si asi klepali na čelo)
ale v?echno v pohodě
Tak to som raz cital, ze americania vymysleli taku super vec, auta by pri prudsom brzdeni vydavali zvuky (auto s ABS tak nepiska ako auto bez neho), aby chodci vedeli ze auto prudko brzdi.. Mozno to uz mas namontovane
RadimG píše:Tak to som raz cital, ze americania vymysleli taku super vec, auta by pri prudsom brzdeni vydavali zvuky (auto s ABS tak nepiska ako auto bez neho), aby chodci vedeli ze auto prudko brzdi.. Mozno to uz mas namontovane
A je?tě něco, aby bylo z dálky sly?et.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky