Zliatinové disky (značkové i neznačkové)

Vše okolo řízení, náprav, kol, brzd, tlumičů, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Jarou? píše:
Honzus píše:
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky :lol:
To jsou standard Sport gumy, to to dře kvůli tomu sní?ení?

myslím, ?e nee, banymu to dře právě kvůli men?ímu ET. Standart 17 ráfek na GP má zális nějakých 43 nebo 45, jestli mě pamě? neklame.
to ne drel mi i prvni s origo gumama a hlinama...jinak tydle brocky ale taky nejsou vylezli ven vubec,to sem tam dal podlozky ale stim se nedalo vubec jezdit tak kdyby nekdo chtel muzu mu je prodat i se sroubama... :lol:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

.bany píše:
Honzus píše:
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky :lol:
To jsou standard Sport gumy, to to dře kvůli tomu sní?ení?
rekl bych ze asi jo,musel sem tam dat dorazi vetsi asi 2cm navic ale stejne to dre pri vetsim propruzeni.... jinak na prvnim jeste nez jsem nasadil ty dotze tak pri 3 lidech mi to taky drelo a to bylo origo vsechno a nanic se nesahlo...prej sport nejni na prevazeni lidi :lol:
Ha díky za odpověď, tak?e to dřelo i na standard discích po sní?ení....

Vida Jarou?i, je fakt ?e 4,5 cm u? není málo v porovnání s 0,5 cm na zálisu ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

jeste mi to dre i se zimakama 195/55R16 s origo alu fiat a ty maj et urcite pres 40spis 45 bych rek ale to bylo az po snizeni na oranzovim mi to drelo v 17 i bez snizeni.asi spatny dorazy :lol: a nebo mam blby auta :P

jinak v zadu je snizeni 3.5 vepredu 4.5
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky :lol: jinak ty mas ale 40 profil to jest guma zase nizsi ...
Čéče já myslel, ?e tam má? 215. Stejně to má? divný, ?e ti to dře, kdy? parametrově to máme skoro stejný.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

divny to mam no...215 tam ma myslim carlos ne?jinak normalne to je oukej ale jak tam sou dva-tri lidi a vetsi nejakej hup tak to propruzi a skrtne to,jinak je to tvrdy dost ale nevim neresim... :lol:
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

Jarou?sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)

zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.

já bch se dr?el "prověřených" rozměrů disků. :wink:
proc prave u zadnych ? myslim si ze vpredu je to sirsi, resp i origo kolalezzu vpredu viac von jak zadne,

osobne som teraz cez vik skusal ten 7" s ET38 a vyzera to uplne v pohode
GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

milos79 píše:
Jarou?sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)

zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.

já bch se dr?el "prověřených" rozměrů disků. :wink:
proc prave u zadnych ? myslim si ze vpredu je to sirsi, resp i origo kolalezzu vpredu viac von jak zadne,

osobne som teraz cez vik skusal ten 7" s ET38 a vyzera to uplne v pohode
proto?e vzadu si auto při zatí?ení v?dy sedne víc, předek má tu??í pru?iny. Navíc vpředu je v blatníku víc místa pro řízenou nápravu.

ET 38 s ?ířkou 7 je naprosto v klidu, jezdím na něm taky - to byly ty "prověřené" rozměry :wink: jsou tady o tom napsány slohy, stačí si to pořádně přečíst.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

jarousi v poho, jen sem si chtel overit to co sem si myslel ..
jinak, mam na tom 7" ty 175/65, a je to cukr :wink:
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

milos79 píše:jarousi v poho, jen sem si chtel overit to co sem si myslel ..
jinak, mam na tom 7" ty 175/65, a je to cukr :wink:
:D sakra, ty na tom ráfu musí vypadat jak profil 40 :D hoď sem foto, jak to vypadá.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

extrem nemusim, vonkoncomsa mi to nepaci, ale toto, myslim ze je uplne v pohode, kebych to nepovedal nikto by si to ani nevsimol.. dam pre porovnanie aj povodne kola foto, ale az zajtra..
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

a já blbec prodal 7" kola na zimu proto?e sem si myslel ?e to bude ?ílené na to narvat 185/65 :lol:
GP 1,4 16V SPORT
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

tak dal sem foto k memu autu at to tu nezasiram
Kriss
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kriss »

Jen tak mezi řečí, origo 17" maji ET46.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Mellow
Štamgast

zapis kol do TP

Příspěvek od Mellow »

Ahoj!

Pro zajemce o zapis alternativnich rozmeru kol a pneu do velkeho TP:

1) od prodejce si vyzadejte typovy list (u www.elektrony.cz za 200 Kc, prisel po urgenci cca 2 tydny po kolech)
2) kola nechate zkontrolovat na STK (nic jsem neplatil)
3) na magistratu: obcanka, velky a maly technicak, potvrzeny typovy list; mel jsem se sebou jeste homologaci v nemcine, urednik se na ni ale ani nekoukal ;)
4) zapis stoji 50 Kc
5) do TP vam budou zapsany alternativni rozmery pneumatik

Treba tato informace prijde nekomu vhod...
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

badalandabad píše:při prohlí?ení elektrony.cz mi nedá se nezeptat..jsou tam elektrony v 15-ti palcovém provedení i s doporučeným rozměrem pneu..ale třeba na klasik pneu GéPé tznm..175/65/R15 tam nevidím ani jeden ráfek..najdu někde takový -dělají se vůbec-mohl by mi někdo dát tip ?
díky předem a v?em za radu :wink:
Já jsem kupoval alu v ?íři 6" ET-38. Je pravda, ?e v 6 palcích moc velký výběr není, ale mně se líbily a koupil jsem tyto: KOSEI H3 (a nebyly drahé):

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Odpovědět