.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky
To jsou standard Sport gumy, to to dře kvůli tomu sní?ení?
myslím, ?e nee, banymu to dře právě kvůli men?ímu ET. Standart 17 ráfek na GP má zális nějakých 43 nebo 45, jestli mě pamě? neklame.
to ne drel mi i prvni s origo gumama a hlinama...jinak tydle brocky ale taky nejsou vylezli ven vubec,to sem tam dal podlozky ale stim se nedalo vubec jezdit tak kdyby nekdo chtel muzu mu je prodat i se sroubama...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky
To jsou standard Sport gumy, to to dře kvůli tomu sní?ení?
rekl bych ze asi jo,musel sem tam dat dorazi vetsi asi 2cm navic ale stejne to dre pri vetsim propruzeni.... jinak na prvnim jeste nez jsem nasadil ty dotze tak pri 3 lidech mi to taky drelo a to bylo origo vsechno a nanic se nesahlo...prej sport nejni na prevazeni lidi
Ha díky za odpověď, tak?e to dřelo i na standard discích po sní?ení....
Vida Jarou?i, je fakt ?e 4,5 cm u? není málo v porovnání s 0,5 cm na zálisu
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
jeste mi to dre i se zimakama 195/55R16 s origo alu fiat a ty maj et urcite pres 40spis 45 bych rek ale to bylo az po snizeni na oranzovim mi to drelo v 17 i bez snizeni.asi spatny dorazy a nebo mam blby auta
jinak v zadu je snizeni 3.5 vepredu 4.5
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky jinak ty mas ale 40 profil to jest guma zase nizsi ...
Čéče já myslel, ?e tam má? 215. Stejně to má? divný, ?e ti to dře, kdy? parametrově to máme skoro stejný.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
divny to mam no...215 tam ma myslim carlos ne?jinak normalne to je oukej ale jak tam sou dva-tri lidi a vetsi nejakej hup tak to propruzi a skrtne to,jinak je to tvrdy dost ale nevim neresim...
Jarou?sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)
zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.
já bch se dr?el "prověřených" rozměrů disků.
proc prave u zadnych ? myslim si ze vpredu je to sirsi, resp i origo kolalezzu vpredu viac von jak zadne,
osobne som teraz cez vik skusal ten 7" s ET38 a vyzera to uplne v pohode
Jarou?sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)
zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.
já bch se dr?el "prověřených" rozměrů disků.
proc prave u zadnych ? myslim si ze vpredu je to sirsi, resp i origo kolalezzu vpredu viac von jak zadne,
osobne som teraz cez vik skusal ten 7" s ET38 a vyzera to uplne v pohode
proto?e vzadu si auto při zatí?ení v?dy sedne víc, předek má tu??í pru?iny. Navíc vpředu je v blatníku víc místa pro řízenou nápravu.
ET 38 s ?ířkou 7 je naprosto v klidu, jezdím na něm taky - to byly ty "prověřené" rozměry jsou tady o tom napsány slohy, stačí si to pořádně přečíst.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
extrem nemusim, vonkoncomsa mi to nepaci, ale toto, myslim ze je uplne v pohode, kebych to nepovedal nikto by si to ani nevsimol.. dam pre porovnanie aj povodne kola foto, ale az zajtra..
Pro zajemce o zapis alternativnich rozmeru kol a pneu do velkeho TP:
1) od prodejce si vyzadejte typovy list (u www.elektrony.cz za 200 Kc, prisel po urgenci cca 2 tydny po kolech)
2) kola nechate zkontrolovat na STK (nic jsem neplatil)
3) na magistratu: obcanka, velky a maly technicak, potvrzeny typovy list; mel jsem se sebou jeste homologaci v nemcine, urednik se na ni ale ani nekoukal
4) zapis stoji 50 Kc
5) do TP vam budou zapsany alternativni rozmery pneumatik
badalandabad píše:při prohlí?ení elektrony.cz mi nedá se nezeptat..jsou tam elektrony v 15-ti palcovém provedení i s doporučeným rozměrem pneu..ale třeba na klasik pneu GéPé tznm..175/65/R15 tam nevidím ani jeden ráfek..najdu někde takový -dělají se vůbec-mohl by mi někdo dát tip ?
díky předem a v?em za radu
Já jsem kupoval alu v ?íři 6" ET-38. Je pravda, ?e v 6 palcích moc velký výběr není, ale mně se líbily a koupil jsem tyto: KOSEI H3 (a nebyly drahé):
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky