Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
já to mám zapojené tak jak jsem psal a ?ádný rozdíl v repro nebyl zji?těn...Nekrosi..impedance?.....ono subáč si bere z rádia jen signál... o v?echno ostatní se stará přeci zesilovač.... no nicméně nevím jestli nemluvím hovna...ka?dopádně..změna vv hraní ?ádná a výsledek super...
hlavně je to přímoz rádia......
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
jj, přesně jak říká?, změna impedance páru repro, na které je pově?ena aktivní bedna, je zanedbatelnábenja píše:já to mám zapojené tak jak jsem psal a ?ádný rozdíl v repro nebyl zji?těn...Nekrosi..impedance?.....ono subáč si bere z rádia jen signál... o v?echno ostatní se stará přeci zesilovač.... no nicméně nevím jestli nemluvím hovna...ka?dopádně..změna vv hraní ?ádná a výsledek super...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
ja jsem zpozoroval zajimavy ukaz, po nainstalovani novych repro do prednich dveri jsem byl zklaman ze slabych bassu. Jeste predtim mi vyhorel subwoofer myslel jsem, ze se rozehrajou ale porad nic...no a az se mi vratil opraveny subwoofer tak po jeho pripojeni zacly predni repro neskutecne basovat. A v momente kdy jsem jej opet odpojit to slo zase do ****** cim to?
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
emas basak napojeny na predne repro?Davids píše:ja jsem zpozoroval zajimavy ukaz, po nainstalovani novych repro do prednich dveri jsem byl zklaman ze slabych bassu. Jeste predtim mi vyhorel subwoofer myslel jsem, ze se rozehrajou ale porad nic...no a az se mi vratil opraveny subwoofer tak po jeho pripojeni zacly predni repro neskutecne basovat. A v momente kdy jsem jej opet odpojit to slo zase do ****** cim to?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Mam tam aktivni subwoofer, ktery je napajen primo z baterky a jeden kablik (ridici prvek) z autoradia.1nekros1 píše:emas basak napojeny na predne repro?Davids píše:ja jsem zpozoroval zajimavy ukaz, po nainstalovani novych repro do prednich dveri jsem byl zklaman ze slabych bassu. Jeste predtim mi vyhorel subwoofer myslel jsem, ze se rozehrajou ale porad nic...no a az se mi vratil opraveny subwoofer tak po jeho pripojeni zacly predni repro neskutecne basovat. A v momente kdy jsem jej opet odpojit to slo zase do ****** cim to?
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
NIE NEMA ma iba 1x aux vstup a druhy vstup pre media player vystup to nema ziadny.Teddy86 píše:Jeden technicky dotatek Davids nema pokud vim origo radio ale nejake jine. Takze zapojeni u nej se muze lisit.
P.S. uz mi dosli repraciky a zosik neska by malo prist vytlmenie + vyhybky a kruzky az pozajtra

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- kolemjdoucí
Mám to stejné rádio jako ty, návod v němčině, na ně 100 % sedí (narozdíl od toho českého, který mi taky dali k autu, ale je na jiné rádio1nekros1 píše:vzadu na radiu ja mam napisane 4x35wtakze si mozes vybrat
p.s. ja mam s mp3 podporou

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi při?lo JVC KD-DV5302 ( sehnal jsem ho za ú?asných 2999,- jako vystavený kus na prodejně ). Vzhledem k tomu, ?e jsem tam JVC u? měl, výměna byla dílem okam?iku. Jen bych se chtěl zeptat na modrý kabel, který z autoradia vede a je na něm samolepka s nápisem BREAKE a PARKING. Máte s tím někdo zku?enosti? Jde o DVD přehrávač a tak je tam krapek více kabelů ne? u "bě?ného" autoradia. Manuál sem nedostal a toto je jediná věc, kterou jsem se svými znalostmi nedokázal "vysvětlit"
.
.

GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
DVD přehrávač v autě musí být napojeny na ruční brzdu(policajti to kontrolujou)!!!!!!!!!!!!!V praxi by to mělo vypadat tak, ?e projekce filmů je mo?ná jen u stojícího vozidla tudí? u vozidla se zatáhnutou brzdou.Tak?e do toho modrého káblíku jde proud po zata?ení brzdy...........Dá se to obejít přepojením různých káblů.........Ale upozorňuju ?e policajti to fakt kontrolujou!!!!!!!!!!!!!!!!
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW