... některé mobily se dokonce při hovorech,či po nich naprosto zablokovaly

... jinak B&M je naprostá vymazlenost a kolikrát protelefonuju i celou dvou hodinovou jízdu

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Motorola U6, čte parádně, pokud teda pominu to, ?e tomu není rozumět, je to jak kdy? českej text čte anglicky angličankadony píše:... vyzkou?el jsem bezpočet mobilů s B&M a čtení sms naprosto bez ?ance![]()
... některé mobily se dokonce při hovorech,či po nich naprosto zablokovaly![]()
... jinak B&M je naprostá vymazlenost a kolikrát protelefonuju i celou dvou hodinovou jízdu
Mů?ete mi někdo říct, jestli by mi přehrál Blue&Me písničky z USB fle?ky, pokud je mám stáhnuté někde z NETu? Na stránkách Fiatu toti? pí?í, ?e "Podmínkou funkčnosti je, ?e přehrávané soubory neporu?ují autorská práva".1nekros1 píše:.bany píše:ja mam kingston 8gigovy a iba v zime ked bolo -17 mi ju nenaslo (ale to mi bolo jasne ze preco) a potom raz ked som to mal naplnene samimi sprostostami ako fotky dokumenty videa mp3 zipka a proste bordelom. a mam v hlavnom adresari asi 7-8 priecinkou a v niektorych mam este 2-3 podpriecinky a tam mam nahrate vsetky pesnicky a inak nesmies mat viac ako 99 pesnciek v jednom adresari vtedy mi to ten adresar ani nenaslo!
a jak si myslí? ?e by to blůmí poznaloJardaK. píše:1nekros1 píše:Mů?ete mi někdo říct, jestli by mi přehrál Blue&Me písničky z USB fle?ky, pokud je mám stáhnuté někde z NETu? Na stránkách Fiatu toti? pí?í, ?e "Podmínkou funkčnosti je, ?e přehrávané soubory neporu?ují autorská práva"..bany píše:ja mam kingston 8gigovy a iba v zime ked bolo -17 mi ju nenaslo (ale to mi bolo jasne ze preco) a potom raz ked som to mal naplnene samimi sprostostami ako fotky dokumenty videa mp3 zipka a proste bordelom. a mam v hlavnom adresari asi 7-8 priecinkou a v niektorych mam este 2-3 podpriecinky a tam mam nahrate vsetky pesnicky a inak nesmies mat viac ako 99 pesnciek v jednom adresari vtedy mi to ten adresar ani nenaslo!
Hele, já nechci polemizovat, jestli ano nebo ne, já potřebuju vědět, jaké má zku?enosti ten, kdo má takové zařízení v autě! Uva?uju toti?, ?e moje nové GP bude mít Blue&Me NAV a asi by mě omylo, kdybych si za příplatek 10000 nepustil z mojí fle?ky kvůli nějakým autorským právům ani prd!g-lobby píše:JardaK. píše:a jak si myslí? ?e by to blůmí poznalo1nekros1 píše:Mů?ete mi někdo říct, jestli by mi přehrál Blue&Me písničky z USB fle?ky, pokud je mám stáhnuté někde z NETu? Na stránkách Fiatu toti? pí?í, ?e "Podmínkou funkčnosti je, ?e přehrávané soubory neporu?ují autorská práva".![]()
a přehrávají ti je wokýnka, ty také někde pí?ou ?e podporují jen legální hudbu
já jsem to jen nechtěl vyhlásit na plnou "hubu" také mám blůmí a ?ádný problém jsem zatím nezaznamenal...JardaK. píše:g-lobby píše:Hele, já nechci polemizovat, jestli ano nebo ne, já potřebuju vědět, jaké má zku?enosti ten, kdo má takové zařízení v autě! Uva?uju toti?, ?e moje nové GP bude mít Blue&Me NAV a asi by mě omylo, kdybych si za příplatek 10000 nepustil z mojí fle?ky kvůli nějakým autorským právům ani prd!JardaK. píše: a jak si myslí? ?e by to blůmí poznalo![]()
a přehrávají ti je wokýnka, ty také někde pí?ou ?e podporují jen legální hudbu