nu jelikoz stale nevim kterej jste kdo - osobne, tak jsem se opet neodvazila ani ve Vyskove k osloveni pac ono se ani moc nikdo kolem auta netocil, koho bych se zeptala.
ale malem jsem mu poslintala interier jak jsem do nej cumela
Katy píše:nu jelikoz stale nevim kterej jste kdo - osobne, tak jsem se opet neodvazila ani ve Vyskove k osloveni pac ono se ani moc nikdo kolem auta netocil, koho bych se zeptala.
ty vole nadhera naadhera. ale nepochopim jednu vec preco odtial dali prec radio a automatiku klimu!!!! + par knoflickou tam chyba.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Proč tam není automatická klima netu?ím, ale u toho rádia bych si tipnul, ?e u tohodle auta se má poslouchat zvuk motoru a ne ty sr**ky co hrají na vět?ině rádií
Katy píše:nu jelikoz stale nevim kterej jste kdo - osobne, tak jsem se opet neodvazila ani ve Vyskove k osloveni pac ono se ani moc nikdo kolem auta netocil, koho bych se zeptala.
rád tě konečně poznám Katy na nějaké dal?í akci
a svezes me aj ?
kam jedes na dalsi sraz ? nechces s nami do Pie??an posledni vikend v červnu ? jsou tam sprinty tusim na 1/4 mile aj.
do te doby ja nikam nejedu...
Jasně rád tě pořádně swezu
Do Pie??an se ka?dopádně chystám, ani nee tak na sprinty jak na ten slalom!
Jinak pří?tí sobotu budu sprintowat ve Slu?owicích
Eses píše:Jasně rád tě pořádně swezu
Do Pie??an se ka?dopádně chystám, ani nee tak na sprinty jak na ten slalom!
Jinak pří?tí sobotu budu sprintowat ve Slu?owicích
tak to u? budem minimálně 3 GP na slalomu, ikdy? čas proti abarthu bude tro?ku k smíchu to svezení v SS celkem závidím
Jenom pro srovnání není v?echno jenom o výkonu, důle?ité jsou hlavně ruce
A taky mám 18ky kola, co? je celkem velký hendicap na slalom
Ale hlavní je, ?e se konečně uká?e na podobné akci pár zástupců s GP
Rád tě taky swezu we wolném sprintu
tak určitě je to i o rukou ale zase takový "blázen" nejsem abych tam tomu tlačil na hraně a kdy? to náhodou ustřelí do příkopy tak by mě omylo to spí? jentak na zkou?ku jinak to bys byl moc hodný kdybys mě svezl, sem maličký tak mi klidně postačí zadní sedačka kdyby nás bylo více