Já bych se i připojil, ale zále?í na termínu.ironlionzion píše:k moravskému srazu bych se připojil rád i já. Tak?e u? by byli 2 Zlíňáci a jeden Brňák, přidá se je?tě někdo?
Jaké nejvy??í rychlosti jste dosáhli s GP?
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..jasně, zále?í na termínu, proto?e pak je ten celo CZ-SK republikovejRavic píše:Já bych se i připojil, ale zále?í na termínu.ironlionzion píše:k moravskému srazu bych se připojil rád i já. Tak?e u? by byli 2 Zlíňáci a jeden Brňák, přidá se je?tě někdo?

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
- Štamgast
koukám, ?e nejlépe to jede drtikolovi s nadupanou 1.9, na kterého se dotahuji s 1.2 a a? nakonci je peleton 1.4 

PS: pří?tě sklopím zrcátka a vy?roubuju anténu kvůli aerodynamice. Taky vypustím co nejvíc benzínu, kola nahustím na 3 atmosféry a to by nebylo, kdybych drtikola nedal ...

PS: pří?tě sklopím zrcátka a vy?roubuju anténu kvůli aerodynamice. Taky vypustím co nejvíc benzínu, kola nahustím na 3 atmosféry a to by nebylo, kdybych drtikola nedal ...

GP 3d 1,2 Dynamic
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Já se z toho smíchy poseru
Tomkovu větu o tom, jak musel ukončit měření maximálky z důvodu překá?ejícího BMW 530D si budu fakt dlouho pamatovat
Irone : já si myslím, ?e pokud vy?roubuje? anténu, sklopí? zrcátka, natlakuje? pneu a hlavně navoskuje? kapotu, tak se mnou nebude? mít problém
Má rychost se postupně sni?uje, proto?e jsem dosáhl 6 trestných bodů
Tak?e a? uvidíte pomalu se plou?ícího sporta, tak jsem to já obavající se překročení 50km rychlosti
Teda do té doby, dokud mě někdo s nějakým německým sráčem bude chtít přesvědčit o tom, ?e mu to jede.
Jinak po Zlíně jezdí nový GOLF V GTI a na zadním kufru má napsáno "co mi není rovno, po tom je mi h.o.v.n.o " Na rovném úseku mi díky daleko vět?ímu výkonu ujede, ale já to doháním díky 17" a odolněj?ím srdcem v zatáčkách

Irone : já si myslím, ?e pokud vy?roubuje? anténu, sklopí? zrcátka, natlakuje? pneu a hlavně navoskuje? kapotu, tak se mnou nebude? mít problém

Má rychost se postupně sni?uje, proto?e jsem dosáhl 6 trestných bodů

Jinak po Zlíně jezdí nový GOLF V GTI a na zadním kufru má napsáno "co mi není rovno, po tom je mi h.o.v.n.o " Na rovném úseku mi díky daleko vět?ímu výkonu ujede, ale já to doháním díky 17" a odolněj?ím srdcem v zatáčkách

GP Sport 1,9 JeToDiesel
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Za chvíli budu prodávat sporta
V obci, kde je povolená rychlost 70 km/hod (pro Zlíňáky kolem zimního stadionu nahoru) mě změřili 93 km/hod.
Trest = 2.500 Kč + 3 body v hajzlu
Je?tě jednou do roka stejný přestupek a mám po srandě a jsem bez práce .
Tro?ku přehnaně tvrdý zákon ne

V obci, kde je povolená rychlost 70 km/hod (pro Zlíňáky kolem zimního stadionu nahoru) mě změřili 93 km/hod.
GP Sport 1,9 JeToDiesel
-
- Štamgast
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
jj, já vím, ?e tam stávají, ale s radarem jsem je tam viděl poprvé
4 roky jsem jezdil na motorce a rozhodně né podle předpisů. Pokutu za rychlost jsem na ni nedostal ani jednou ! Sednu do auta, ve kterém se je?tě musím hódně krotit a hned 5 bodů za dobu 2 měsíců v ..... .
Já prostě nevím co s tím.

4 roky jsem jezdil na motorce a rozhodně né podle předpisů. Pokutu za rychlost jsem na ni nedostal ani jednou ! Sednu do auta, ve kterém se je?tě musím hódně krotit a hned 5 bodů za dobu 2 měsíců v ..... .
Já prostě nevím co s tím.
GP Sport 1,9 JeToDiesel
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..chlape, tak to je pech..vím, co to je, hlídat si nohu na plynu. Denně jezdím firemním autem, bez řidičáku bych byl v práci vyřízenej..Zatím musím za?ukat, pokuty se mi vyhýbají, ale občas to ujedeDrtikol píše:Za chvíli budu prodávat sporta![]()

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey