Repsol ani nepoznam. To je nejaky slnecnicovy olej na hranolky ?
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Jarou? píše: jj, aspoň se tu něco děje. Ale tím pádem uniká smysl původního dotazu.. Kdy? je to v?echno jen marketing, tak stačí najít nejlevněj?í olej s potřebnou specifikací a ten tam nalít. Není třeba ře?it jestli ten Castrol nebo ten druhý (lep?í, proto?e je dra??í???). Oba se tam nalít mů?ou...
Najnovsia skusenost:
Za posledne 3 mesiace, tak ako zacali byt nizsie teploty, uz som musel doliat 1 liter oleja. Podobne sa motor spraval aj minuly rok cez zimu. Cez cele letne obdobie som dolial mozno 0,5 litra.
Nemá? náhodou stejný "problém" jako já? Mě v?dy po dolití klesne hladina oleje na polovinu a pak u? se dr?í a neklesne ani o milimetr. Kdybych doléval na plno, tak do auta naleju za sezónu asi tak 5l oleje..
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Nie nie, ja uz som bol pod ryskou. Ale uz aj ja som skusal dolievat olej uplne po vrchnu rysku, alebo hladinu drzat v strede ci na spodnej ryske, a sledoval som ako sa spotreba bude vyvijat, no nevsimol som si take nieco ako ty.
PS: ja som to tu tiez spomenul ako poznatok a skusenost, nie ako "problem".
Měl bych dotaz, nevýte někdo typ a označení oleje, který se pou?ívá do GP 1.4 8v? Nemám u sebe bro?uru, abych to tam na?el.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite