Zkus písnout na: michal.jindra@fiat.comLuckyna píše:Nepříjde mi normální,?e den po záruce rupne rozv.řetěz a podle Fiatu je to v pořádku,garanční prohlídky byly dělány v pořádku a auto má najeto 137000km.
Prosím nevíte někdo kam jinam se obrátit?Nějaké zastoupení Fiatu pro ČR?
Končící záruka - řízení, brzdy, atd.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky

Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- 
				Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No pokud tam ted rozvodovy remen nebyl meneny, tak to mozne je. Rozvodove remeny se meni zpravidla po 120000km.Luckyna píše: Nepříjde mi normální,?e den po záruce rupne rozv.řetěz a podle Fiatu je to v pořádku,garanční prohlídky byly dělány v pořádku a auto má najeto 137000km.
Prosím nevíte někdo kam jinam se obrátit?Nějaké zastoupení Fiatu pro ČR?

- 
				Luckyna
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
je tam řetízek,ten mo?ná měl vydr?et je?tě dost kmTeddy86 píše:No pokud tam ted rozvodovy remen nebyl meneny, tak to mozne je. Rozvodove remeny se meni zpravidla po 120000km.
J.B. jj,u Sma?íka kupováno,mo?ná se to mělo dotáhnout tam

Du?an: michal.jindra@fiat.com jo?tak jo díky napí?u tam mojí story

Grande Punto 1,2 Dynamic r.v.08 černá Crossover

tak 19.3.2009 mi konci záruka na puntítko. V pondelok som bol na kompletnej prehliadke a výmene oleja a filtrov. V?etko vymenili a nena?li ?iadne závady, tak dúfam, ?e po záruke sa nič neobjaví, lebo ma ?žahne.

Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite

no neklepoce nič, jazdí ako ma, v?etko je funkčné, tak som i?iel iba pre istotu. Servisný technik v trnave je v pohode, tak?e mu dôverujem. Uvidíme, ako pôjde auto aj naďalej. Dnes mu končí záruka.

Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)

- 
				Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..tak, za dva měsíce mi končí záruka (zřejmě budu ale prodlu?ovat) a stala se nemilá věc - zvlnil se mi jeden přední kotouč   .. nejprve to vypadalo, ?e to neuznají jako záruční opravu (jedná se o brzdy, co? je spotřebák), nakonec se ukázalo, ?e pokud má auto najeto do 20tis. km, záruka se na to vztahuje. Dále - Fiat ČR uznal jen jeden kotouč na výměnu, nakonec mi ale přijímací technik vyhádal kotouče oba. U? mám vyměněno a auto brzdí jako nové
 .. nejprve to vypadalo, ?e to neuznají jako záruční opravu (jedná se o brzdy, co? je spotřebák), nakonec se ukázalo, ?e pokud má auto najeto do 20tis. km, záruka se na to vztahuje. Dále - Fiat ČR uznal jen jeden kotouč na výměnu, nakonec mi ale přijímací technik vyhádal kotouče oba. U? mám vyměněno a auto brzdí jako nové 

.. nejprve to vypadalo, ?e to neuznají jako záruční opravu (jedná se o brzdy, co? je spotřebák), nakonec se ukázalo, ?e pokud má auto najeto do 20tis. km, záruka se na to vztahuje. Dále - Fiat ČR uznal jen jeden kotouč na výměnu, nakonec mi ale přijímací technik vyhádal kotouče oba. U? mám vyměněno a auto brzdí jako nové
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey

. Neboli s nim doteraz problémy, tak dúfam, ?e ani nebudú.
 . Neboli s nim doteraz problémy, tak dúfam, ?e ani nebudú.