V úterý mi do něj vletěl kamínek od auta přede mnou a teď je z toho cca 20cm skoba.
Na?těstí na to mám pojistku.
Tak?e u? ho ani nemusím umývat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Chlape, je to smůla, ale co se dá dělat. Já sice je?tě neměnil, ale mů?u potvrdit, ?e na cestách je tolik bordelu, ?těrku a kamínků, ?e mám na skle, kapotě, nárazníku u? dost drbanců a drbanečků různé velikosti.Pavel Vantuch píše:Tak mně vydr?elo čelní sklo 10.000km a v pondělí jedu lepit nové.
V úterý mi do něj vletěl kamínek od auta přede mnou a teď je z toho cca 20cm skoba.
Na?těstí na to mám pojistku.
Tak?e u? ho ani nemusím umývat
Co je to "steřelá" guma? To slovo slyším poprvé. Jde o nářečí?Mara87 píše:Taky jste se dívali na tu gumu která je kolem dokola čelního skla? Já jí teda mám steřelou, jak je to u vás?
Steřelá?? Jde o to že guma "zestárla". Mám ji popraskanou kolem dokola, takové miniaturní prasklinky. Ta guma co je zvenku čelního skla.jeník1 píše:Co je to "steřelá" guma? To slovo slyším poprvé. Jde o nářečí?Mara87 píše:Taky jste se dívali na tu gumu která je kolem dokola čelního skla? Já jí teda mám steřelou, jak je to u vás?
Nemyslím si že je to nářečí, toto slovo beru jako spisovnéjeník1 píše:Co je to "steřelá" guma? To slovo slyším poprvé. Jde o nářečí?Mara87 píše:Taky jste se dívali na tu gumu která je kolem dokola čelního skla? Já jí teda mám steřelou, jak je to u vás?