Sice je pravda, ?e jsem si vybral motorizaci, která mi zatím úspě?ně pomáhá krotit seběvědomí zdej?ích metrosexuálů, ale to není důvod k tomu, abyste mě podezřívaly z praktik, ?e jezdím jako prase apod. Neříkám, ?e na tom není něco pravdy, ale jen za své.... body Spí? bych se zaměřil na dal?í hovádko - říkejme mu Iron Zdá se Vám normální, aby se svou JednaDvojkou dělal vrásky na čele lidem v nadupaněj?ích autech
ironlionzion píše:jestli je tam takový rozdíl ve svítivosti jako na té animaci tak to chci a hned. Drtikole, Carlosi potvrdíte to nebo ten rozdíl není tak patrný?
..ti dva jsou zaujatí, řeknou, ?e ano ... já to mohu posoudit objektivně - je to snobárna a je to k prdu .. kácám, rozdíl tam je velikej, ta animace malinko přehání, ale xenony jsou skvělý
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
ironlionzion píše:jestli je tam takový rozdíl ve svítivosti jako na té animaci tak to chci a hned. Drtikole, Carlosi potvrdíte to nebo ten rozdíl není tak patrný?
..ti dva jsou zaujatí, řeknou, ?e ano ... já to mohu posoudit objektivně - je to snobárna a je to k prdu .. kácám, rozdíl tam je velikej, ta animace malinko přehání, ale xenony jsou skvělý
?e jo, a je?tě mám takový blbý dotaz, kdy? si za já nevím kolik ty xenóny stojej, řekněme za tisícovku nakoupím mrkev a budu to pravidleně jíst, nezlep?í se mi pak zrak natolik ?e uvidím jako s xenóny?
Pro rýpaly, já vím, ?e mrkev jednoho dne dojde a pak budu muset investovat do dal?í ale za tisícovku to je fakt hódně mkve, podle mých propočtů je to 9kč/1kg (podle ceny v TESCU) ... 1000/9=111Kg mrkve ... kdybych snědl za den 1/3 kg tak mi to vystačí zhruba na rok svícení. Vydr?í takový xenón svítit víc ne? rok vkuse? V takovém případě by se asi vyplatil.
?e jo, a je?tě mám takový blbý dotaz, kdy? si za já nevím kolik ty xenóny stojej, řekněme za tisícovku nakoupím mrkev a budu to pravidleně jíst, nezlep?í se mi pak zrak natolik ?e uvidím jako s xenóny?
Pro rýpaly, já vím, ?e mrkev jednoho dne dojde a pak budu muset investovat do dal?í ale za tisícovku to je fakt hódně mkve, podle mých propočtů je to 9kč/1kg (podle ceny v TESCU) ... 1000/9=111Kg mrkve ... kdybych snědl za den 1/3 kg tak mi to vystačí zhruba na rok svícení. Vydr?í takový xenón svítit víc ne? rok vkuse? V takovém případě by se asi vyplatil.
...kolik stojí mrkvovej d?us ??
Pepa B. píše:
...kolik stojí mrkvovej d?us ??
Ten z obchodu pokud je kvalitní tak vyjde na dost, asi tak 40 kč/l mo?ná i víc, nevím já bych si dělal mrkvovej d?us sám na od??avňovači doma, tam to vyjde asi na 1/2l d?usu z 1kg mrkve to jest za jl zaplatí? zhruba 20 kč ... pokud bych ale měl do nákladů započítat i čas, elektřinu a od??avňovač asi u? by to nebylo tak výhodné ... kór to mytí nádobí potom ...
Kelter píše:To Drtikol: Ahoj, jaký typ xenonu to máte a jakou barvu
H4 xenon sigle (H4-1) ?????..xenonová ?árovka pouze pro potkávací světla, dálková nefungují
H4 xenon + halogen (H4-2) ??.?.xenonová výbojka spolu s halogenovou ve společné ?árovce (xenonová pro potkávací a halogenová pro dálkové)
H4 xenon teleskopicky (H4-3) ??.xenonová ?árovka kde se změnou ohniska (mechanickým posunutím) nastaví buď potkávací nebo dálková
H4 xenon + xenon (H4-4) ????.dvě xenonové výbojky v jedné ?árovce
myslím, ?e mají variantu 3)