Mám na autě (viz foto sraz Bystřice) alu DEZENT V Dark 7x16, ET nevím, nepátral jsem , obuto Dunlop SP 01 v rozměru 195/55R16. Od Dezentu k tomu při?el typový list s vypsanými alternativními rozměry gum, které jdou na GP 1.4 77k (a? do 225/40R16 ). Zapsané to mám ve velkém TP, technik neřekl ani popel. Kola jsou v jedné rovině s blatníkem. Barva je černá s le?těným rantlem. Spolu s elektrony bylo přibaleno: del?í ?rouby, krytky a středicí krou?ky. Cena za komletek s gumama a ztracenýma ventilama 20 000,-
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Pro Jarou?e: 20 litrů stály jen ty hliníky co a gumy min. 8 litrů proto?e já je za tolik koupil a to jsem prohledal celý net a levněji u? nikde nebyly.
Kelter píše:Pro Jarou?e: 20 litrů stály jen ty hliníky co a gumy min. 8 litrů proto?e já je za tolik koupil a to jsem prohledal celý net a levněji u? nikde nebyly.
Pro Keltera: čti,čti - pí?u za komplet s gumama O kupování na internetu jsem nepsal ani slovo
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Zdravím vá?ení kolegové! Mám dotaz na letní provoz mám kola 17tky na zimu dávám 15tky..chci se zeptat, jestli musím vyměnit i ?rouby. Máte s tím někdo zku?enosti?Diky[/quote]
Blondak píše:Zdravím vá?ení kolegové! Mám dotaz na letní provoz mám kola 17tky na zimu dávám 15tky..chci se zeptat, jestli musím vyměnit i ?rouby. Máte s tím někdo zku?enosti?Diky
[/quote]
Já mám na léto originální kola 17" a kdy? jsem teď přezouval na 15" plecháče, tak jsem ?rouby měnit nemusel
Blondak píše:Zdravím vá?ení kolegové! Mám dotaz na letní provoz mám kola 17tky na zimu dávám 15tky..chci se zeptat, jestli musím vyměnit i ?rouby. Máte s tím někdo zku?enosti?Diky
Já mám na léto originální kola 17" a kdy? jsem teď přezouval na 15" plecháče, tak jsem ?rouby měnit nemusel [/quote]
Jj, jak pí?e Drtikol, vět?inou, pokud jsou to origo hliníky, tak mají stejné ?rouby jako pro plechy. A stejně tak se vět?inou dodávají s jinýma hlínama i jiné ?rouby.
Barchetta 1.8 16V/130 CV