no ja mam napr letne origos este bridgestone potenza 205/45 ale sa mi nepacia lebo podla mna dost hucia
a na zimu mam nachystane semperit speed grip 185/65 a uvidime ake budu kupoval som ich z vypredaju v lete skoro za polovicnu cenu.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:no ja mam napr letne origos este bridgestone potenza 205/45 ale sa mi nepacia lebo podla mna dost hucia
a na zimu mam nachystane semperit speed grip 185/65 a uvidime ake budu kupoval som ich z vypredaju v lete skoro za polovicnu cenu.
Sorry, ale ty posuzuje? UHP pneumatiky podle hlučnosti??? Potenzy RE050A a Pirelli P-Zero Nero jsou nejlep?í sportovní gumy. Myslím, ?e v situaci, kdy tě Potenza v zatáčce vytáhne z takové ?lamastyky, kdy by nějakej Michelin za kvílení klouzal do strany, jim ten vy??í (ale opravdu relativně, jsou to ?iroké a nízké gumy) hluk rád odpustí? )
Já je tam mám taky a je to opravdu vynikající guma
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
jako mas pravdu su skvele mal som ich aj moznost odskusat 2x na slalome a su super len hucia ale inak su super... prepac zabudol som to takto napisat no ...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:jako mas pravdu su skvele mal som ich aj moznost odskusat 2x na slalome a su super len hucia ale inak su super... prepac zabudol som to takto napisat no ...
Jasně, prostě sportovní gumy mají jiné prioritní parametry při vývoji a hlučnost tam holt není
Ale zase na druhou stranu má? pravdu, ?e hlučněj?í jsou, ale mám pocit, ?e jak na jakém povrchu
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...