Jarou? píše:
No mi je to jasné, ale v?eho s mírou. Ano, čím lehčí (vyvá?eněj?í) čumák předohrabu, tím lep?í ovladatelnost. Na druhou stranu, kdy? se to pře?ene, tak dostane na frak trakce a to je hor?í.
U? ta 1.4 (sice s litinovým blokem) je váhově nic moc, ale auto je celkově velmi dobře ovladatelné, s minimálním sklonem k přetáčivosti. Pravda, dost dělají kola, ty konvenční 175-ky na balónovém profilu nejsou to pravé.
jarou?i ty jsi někdy za?il v GPčku přetáčivost (kdy? nepočítám nějaké ?kubání volantem za účelem urvání)?
sakra, takhle se upsat samo, ?e jsem myslel nedotáčivost - kdy? byla řeč o váze předku auta.
jinač za mě ten zvuk dvouválce paráda, podobný zvuk jako na 4 válci s kitem sání
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Já měl jako svoje první auto F500 z roku 1970 (miloval jsem ho), ten byl samozřejmě dvouválec, kterému písty nechodily proti sobě, ale stejným směrem, tak?e protizáva?í bylo dost velké a v malých otáčkách se motor pěkně klepal. Nevíte, jak to bude u nového motoru?
JardaK. píše:Já měl jako svoje první auto F500 z roku 1970 (miloval jsem ho), ten byl samozřejmě dvouválec, kterému písty nechodily proti sobě, ale stejným směrem, tak?e protizáva?í bylo dost velké a v malých otáčkách se motor pěkně klepal. Nevíte, jak to bude u nového motoru?
i zde dle videa na youtube chodí oba válce zárověň.....
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab