Grande Punto
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
-
- Štamgast
Byl jsem se při svých cestách po Skotsku podívat i u dealera Fiatu a jedno modré GP New Wave tam bylo - s tou jinou modří. A vypadá moc dobře ...
Jinak musím říct, ?e jsem z těch barev dost jelen - já mám Magnetico Blu a u nás i jinde se ta barva jmenuje New Orleans Blu
Fiat Grande Punto 1.4 16V Dynamic 5D Magnetico Blu
Fiat Grande Punto 1,4 16V Dynamic 5D (Psychedelic Azure blue)
http://fotoalbum.o2active.cz/punta06/gp/
http://fotoalbum.o2active.cz/punta06/gp/
Tak jsem se vrátil z dovolené v Německu. Musím konstatovat, ?e to není zrovna země Fiatu zaslíbená. Jel jsem do Brém (950 km) a na dálnicích jsem potkal jen 2 GP a na cestě zpět ?ádné (jen 1 Bravo). Jezdí tam převá?ně jen ty jejich značky a mraky ?kodovek. Kdy? jsem se díval kdo je řídí tak tam v 99% seděly ?enské (zřejmě druhé auto v rodině).
Jel jsem se podívat i k prodejci Fiatu a připadal jsem si jak někde na Ukrajině. Úroveň hrozná, u nás je to mnohem lep?í. Je to mo?ná asi jen náhoda, ale úplně mě to otrávilo. ?ádné doplňky, prostě vůbec nic, bída a jen bída.
Jinak ceny PHM: nafta v Brémách u Shellu 1l byla za 1,1 Euro. Na dálnici je o něco dra??í.
Ujel jsem 2500 km (v 95% dálnice) Jezdil jsem podle nálady. 166 km/hod dle GPS, ale s ohledem na spotřebu tak jen ve 30%. Jinak průměr 135 km/h dle GPS.
Jezdí se tam dobře i přes hustotu provozu. Kdyby tam jezdili jako u nás tak to mů?ou zavřít a jezdit vlaky. To mě fakt mrzí. Sotva jsem přejel hranice do Čech tak je to úplně něco jiného. Spousta řidičů jezdí jako by byli na cestách sami. Chováme se myslím hodně sobecky. Třeba se to časem zlep?í.
GP jelo moc krásně a u?íval jsem si tu jízdu. Netě?il jsem se ani tak na náplň dovolené jako na to, ?e to pořádně projedu. Bylo to super. Hlavně kdy? jsem to rozjel a předjí?děl a předjí?děl (v rámci objektivity musím, ale přiznat, ?e párkrát jsem musel uhnout rychlej?ím, ale nebylo to zas tak často). Stojí za to jet úsek dlouhý třeba 100 km "co to dá".
GP je prostě skvělé. Pří?tě si, ale pořídím výkoněj?í motor.
Jel jsem se podívat i k prodejci Fiatu a připadal jsem si jak někde na Ukrajině. Úroveň hrozná, u nás je to mnohem lep?í. Je to mo?ná asi jen náhoda, ale úplně mě to otrávilo. ?ádné doplňky, prostě vůbec nic, bída a jen bída.
Jinak ceny PHM: nafta v Brémách u Shellu 1l byla za 1,1 Euro. Na dálnici je o něco dra??í.
Ujel jsem 2500 km (v 95% dálnice) Jezdil jsem podle nálady. 166 km/hod dle GPS, ale s ohledem na spotřebu tak jen ve 30%. Jinak průměr 135 km/h dle GPS.
Jezdí se tam dobře i přes hustotu provozu. Kdyby tam jezdili jako u nás tak to mů?ou zavřít a jezdit vlaky. To mě fakt mrzí. Sotva jsem přejel hranice do Čech tak je to úplně něco jiného. Spousta řidičů jezdí jako by byli na cestách sami. Chováme se myslím hodně sobecky. Třeba se to časem zlep?í.
GP jelo moc krásně a u?íval jsem si tu jízdu. Netě?il jsem se ani tak na náplň dovolené jako na to, ?e to pořádně projedu. Bylo to super. Hlavně kdy? jsem to rozjel a předjí?děl a předjí?děl (v rámci objektivity musím, ale přiznat, ?e párkrát jsem musel uhnout rychlej?ím, ale nebylo to zas tak často). Stojí za to jet úsek dlouhý třeba 100 km "co to dá".
GP je prostě skvělé. Pří?tě si, ale pořídím výkoněj?í motor.
Naposledy upravil(a) Ravic dne čtv srp 09, 2007 18:19, celkem upraveno 3 x.
Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet Red Bolero
Podívejte se na krásné Grande Punto, stojí to zato :

http://www.autobild.de/artikel/Themen-T ... 71308.html

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Elektrony
Aj vy máte neskutočne ?pinavé elektróny na kolesách, ktoré majú kotúčové brzdy? Vedel som, ?e sa uvožňuje taký prá?ok pri brzdení ale rozdiel v čistote predných a zadných elektrónov je neskutočný. Aj u vás je to také isté? Neskor pripojím foto.
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
pěkný, taky jsem koukal na nějaký věci od novitec, ale nevím, jestli jsou homologovaný, ale jinak nejsou ani moc drahýčeský Honza píše:Podívejte se na krásné Grande Punto, stojí to zato :
Re: Elektrony
matus píše:Aj vy máte neskutočne ?pinavé elektróny na kolesách, ktoré majú kotúčové brzdy? Vedel som, ?e sa uvožňuje taký prá?ok pri brzdení ale rozdiel v čistote predných a zadných elektrónov je neskutočný. Aj u vás je to také isté? Neskor pripojím foto.
Mám naprosto to samý, ikdy? na jiný značce auta.