Tuning
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
folie jsou natom to nejmensi mam je a hned vzhled auta uplne jinej ty lamba sem skousel uz dvakrat ale je to dost naprd...delal jsem je z universalu ale jelikoz to ma kastli zakrivenou a blatnik moc blizko ke dverim smula a 32klacku zane davat nebudu...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
zandari poluju hlavne po nich?PROSIM PRELOZIT DO CESTINY
jinak myslis jako ze polisi potom jdou no mam kamarada na slovensku rikal ze je to uvas dost vostry no ja no problema zatim i na stk 

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
jo,promin kamarade,folie je docela drazdi a mame tu za ne peklo,ja je uz radej sundal,jinak me brali na kazdem rohu....bany píše:zandari poluju hlavne po nich?PROSIM PRELOZIT DO CESTINYjinak myslis jako ze polisi potom jdou no mam kamarada na slovensku rikal ze je to uvas dost vostry no ja no problema zatim i na stk

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jj lepsi jinak rika se kejmo
ne kamarade
hele tak kdys si je nechas udelat tak mu dej 500kc-u vas spis euro a on ti da stitek i dopredu s homologaci a napise ti i vetsi propustnost do karticky ... 

tak tedy kejmo.bany píše:jj lepsi jinak rika se kejmone kamarade
hele tak kdys si je nechas udelat tak mu dej 500kc-u vas spis euro a on ti da stitek i dopredu s homologaci a napise ti i vetsi propustnost do karticky ...

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
inak najslabsia folia je 15stka a ta je skorej iba na to ze neprenika cez nu slnecne teplo do auta ale vidiet cez to ako keby si mal tonovane okna.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
neboj ked chce tak sa dovnutra aj tak dostane a folie sa tu uz riesili v inom topicu tak si ho najdi sem to nepatriKolacok píše:Mate nejaky oblubeny shop na folie?
Folie by som nahodil kvoli blednutiu interieru, nejake UV nepriepustne, s minimalnym tienenim a vraj je to dobre aj proti rozbitiu, ak by sa nejaky kreten chcel dostat dnu.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
presne taku 15 +- zhanam, kde sa take nieco da ? je mozne ze aj ta by vadila na prednych bocnych sklach ?1nekros1 píše:inak najslabsia folia je 15stka a ta je skorej iba na to ze neprenika cez nu slnecne teplo do auta ale vidiet cez to ako keby si mal tonovane okna.
GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient
V?echny značkové fólie by měly mít UV filtr - Bruxsafol, Lumar atd.Kolacok píše:Folie by som nahodil kvoli blednutiu interieru, nejake UV nepriepustne, s minimalnym tienenim
Já mám na předních dveřích 30%-ní zatmavení a vypada to takto:milos79 píše:presne taku 15 +- zhanam, kde sa take nieco da ? je mozne ze aj ta by vadila na prednych bocnych sklach ?1nekros1 píše:inak najslabsia folia je 15stka a ta je skorej iba na to ze neprenika cez nu slnecne teplo do auta ale vidiet cez to ako keby si mal tonovane okna.
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... c&start=15
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... c&start=30
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky