Srazy Praha a okolí
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Dnes se uskutečnil "utajený pra?ský" narychlo domluvený srazík na parkovi?ti u Baumaxu v Mladé Boleslavi za účelem Lukinem domluveného předání mikin, samolepek GP FANS a krátkého pokecu.
Zleva LUKIN, DU?AN a .BANY
P.S Jsem rád, ?e jsem Vás po 3 měsících viděl. U? jsem měl řádný GP-čkový abs?ák.

Zleva LUKIN, DU?AN a .BANY
P.S Jsem rád, ?e jsem Vás po 3 měsících viděl. U? jsem měl řádný GP-čkový abs?ák.

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no neviem radsej si to mohol lepsie vymyslet napriklad zospodu.bany píše:to je lisej za 30 kc z hornbachu na odvetrani digestore trebacesky receno domaci vytvor nasavace vzduchu DOBRY ne?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
[quote="Du?an"]Dnes se uskutečnil "utajený pra?ský" narychlo domluvený srazík na parkovi?ti u Baumaxu v Mladé Boleslavi .................
No a mě se nic neřekne, do Boleslavi kousek

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
lukin rikal ze ses linej ze by si stejne nejel!!!Colin píše:Du?an píše:Dnes se uskutečnil "utajený pra?ský" narychlo domluvený srazík na parkovi?ti u Baumaxu v Mladé Boleslavi .................
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
zespoda to nemelo zadnej efekt pac zaprvi malo mista na protazeni trubky a navic to nepomohlo,tohle je aspon funkci a ...1nekros1 píše:no neviem radsej si to mohol lepsie vymyslet napriklad zospodu.bany píše:to je lisej za 30 kc z hornbachu na odvetrani digestore trebacesky receno domaci vytvor nasavace vzduchu DOBRY ne?
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Musím prásknout ?e to svolal Lukin (taky Liberečák) za účelem převzetí mikin.Du?an píše:Dnes se uskutečnil "utajený pra?ský" narychlo domluvený srazík na parkovi?ti u Baumaxu v Mladé Boleslavi .................
Ale buď v klidu, nahodíme nějaký termín cca na půlku října.
Renault Captur 130 HP
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
chtel si rict rikal a ja nezapomel ne?Colin píše:Doufám, ?e mi o tom neříkal a já to nezapomnělAbych mu nevynadal zbytečně

no jo, upsal jsem se.bany píše:chtel si rict rikal a ja nezapomel ne?Colin píše:Doufám, ?e mi o tom neříkal a já to nezapomnělAbych mu nevynadal zbytečně
no aby sme ho zbytecne nepomlouvali no : ) to on se vecer ozve tak se to vyjasni ...

to Lukin: jestli budu dělat to denní svícení, tak penízky na sraz nezbydou

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Colin píše:no jo, upsal jsem se.bany píše:chtel si rict rikal a ja nezapomel ne?Colin píše:Doufám, ?e mi o tom neříkal a já to nezapomnělAbych mu nevynadal zbytečně
no aby sme ho zbytecne nepomlouvali no : ) to on se vecer ozve tak se to vyjasni ...
to Lukin: jestli budu dělat to denní svícení, tak penízky na sraz nezbydouKdyby se to přesunulo třeba do ty Boleslavi, tak by to ?lo, to by snad dorazili i kolegové z Práglu
snad jo,jeste uvydime

Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kucí.. krásný počet tří lidí
kdy? míváte abst'áky tak dojedte někdy do OVY tady je nás v?dycky plno.....
ne jen sranda...to nasávání vypadá zvlá?tně,ale jestli je funkční..ka?dopádně lukina jste měli hodit mezi sebe:D

"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....