benja píše:no já zase nevytáhl mokré koberečky u řidiče a mám ted pod nohama malou lední plochu haly Globen:D vytáhnout to nejde.. je to zmrzle s autem:D:D
keď sa chce? kúpa? v aute,potom to takto dopadne...ja si rad?ej naplním vaňu doma a v zime nemám v aute žad
benja píše:no já zase nevytáhl mokré koberečky u řidiče a mám ted pod nohama malou lední plochu haly Globen:D vytáhnout to nejde.. je to zmrzle s autem:D:D
Na to ?e jsem ráno naměřil " krásných" -23 mi to chytlo napoprvé, ale celé auto se začalo třepat, tak jsem to vypl a napodruhé u? to bylo dobré(samozřejmě hlá?ení " exces stop and turn nebo co to tam je, u? to neře?ím ).Zamrzá vám taky čelní sklo zevnitř???I kdy? ne? vystoupím z auta tak "fučím" na 4 jen na okno a? není vlhké a stejně zamrzne
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
milhaus píše:Na to ?e jsem ráno naměřil " krásných" -23 mi to chytlo napoprvé, ale celé auto se začalo třepat, tak jsem to vypl a napodruhé u? to bylo dobré(samozřejmě hlá?ení " exces stop and turn nebo co to tam je, u? to neře?ím ).Zamrzá vám taky čelní sklo zevnitř???I kdy? ne? vystoupím z auta tak "fučím" na 4 jen na okno a? není vlhké a stejně zamrzne
aj mne mrzne z vnútra sklo cez víkend som nechal auto pekne na slniečku,otvoril som okná vybral roho?e,nech vyschnú,ale nepomohlo to...ale zase to nie je a? také hrozné...kým o?krabem z vonku,z vnútra to zmizne za pomoci ventilácie...
dony píše:... start ráno v pohodě,jen odpoledne,kdy? u? bylo pouhých -12°C, tak jsem měl asi 100 metrů skákavej benál,asi se neshodly carrera s v-powerem
brrr
tak takúto teplotu som naposledy videl,keď som bol na vojne...2 hodiny som v takej kose musel ?lapa? okolo muničáku....