kubenko píše:no ale taký subwoofer v kufri zabudovaný nie je zlá vecička . Úplne krásne to hraje a čisto.
Investovat při koupi auta s omezeným rozpočtem do takových blbin jako je origo subwoofer (tu?ím, ?e příplatek 5000,-) je nesmysl. Platit takové za 10 cm basový reproduktor v plastovém futrálu... no, ka?dého volba
Stejně tak není nutné kupovat s novým autem například origo elektrony, pokud nejsou vylo?eně za 0 kč. (ono to ani tak není zdarma, proto?e nedostane? plecháče....)
A pokud Pandora ře?í určitý finanční strop a rozhoduje se mezi dvěma motory, které se li?í o 20 tisíc, tak je vylo?eně ?koda narvat prachy do muziky....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Pandora píše:Vzhledem k omezym financim, priplatim pouze barvu cervena ska a predni mlhovky.
Pouvazuj jeste o tom kozenem volantu a radici pace. Je to fakt rozdil a urcite bys toho nelitoval. Za ten priplatek to fakt stoji. Pripadne si to skus vyzebrat pri objednani auta.
A videl jsi vubec tu cervenou Ska? At nekupujes zajice v pytli. Je to fakt rozdil oproti tomu Boleru.
Pokud má? rozpočet 297t. To bych u? neváhal a z GP bych přesedlal na Bravo 1,4 16V dynamic. Fiat má spoustu právě těchto skladovek a cena by se dala usmlouvat. Ale to je jen můj názor.
... kdy? u? ti tu radí bravu,tak jdi rovnou do fordu pro fusiona a má? klid,akorát momentálně je nestíhají vyrábět,ov?em fusion - no projdu kolem něj a ani mě neurazí,ale ani neosloví,to třeba fóbie II ze předu ... to je jiný kafe ... pořád mi něco připomínala a hle,u? vím ... TATRA 138
dony píše:... kdy? u? ti tu radí bravu,tak jdi rovnou do fordu pro fusiona a má? klid,akorát momentálně je nestíhají vyrábět,ov?em fusion - no projdu kolem něj a ani mě neurazí,ale ani neosloví,to třeba fóbie II ze předu ... to je jiný kafe ... pořád mi něco připomínala a hle,u? vím ... TATRA 138
dony, tak kdy? u?, tak mu radí Bravo a ne Bravu a s tím Fusionem, to myslí? jako vtip, ?e jo
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
caute mam taku jednu otazku.
dostal som ponuku na GP sport t-jet za 360000sk (12000e)
ma najazdenych 15km a je to auto s roku 04/2008 ze vraj zato taka nizka cena (zlava tam je 95000sk (3200e) lebo je to model pred faceliftom. ma ciernu farbu a bola to skladovka (vystavene) a bol by som prvy majitel a zaruka by bola tiez 2 roky. co myslite neni nad cim premyslat alebo tam moze byt daky zarhel? chcel by som si to ist zajtra pozriet popripade to aj zobrat keby to bolo ok. co myslite?
a co hovorite na t-jet ty co ho mate nechyba ta 6sta rychlost nehuci to moc? nepapa to prilis vela ked chodite kludne? ja som mal na starjete priemer okolo 6-6,5
Naposledy upravil(a) 1nekros1 dne ned dub 19, 2009 12:42, celkem upraveno 1 x.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
pozri ak je to z predajne a dostanes dva roky zaruku neni čo rie?i?. Pri najhor?om si roz?íri? záruku. Za tie peniaze....
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Kdyz vezmu v potaz ze tu samou nabidku vyuzil Okic ktery za to dal tusim 330,000Kc tak se mi to zda v poradku. Taky bral skladovku v T-Jetu a dokonce taky cerne GP.
tak snad se konečně dočkám....pří?tí týden jedu do Pardubic mrknout se na tohoho mazla... http://auta.yauto.cz/fiat-grande-punto- ... 63246.html ...tak jestli tam nebude haček, tak ho okam?ítě beru...a roz?ířím skromné řady turbo benzínů zde na fóru.....jen přemý?lím o ne zrovna moc prakticé černé barvě, ale holt člověk si nemů?e vybírat....u někoho zde na fóru jsem viděl u černého GP bílé fofr pruhy, tak se asi nechám inspirovat...
tak dr?ím palce, aby ti to s tym gp vy?lo. Je za dobré peniaze.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite