wurtáček píše:Nazdarek srazík není spatný .....ja jsem volný stačí KDY,KDE a jde se na věc....prosím te benjo ty mas chatu zamluvenou na tu rozko??........
Maska vypadá pěkne..
No chtaku u? domluvenou mám.. budu ubytovaný s Donym,Jaroou?em a Gawrym..u? jsem se domlouvali před nějakoud dobou.. myslím ale ?e pokud chce? chatku tak je třeba ji zavčas objednat
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Benjo dikes za info......................dusane ja vím mel jsem pockat dekuji za upozornení ?e se toto nehodí ja to chtel zkusit jeliko? jsem dostal na firme nové popisovače a chtel jem zjistit jeho odolnost.....tak jakko na ostatních produktech-..........OKIC u? dostal jako první sadu chemie na auto a co nato řekl se zeptejte ho....jinak mas nejakou radu jestli je to vhodné ci ne!!!!!
tak bohu?el před chvíli jsem se dozvěděl ?e pojedu na 99procent do brna za bratránkem... uvidím nějak to zkusím po?éfovat... já toti? měl původně v mysli ten pří?tí víkend
no ja tuto sobotu nemuzu spise az tu dalsi budu volny....jinak autochemie od wurtáčka je dobra..zkousel sem a jsem prekvapen..DIKY kamo za ty dary....cauky
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Okic píše:no ja tuto sobotu nemuzu spise az tu dalsi budu volny....jinak autochemie od wurtáčka je dobra..zkousel sem a jsem prekvapen..DIKY kamo za ty dary....cauky
já budu potřebvovat něco na ty mu?í a včelí a vosí zadečky a mozečky taky něco:_D
Ahoj ...jasne benjo dostanes sprej na mu?ky at ta oran?ada vypada jak má... .....jen se musíme dohodnout kdy zitra bych mel a v pondelí mit cestu do havru tak bych ti cinknul .....