Autorádio a vše okolo něj

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Jaké máte autorádio

Originál s CD
85
43%
Originál s CD a MP3
47
24%
Dodatečně pořízené s kaze?ákem
0
Žádná hlasování
Dodatečně pořízené s CD
3
2%
Dodatečně pořízené s CD a MP3
31
16%
Originál s blue and me
33
17%

Celkem hlasů: 199

dony
Profík

Příspěvek od dony »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

JardaK. píše:A kdy? je v autě originál vstup USB, hrají bez problémů písničky, které mám ulo?ené na fle?ce, kdy? ji tam strčím? Někde jsem četl, ?e originál rádio s USB nechce brát neoriginál nahrávky, ale u fle?ky snad jiné, ne? mnou nahrané (neautorizované - neoriginál) ani nejsou, ne?
ale jsou kdys budes pit colu a zbyrat vycka,kody pak posles na i-legalne cz ( my coce zone)a podle bodu si muzes stahnout legalne muziku :D zena to tak dela furt :lol:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
AlVyb
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlVyb »

Trosku od tematu k tematu :-)

neska jsem daval do GP zesilovac i subwoofer (radio mam sony ne origo) hraje to vyborne. Narazil sem akorat na par problemu pri protahovani kabelů + jsem delal asi 1,5h (sterace dolu i ten plast pak sem musel trochu propichnout tu gumu co tam je abych procpal ten kabel do interieru a slouzit spatky...

Potom jsem tahal kabely od radia (2 cinche a rem) to me dalo celkem praci to protahnout za pedalama aby nic nebylo videt. Vsechny 4 kabely sem mel nachystany u otvirani kapoty a zacal boj s plasty v intrieru :-( ten opredni oblouk a lista u dveri byla hracka odsrouboat a protahnout tema krytkama na kabely ale tam jsem skoncil a premyslel sem jak oddelat tapec za ridicem protoze tam kabely pokracujou.

Tak sem zacak vzadu tou plosinkou na plato a pak sem to rval silou v domeni ze to drzi jen ty zacvakavacky. trochu to povolilo tak jsem ty kabely tak nejak zamaskoval za ten tapec a zpatky vse slozil..

bohuzel se mi zda ze to nekde porad nemam docvakli at na to tlacim jak chci tak to ma nejakou vuli (nekde u zadniho repraku)... nechal jsem to tak ale trochu me to stve...

Oddelaval nekdo uz ten zadni tapec? Jak se to dela? Podle me musi sedacky ven (alespon ty operaky) ale neprisel sem na to jak. mel jsem tam srasne malo mista. neni to dokonale udelany znovu se me o toho moc nechce :-( Mam z toho strach ze nekde neco praskne urvu zacvakovak posrabu plasty a tak.. vyrzi to neco?
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

no ja som to uz riesil ze vymenim ty chrchlackyvzadu za dake aj s vyskami ale ked som postupne rozoberal ten zadny plast a zistil som ze to musim rozobrat komplet celu jednu stranu od dvery az po zadne dvere treba dat dole aj ten plast co ti drzi plato lebo tam nieco ma drzalo a to som uz mohol :x(lebo to je jeden kus) tak som sa na to vykaslal a este k tomu treba aj sedacky vybrat.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
AlVyb
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlVyb »

ten plast co drzi plato jsem oddelal musi se to cely az polau po strop(s tema bilima plastama... je to nejak k sobe pridelany) ale jak odelat sedacky na to jsem neprisel.
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

AlVyb píše:ten plast co drzi plato jsem oddelal musi se to cely az polau po strop(s tema bilima plastama... je to nejak k sobe pridelany) ale jak odelat sedacky na to jsem neprisel.
vstrede kde sa delia su priskrutkovane tusim 2x50tkou torxom
zostalo v rodine
aktualne
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

AlVyb píše:Trosku od tematu k tematu :-)

neska jsem daval do GP zesilovac i subwoofer (radio mam sony ne origo) hraje to vyborne. Narazil sem akorat na par problemu pri protahovani kabelů + jsem delal asi 1,5h (sterace dolu i ten plast pak sem musel trochu propichnout tu gumu co tam je abych procpal ten kabel do interieru a slouzit spatky...

Potom jsem tahal kabely od radia (2 cinche a rem) to me dalo celkem praci to protahnout za pedalama aby nic nebylo videt. Vsechny 4 kabely sem mel nachystany u otvirani kapoty a zacal boj s plasty v intrieru :-( ten opredni oblouk a lista u dveri byla hracka odsrouboat a protahnout tema krytkama na kabely ale tam jsem skoncil a premyslel sem jak oddelat tapec za ridicem protoze tam kabely pokracujou.

Tak sem zacak vzadu tou plosinkou na plato a pak sem to rval silou v domeni ze to drzi jen ty zacvakavacky. trochu to povolilo tak jsem ty kabely tak nejak zamaskoval za ten tapec a zpatky vse slozil..

bohuzel se mi zda ze to nekde porad nemam docvakli at na to tlacim jak chci tak to ma nejakou vuli (nekde u zadniho repraku)... nechal jsem to tak ale trochu me to stve...

Oddelaval nekdo uz ten zadni tapec? Jak se to dela? Podle me musi sedacky ven (alespon ty operaky) ale neprisel sem na to jak. mel jsem tam srasne malo mista. neni to dokonale udelany znovu se me o toho moc nechce :-( Mam z toho strach ze nekde neco praskne urvu zacvakovak posrabu plasty a tak.. vyrzi to neco?
no já tahal kabelá? v li?tě která je v prahu... odsroubuje? v kabině 4?roubky,vycvykne? a má? tam origio kanál na ta?ení drátů!! poté jsem to podstrčil za uchycení pásu (levého zadního) prsty vlo?il pod spodní část tapce... jde to huř ale jde to a nemusí? nic vycvakávat.. a u? jsem byl v kfru kde jsem jen nacvakal konektory a bylo... ?ádný problé,,, dělal si to tro?ku slo?itě...ale hlavní ?e to je a hraje to!! :!:
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

jaký typ radia ?

Příspěvek od badalandabad »

jaký typ radia byste mi doporučovali,abych i já..jako "radioamatér" si ho nainst.sám?nejsem náročný-jen obyč.radio a aby umělo mp3 a hlavně abych v těch kablech neměl problém respektivě hockey :wink:
GéPéčku zdar :)
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký typ radia ?

Příspěvek od 1nekros1 »

badalandabad píše:jaký typ radia byste mi doporučovali,abych i já..jako "radioamatér" si ho nainst.sám?nejsem náročný-jen obyč.radio a aby umělo mp3 a hlavně abych v těch kablech neměl problém respektivě hockey :wink:
ked tam mas uz vsetko pripravene co GP tusim ma aj v najnizsej vybave staci zapojit radio a bude to frcat hned s fleku nic nebudes muset robit len zapojit jeden konektor a zasunut radio do otvoru. a radio to je v podstate jedno ked chces nieco aby to vydrzalo tak si kup daku zvucnu znacku nie daku sencor, orava a ine podobne. ja mam vo felici napriklad http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1021193 je to sony pekne na cerveno svieti bere to MP3 ma to jednoduche menu a tiadny problem s tym nieje a hra to ozaj dobre ak chces uvazuj nad takym niecim. a ani cena v nay neni moc extremna.
zostalo v rodine
aktualne
kubenko
PLYNAŘ
PLYNAŘ

Příspěvek od kubenko »

ja by som osobne volil PIONEER, aj tie najlacnej?ie rádia od PIONEERu hrajú ?pičkovo a vôbec nie sú drahé a čo sa týka ?ivotnosti sú Nr. 1 a prehrajú v?etko !!!
SONY nech vyrába vysávače ako PHILIPS, v tom by boli najlep?í.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

tak to shrňme,prostě ka?dý radio který splňuje určitou normu tam po napíchání příslu?nejch kablu vlo?ím a hraju :wink: :) super->dík
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

badalandabad píše:tak to shrňme,prostě ka?dý radio který splňuje určitou normu tam po napíchání příslu?nejch kablu vlo?ím a hraju :wink: :) super->dík
ano presne tak

KUBENKO: ano mas pravdu pioneer robi najlepsie radia ja osobne som ich uz mal asi 6kuskou a rozmyslam nad http://www.euronics-sa.sk/internetovy-o ... -p3100dvd/ len si to budem muset este v GP kuknut popripade spytat sa ze ci sa predava 2dinovy ramcek a ma sa na to dat pripojit canbus a ovladanie na volante ma fungovat len .... no neviem este poprpade neham origos radio a kupim zosik a poriadne repro
zostalo v rodine
aktualne
Ondrs
kolemjdoucí

Příspěvek od Ondrs »

By me zajimalo jak by to http://www.euronics-sa.sk/internetovy-o ... -p3100dvd/ vypadalo. Prece jen u Fiatu ty radia tvori s palubkou takovej celek. :)
Fiat GP 1.4 16V Sport, barva orange aneb mandarinka
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

tak to je výbornej postřeh..není radyjo jako radyjo :D apropos taky sem něco na?el :lol:
http://www.eberry.cz/index.php?ref=40&m ... review.php
JardaK.
Štamgast

Re: jaký typ radia ?

Příspěvek od JardaK. »

1nekros1 píše:
badalandabad píše:jaký typ radia byste mi doporučovali,abych i já..jako "radioamatér" si ho nainst.sám?nejsem náročný-jen obyč.radio a aby umělo mp3 a hlavně abych v těch kablech neměl problém respektivě hockey :wink:
ked tam mas uz vsetko pripravene co GP tusim ma aj v najnizsej vybave staci zapojit radio a bude to frcat hned s fleku nic nebudes muset robit len zapojit jeden konektor a zasunut radio do otvoru. a radio to je v podstate jedno ked chces nieco aby to vydrzalo tak si kup daku zvucnu znacku nie daku sencor, orava a ine podobne. ja mam vo felici napriklad http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1021193 je to sony pekne na cerveno svieti bere to MP3 ma to jednoduche menu a tiadny problem s tym nieje a hra to ozaj dobre ak chces uvazuj nad takym niecim. a ani cena v nay neni moc extremna.
Kdy? u? jmenuje? rádia, kterým je třeba se vyhnout, tak já tu je?tě přidám značku Hyundai CRM 1253 SU. Od začátku se při jízdě ztrácely stanice, CD přestalo fungovat po pár měsících, teď si začalo samotné rádio ?ít vlastním ?ivotem - zkrátka někdy hraje, někdy mě častuje pouze ?umem. Zatím tam je?tě funguje USB a karta SD. Nikdy více!
Odpovědět