Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
ale jsou kdys budes pit colu a zbyrat vycka,kody pak posles na i-legalne cz ( my coce zone)a podle bodu si muzes stahnout legalne muzikuJardaK. píše:A kdy? je v autě originál vstup USB, hrají bez problémů písničky, které mám ulo?ené na fle?ce, kdy? ji tam strčím? Někde jsem četl, ?e originál rádio s USB nechce brát neoriginál nahrávky, ale u fle?ky snad jiné, ne? mnou nahrané (neautorizované - neoriginál) ani nejsou, ne?
vstrede kde sa delia su priskrutkovane tusim 2x50tkou torxomAlVyb píše:ten plast co drzi plato jsem oddelal musi se to cely az polau po strop(s tema bilima plastama... je to nejak k sobe pridelany) ale jak odelat sedacky na to jsem neprisel.
no já tahal kabelá? v li?tě která je v prahu... odsroubuje? v kabině 4?roubky,vycvykne? a má? tam origio kanál na ta?ení drátů!! poté jsem to podstrčil za uchycení pásu (levého zadního) prsty vlo?il pod spodní část tapce... jde to huř ale jde to a nemusí? nic vycvakávat.. a u? jsem byl v kfru kde jsem jen nacvakal konektory a bylo... ?ádný problé,,, dělal si to tro?ku slo?itě...ale hlavní ?e to je a hraje to!!AlVyb píše:Trosku od tematu k tematu
neska jsem daval do GP zesilovac i subwoofer (radio mam sony ne origo) hraje to vyborne. Narazil sem akorat na par problemu pri protahovani kabelů + jsem delal asi 1,5h (sterace dolu i ten plast pak sem musel trochu propichnout tu gumu co tam je abych procpal ten kabel do interieru a slouzit spatky...
Potom jsem tahal kabely od radia (2 cinche a rem) to me dalo celkem praci to protahnout za pedalama aby nic nebylo videt. Vsechny 4 kabely sem mel nachystany u otvirani kapoty a zacal boj s plasty v intrieruten opredni oblouk a lista u dveri byla hracka odsrouboat a protahnout tema krytkama na kabely ale tam jsem skoncil a premyslel sem jak oddelat tapec za ridicem protoze tam kabely pokracujou.
Tak sem zacak vzadu tou plosinkou na plato a pak sem to rval silou v domeni ze to drzi jen ty zacvakavacky. trochu to povolilo tak jsem ty kabely tak nejak zamaskoval za ten tapec a zpatky vse slozil..
bohuzel se mi zda ze to nekde porad nemam docvakli at na to tlacim jak chci tak to ma nejakou vuli (nekde u zadniho repraku)... nechal jsem to tak ale trochu me to stve...
Oddelaval nekdo uz ten zadni tapec? Jak se to dela? Podle me musi sedacky ven (alespon ty operaky) ale neprisel sem na to jak. mel jsem tam srasne malo mista. neni to dokonale udelany znovu se me o toho moc nechceMam z toho strach ze nekde neco praskne urvu zacvakovak posrabu plasty a tak.. vyrzi to neco?
ked tam mas uz vsetko pripravene co GP tusim ma aj v najnizsej vybave staci zapojit radio a bude to frcat hned s fleku nic nebudes muset robit len zapojit jeden konektor a zasunut radio do otvoru. a radio to je v podstate jedno ked chces nieco aby to vydrzalo tak si kup daku zvucnu znacku nie daku sencor, orava a ine podobne. ja mam vo felici napriklad http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1021193 je to sony pekne na cerveno svieti bere to MP3 ma to jednoduche menu a tiadny problem s tym nieje a hra to ozaj dobre ak chces uvazuj nad takym niecim. a ani cena v nay neni moc extremna.badalandabad píše:jaký typ radia byste mi doporučovali,abych i já..jako "radioamatér" si ho nainst.sám?nejsem náročný-jen obyč.radio a aby umělo mp3 a hlavně abych v těch kablech neměl problém respektivě hockey![]()
GéPéčku zdar
ano presne takbadalandabad píše:tak to shrňme,prostě ka?dý radio který splňuje určitou normu tam po napíchání příslu?nejch kablu vlo?ím a hraju![]()
super->dík
Kdy? u? jmenuje? rádia, kterým je třeba se vyhnout, tak já tu je?tě přidám značku Hyundai CRM 1253 SU. Od začátku se při jízdě ztrácely stanice, CD přestalo fungovat po pár měsících, teď si začalo samotné rádio ?ít vlastním ?ivotem - zkrátka někdy hraje, někdy mě častuje pouze ?umem. Zatím tam je?tě funguje USB a karta SD. Nikdy více!1nekros1 píše:ked tam mas uz vsetko pripravene co GP tusim ma aj v najnizsej vybave staci zapojit radio a bude to frcat hned s fleku nic nebudes muset robit len zapojit jeden konektor a zasunut radio do otvoru. a radio to je v podstate jedno ked chces nieco aby to vydrzalo tak si kup daku zvucnu znacku nie daku sencor, orava a ine podobne. ja mam vo felici napriklad http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1021193 je to sony pekne na cerveno svieti bere to MP3 ma to jednoduche menu a tiadny problem s tym nieje a hra to ozaj dobre ak chces uvazuj nad takym niecim. a ani cena v nay neni moc extremna.badalandabad píše:jaký typ radia byste mi doporučovali,abych i já..jako "radioamatér" si ho nainst.sám?nejsem náročný-jen obyč.radio a aby umělo mp3 a hlavně abych v těch kablech neměl problém respektivě hockey![]()
GéPéčku zdar