Tak jsem se konečně rozhoupal a mam doma nový kola ?el jsem cestou finanční situace, tak?e "15ky" Ale mam dotaz, jestli na to narvat origo 175/65 nebo dát 185/65 či vět?í? se nějak nemů?u rozhodnout
Pietro píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a mam doma nový kola ?el jsem cestou finanční situace, tak?e "15ky" Ale mam dotaz, jestli na to narvat origo 175/65 nebo dát 185/65 či vět?í? se nějak nemů?u rozhodnout
Jak siroky je ten disk? A co to je kola? Dej nazev nebo foto.
Pietro píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a mam doma nový kola ?el jsem cestou finanční situace, tak?e "15ky" Ale mam dotaz, jestli na to narvat origo 175/65 nebo dát 185/65 či vět?í? se nějak nemů?u rozhodnout
Ahoj jestli chce?,tak mě ty origo? gumy zůstaly a sundal jsem je hned po chvilce co mi auto přivezli a nechám ti je i zadobrou cenu a nebo vymenim za zimaky.
Pietro píše:No mě řikali ?e to bude nic moc ?e jsou moc úzký ty gumy, tak?e bych tam klidně i dal 185/65 nebo 195/65 kdy? by to mělo vypadat bídně.
Ty 195 bych bral asi Michelin Energy E3A za 1440 za kus.
A ty 185 Michelin Energy SAVER za 1680 kus.
Pietro, jen ne značku Michelin, jednak její produkty dávno nepatří k tomu nej na trhu a druhak v?e co je od Michelinu a je u toho nápis Energy je tvrdá guma, která v ka?dé zatáčce hned kvílí a smýká se.... Jedinou její výhodou je malé opotřebení, ale věř, ?e to za to opravdu nestojí, Michelin Energy ji? nikdy více (po 2 zku?enostech) na auto nechci
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Pietro píše:No mě řikali ?e to bude nic moc ?e jsou moc úzký ty gumy, tak?e bych tam klidně i dal 185/65 nebo 195/65 kdy? by to mělo vypadat bídně.
Ty 195 bych bral asi Michelin Energy E3A za 1440 za kus.
A ty 185 Michelin Energy SAVER za 1680 kus.
Pietro, jen ne značku Michelin, jednak její produkty dávno nepatří k tomu nej na trhu a druhak v?e co je od Michelinu a je u toho nápis Energy je tvrdá guma, která v ka?dé zatáčce hned kvílí a smýká se.... Jedinou její výhodou je malé opotřebení, ale věř, ?e to za to opravdu nestojí, Michelin Energy ji? nikdy více (po 2 zku?enostech) na auto nechci
Přesně tak, jak pí?e Honzus, Michelin u? dávno není co býval. Gumy mají del?í ?ivotnost, ale jen díky tvrdé směsi běhounu. Jsou celkem tiché, to díky měkké bočnici a tyto dva faktory mají za následek dost podprůměrné jízdní vlastnosti. Hlavně guma Energy saver - má ni??í valivý odpor, přispívá ke sní?ení spotřeby, ale neplní základní poslání dobré gumy - dr?et pořádně na cestě za v?ech okolností (sucho, voda).
Tak?e nebrat!
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV